b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.21.

Sajnos tegnap megszakadt egy nyerőszériánk, viszont egy újabb napra ébredtünk, illetve egy újabb esélyt kapunk, hogy haladjunk tovább a nyereség útján. Ma három mérkőzést néztünk ki a kínálatokból, viszont jó hír, hogy indulnak a bajnokságok és lehet innentől figyelgetni az eredményeket, majd a 3.-4. fordulótól már érdemes lesz beszállni több mérkőzésbe is. Ma két kategória tippjei kerülnek megosztásra, méghozzá egy “B” és két “C” kategóriás tipp kerül ma az ajánlásunkba.


A mai napunkat egy “B” kategóriás tippel kezdenénk. Ami a dánoktól fog “érkezni”, méghozzá az Esbjerg – Vendsyssel FF mérkőzésére gondoltunk. A két fél remekül kezdte a szezont, hiszen az Esbjerg kisebb meglepetésre megfogta idegenben a Nordsjaelland csapatát, míg a Vendsyssel egy 3-2-s győzelemmel hangolódott az Odense ellen hazai pályán. Mindkét mérkőzést figyelemmel követtük és láttuk, hogy elől a csapatok igencsak rendben vannak, hiszen mindkét mérkőzésen a két csapat rengeteg helyzetet alakított ki. Az Esbjerg számára volt nehezebb a feladat, de megoldotta a csapat és pontot szerzett egy bajnokaspiráns ellen, míg a Vendsyssel bizonyított, hogy nem véletlen vannak itt a dán Superligában. Mi úgy véljük, hogy a mai napon a két csapat ismét rengeteg helyzetet alakíthat ki, ráadásul mindkét fél számára a kedvezőbb “helyszín” lesz. Hiszen az Esbjerg nagy átlagban hazai pályán képes a gólszerzésre, míg a Vendsyssel egy igazi idegenbeli specialistának számít és igencsak kellemetlen, egyben veszélyes ellenfelek közé tartozik. Mi úgy véljük, hogy a két fél ma egy igencsak izgalmas mérkőzést alakíthat ki, ráadásul a két fél mindig is izgalmas mérkőzéseket alakított ki egymással. A Vendsyssel otthonában játszottak legutóbb a felek március 29.-én. Ekkor 3-2 lett az eredmény, ezt megelőzően 2-4, 1-3 és 1-1-el zártak a csapatok. Tehát az egymás elleni eredményeik is nagy átlagban gólokban gazdag mérkőzéseket hozott. Mi így látva a két csapat előző mérkőzését, illetve ismerve az előzményeket bátran behúzzuk a gólváltást és ha nem lenne ez elég, akkor nézzük meg a vendég csapat statisztikáját, akiknek a legutóbbi 10 mérkőzésükön 8 alkalommal gólváltás alakult ki. Így mi behúzzuk most is a gólváltást és bízunk benne, hogy a tegnapi U19 Törökország helyzetek és pechünk miatt, ma megszűnik ez a pillanatnyi negatív széria és ma minden a számításaink szerint alakul!


Esbjerg – Vendsyssel (16:00) Tippmix kód: 11793 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “B” Tét: 4 egység

A következő mérkőzések esetében már “C” kategóriás ajánlásokat teszünk. Most is a gólváltásoké lesz a főszerep, hiszen végignézve a mostani kínálatot nem igazán találtunk olyan mérkőzéseket, ahol várhatóak a hazai/vendég győzelmek és jó oddsokkal lennének ellátva. Így maradtak a gólváltások és elsőként az általunk a nyári “holtszezon” alatt sokat favorizált MLS mérkőzéssel kezdenénk. Az Atlanta Utd. – DC United mérkőzésén várjuk a gólokat. Mindkét fél elkapta az utolsó időben a fonalat, hiszen a DC legutóbbi mérkőzésein sorozatosan “veszélyesen” tud játszani és többször már-már győzelmet érő döntetleneket értek el, de a Vancouver elleni 3-1-s találkozó igencsak beszédes volt számunkra. Az Atalanta magabiztosan vezeti a ligát és 21 mérkőzés alatt 12-5-4 a csapat mérlege, viszont most sem vár szerintünk rájuk egy sétagalopp. A DC utóbbi mérkőzésein kiszakadt a gólzsák és veszélyesek elől, míg az Atlanta védelme továbbra sem a legacélosabb, ezért mi úgy véljük, hogy hazai pálya és a jelenlegi erőviszonyok alapján várható lesz legalább egy Atlanta gól, de kiindulva a DC utóbbi mérkőzéseiből és abból a tényezőből, hogy a csapat a legutóbbi mérkőzésein (10/10) mindig betalált az ellenfeleknek, hiba lenne kihagyni a gólváltás tényezőjét!


Atlanta Utd. – D.C. United (21:30) Tippmix kód: 03321 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “C” Tét: 2 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig nem szeretnénk sokáig elemezgetni, hiszen egy olyan bajnokság és két olyan csapat fog egymásnak “esni”, amelyen bőven várható a gólváltás. Esetünkben egy svájci találkozóról beszélünk, méghozzá a Luzern – Xamax összecsapása lenne ez. Az 1. forduló mindig is kiszámíthatatlan eredményeket hordoz önmagában, viszont mint kiváló “sportfogadási tanácsadó” követtük a két csapat felkészülési mérkőzéseit, hiszen mindkét fél megpróbált nagyobb “erejű” csapatokkal játszani. A Luzern a Lugano, Vaduz és a Dinamo Kijev ellen is “próbára” tette magát, míg a Xamax a PSV, Lausanne, Young Boys, Thun négyes ellen próbálkozott a szezonra hangolódni. Ami látható, hogy mindkét fél gólokat szerzett a felkészülési mérkőzések java részén és ma a Xamax, mint újonc biztosan 110%-s tempóval fog pörögni, hiszen a bemutatkozás mindig is fontos minden csapat számára. Ráadásul a frissen feljutó csapatban 7 új igazolás is érkezett, akikből 4-en egyből a kezdőben kaptak szerepet. Mi úgy véljük, hogy a mai motiváció és az 1. forduló kiszámíthatatlansága akár “meglepetést” is eredményezhet, de egyben biztosak vagyunk, hogy a vendégek gólt szereznek, amelyre azért a sokkal rutinosabb és egy minimálisan erősebb kerettel rendelkező Luzern hazai pályán képes lesz válaszolni. Ezért mi bízunk ismét a gólváltásban, ami egy svájci mérkőzésen 85-90%-ban megszületik!


Luzern – Xamax (19:00) Tippmix kód: 08891 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: