b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.23.

Tegnap ismét remek eredményekkel sikerült zárni és már lassan “szerencsénkre” a megszokott módon ismét nyereséggel zártunk. Az elemzett tippjeink és az élő fogadásunk által ajánlott tippek is szépen hozták az eredményeket, így ismét egy remek nap van a hátunk mögött! Ma nagy óvatossággal kezelnénk a kínálatot és csak kis téttel ajánljuk a megosztott tippjeinket, mint statisztika, mint megérzésileg bátran merünk megfogadni!


A mai napunkat tehát két “C” kategóriás tippel osztanánk meg. Mindkét találkozón a már sokszor megfogadott “Mindkét csapat szerez gólt) opcióra fogadnánk. Az első mérkőzés esetében egy U19-es meccsen várjuk a találatokat, míg a másik találkozón egy svéd gólváltást várunk.

Az U19-es mérkőzésen az Anglia – Franciaország mérkőzésen várjuk a gólokat. Lényegében itt nem elemezgetnénk sokáig, hiszen mindkét csapat kiváló játékosokból áll és nem mellesleg mindkét fél gólra törő, gyors játékot játszik a mérkőzéseken. A franciák egy remek 5-0-s eredmény után hangolódnak erre a mérkőzésre, míg az angol csapat ugyan pontokat hullajtott az ukránok ellen, de ezen kívül remekül játszik a csapat. Mi úgy véljük, hogy ma sem lehet kérdés, ráadásul ma mindkét félnek kellenek a pontok, ezért egy küzdős és gólokban gazdag mérkőzésre számítunk, ahol véleményünk szerint megszülethet a gólváltás akár már a mérkőzés első félidejében!


U19Anglia – U19Franciaország (17:30) Tippmix kód: 19691 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “C” Tét: 1 egység

A következő mérkőzések esetében ahogy már a fentiekben is említettük egy svéd találkozóval készültünk, ahol két igencsak remek formában lévő együttesek fognak egymással szembe nézni. A találkozó a Norrköping – Elfsborg mérkőzés lenne, ahol ugyan a hazai csapat az esélyesebb fél, viszont látva a két csapat jelenlegi teljesítményét, ráadásul azt a tényezőt, hogy a hazai együttes a mérkőzései java részén gólt/gólokat kap az ellenfelektől hiba lenne kihagyni a gólváltást, mint opciót. Ezért mi úgy véljük, hogy az amúgy utóbbi 7 mérkőzésén veretlen Elfsborg ma is képes lesz gólt szerezni és akár ponttal távozni a Norrköping otthonából, viszont ehhez legalább egy gólt kell szereznie a csapatnak, hiszen a hazai együttes hazai pályán, de a mérkőzései java részén is gólt is szerez a bekapott gólok mellett, ezért mi bízunk a statisztikában, illetve a két csapat jelenlegi teljesítményében és várjuk a gólokat! Ami plusz adat lehet, hogy a két fél legutóbbi 5 mérkőzésén 4 alkalommal gólváltás megszületett, ráadásul a legutóbbin 3-3-s döntetlennel zártak a felek!


Norrköping – Elfsborg (19:00) Tippmix kód: 17949 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: