b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.22.

FCN jubler efter Ernest Asante (12) har scoret under Alka Superliga-kampen imellem FC Nordsjælland og Silkeborg i Farum Park, torsdag den 1. marts 2018. . (Foto: Tariq Mikkel Khan/Scanpix 2018)

Lassan vége a hónapnak és számolgattunk itt a délelőtt folyamán és arra jutottunk, hogy ha minden napunk veszteséges lenne a következendő 10 napban, akkor is minimális profittal zárnánk! Ez remeknek mondható és kiválóan hangzik, de nem így állunk a dolgokhoz és nem vesszük fél vállról továbbra sem a munkánkat! Új napra ébredtünk és ma ismételten három mérkőzést hoztunk el az előfizetőinknek! Reméljük, hogy ma is sikerül hasonló eredményekkel zárni az elemzett tippeket tekintve, mint tegnap és egyben sikerül profitálnunk!


A mai napunkat egy “B” kategóriás tippel kezdenénk. Ami a dánoktól fog “érkezni” ismét. A mérkőzés az Aarhus – Nordsjaelland összecsapása lenne, ahol bízunk ismételten a csapatokban és azoknak a teljesítményében. Hiszen a mai tippünk a már megszokott “gólváltásé” lesz. A két fél igencsak haloványan kezdte el a bajnokságot és mindketten ugyan pontot szerezve, de döntetlent értek el az első fordulóban. Az Aarhus a Midtjylland ellen ért el “viszonylag” jó eredményt, míg a Nordsjaelland az Esbjerg ellen hazai pályán hullajtott fontos pontokat. Mi úgy véljük, látva a két csapat hazai és idegenbeli mérlegét, hogy nincs kétség a gólszerzések felül. Az Aarhus hazai pályán nyújtja a legjobb teljesítményt, de látva az utóbbi mérkőéseket egyet láthattunk, hogy 70-80%-ban a mérkőzésein képes gólt szerezni. A Nordsjaelland továbbjutott az EL-ben ami ma egy kisebb “hátráltató” tényező lehet, hiszen a csapat fáradtabb lehet, mint a mai ellenfele. Viszont az is elmondható, hogy a Nordsjaelland lesz az a csapat, akik szinte minden körülményt tekintve (hazai/idegenbeli) mindig képesek gólt szerezni, sőt több mérkőzésen nyerni is. Ezért mi úgy véljük, hogy az Aarhus hazai pályán, látva a hazai teljesítményt képes lehet gólt szerezni, míg a vendég csapat góljában nagyon bízunk ,hiszen a csapat iszonyatosan jól teljesít elől! Így marat a megszokott gólváltás és ezt ajánljuk “B” kategóriás tippként az 1. szinten!


Aarhus GF – Nordsjaelland (16:00) Tippmix kód: 11835 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “B” Tét: 2 egység

A következő mérkőzések esetében már “C” kategóriás ajánlásokat teszünk. Most is a gólváltásé, illetve a gólszámoké lesz a főszerep, hiszen végignézve a mostani kínálatot nem igazán találtunk most sem olyan mérkőzéseket, ahol várhatóak a hazai/vendég győzelmek és jó oddsokkal lennének ellátva. Így maradtak a gólok és elsőként az általunk utóbbi időben többször favorizált U19-es mérkőzést hoztunk. A találkozón Olaszország – Norvégiával fog egymással farkasszemet nézni és látva a két csapat statisztikáját várható akár a gólváltás, de a 2,5 gól feletti opció is. A norvégok 2 mérkőzés alatt 4-5-s gólkülönbséggel állnak, míg az Olaszok 4-2-vel állnak a csoport első helyén. Mi úgy véljük, hogy ma a norvégok mindent megfognak tenni a győzelemért, hiszen a 2. helyért győzniük kell és egy jobb gólaránnyal akár a 2. hely is meglehet számukra. Míg az olasz csapat lehet az, akik hátradőlve figyelhetnék már a csoport alakulását, viszont egy vereség esetén veszélybe kerülhet akár a továbbjutásuk is. Így mi úgy véljük,hogy mindkét fél motivált lesz, ráadásul látva az előző találkozókat láthattuk, hogy mindkét oldal képes a gólszerzésre, ezért mi úgy véljük ,hogy ma sem egy 0-1 gólos mérkőzést láthatunk, illetve a norvégok védelme nem is a legjobb, ezért bízunk a gólokban és a 2,5 over opcióban!


U19Olaszország – U19Norvégia (17:30) Tippmix kód: 10372 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,50 “C” Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen ismét nem szeretnénk sokáig húzni a mondandónkat, hiszen olyan találkozóval készültünk, ahol várható a gólváltás, viszont van benne némi rizikó és ezért is maradt a “C” kategóriába a mérkőzés. A találkozó a FC Bruges – Standard Liege összecsapása lesz, ahol egy kupadöntőt láthatunk ,mint “szezonnyitó” mérkőzés. Mi mindkét féltől egy motivált futballt láthatunk, ráadásul mindkét oldal remekül erősített a nyári időszak alatt. Ezért mi úgy véljük, hogy a kupáért a Bruge menni fog, de a Standard Liege eredményei önmagáért beszél és látva az előző mérkőzéseket szinte kivétel nélkül megszületett a gólváltás a kettős mérkőzésén. Ezért ma is behúztuk a gólváltás opcióját ezen a mérkőzésen is!


FC Bruges – Standard Liege (20:00) Tippmix kód: 10936 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: