b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.19.

Az előző két napban hibátlan eredményeket és szép profitot könyvelhettünk el magunk részére. Ezzel a jövőbe nézve már közel öt napnyi rossz és profit nélküli napot is kitudhatunk úgymond. De nem is erre készülünk, a “pihenőnk” visszatérése óta a munkánk ismét szárnyal, a hónapban a találati arányunk közel 80% körül mozog, a nyertes napok száma pedig gyönyörűen növekszik. Ez a célunk és ez a cél közös, ma is ugyanígy állunk a naphoz és szeretnénk ma is profitot számolni. Viszont ma a kiszámíthatatlan EL érkezik, ahol ugyan visszavágókhoz érünk, amit még szeretünk is, de ma csak és kizárólag “C” kategóriás és alacsony tétekkel ellátott tippekkel készülünk! Kérünk mindenkit most is, hogy tartsuk magunkat a leírtakhoz és az ajánlásokhoz ,mert nem véletlen “spórolunk” és teszünk kisebb egységeket a tippekre!


A mai napunkat tehát “C” kategóriás tippekkel ajánljuk. Kezdetnek legyen egy olyan mérkőzés az elemzésünk célja, amelynek magyar résztvevője is van. A találkozón az FTC-re gondoltunk, akikre ma borzasztó nehéz mérkőzés vár. Mi végig figyelemmel követtük a mérkőzést, sőt több előfizetőnk, illetve az egyik tippadó munkatársunk is a helyszínen tekintette meg a találkozót. Sokak bosszankodtak, hiszen az utolsó percekben kapott gólt a fradi, viszont nem véletlen állt fel a stadion közönsége és tapsolta meg Dollékat. Ma nehéz a feladat, hiszen idegenben, ráadásul gólszerzési kényszerben van az együttes, amely számunkra egy remek értéket és opciót rejt önmagában. A fradi nyáron szépen igazolt a keretbe és több remek egyéniség is érkezett a csapatba. Nehéz meccs ide vagy oda, ma be kell áldozni magukat a játékosoknak és fel kell vállalni a támadó játékot, ha nem ezt teszik, akkor a fradi kiesik. Doll remek szakember véleményünk szerint és a maga habitusával, illetve hozzáállásával képes lehet egy kemény/támadó szellemű csapatot a pályára tenni. Magasságában verhető az ellenfél, így mi előre magasabb támadókat tennénk, illetve Lanzafame játékában/lábában bízván egy opcióra gondoltunk a találkozón. Ugye gólszerzési kényszer, támadási kényszer egyet hordozhat magában, még ha veszélyes és kiszámíthatatlan is, de az FTC gólja bőven esélyes a találkozón. Mi bízunk benne, ráadásul az egyik legjobb kerettel rendelkező magyar klubbról beszélünk. Ismerősök jeleztek és sokak elindultak már tegnap innen Debrecenből is Izraelbe. Nehéz mérkőzés lesz, de a “B” közép ott lesz most is, plusz ott lesznek még egyéb más csapatok szurkolói is, hiszen rengetegen szorítanak a nemzetközi szereplésért, illetve annak, hogy az egyik legjobb magyar csapat továbbjusson. Mindenkire szükség lesz,de legfőképpen az FTC játékosaira. Az esélyek adottak és az első mérkőzést látva bőven verhető ez a Maccabi TA. Előző mérkőzésen minket meggyőzött a csapat, így mi bízunk benne, hogy Dollék leteszik a névjegyüket Izraelben és ha nem is továbbjutásban ékeskednek, egy gólt fog szerezni a magyar csapat, amely rengetegféle módon alakíthatja a mérkőzés végső kimenetlét! Hajrá Magyarország, Hajrá FTC!


Maccabi TA – FTC (19:00) Tippmix kód: 15513 V
Tipp:Több, mint 0,5 (Vendégcsapat – Gólszám 0,5) odds:1,80 “C” Tét: 2 egység

A következő mérkőzésen egy gólváltásra esett a voksunk. Itt a Dinamo Tbilisi – FC DAC mérkőzésen várjuk ezt az opciót. Kicsit a “magyar” szív, kicsit az előző mérkőzés látottak alapján hoztuk meg a döntést. Mindkét fél remekül játszott az előző mérkőzésben és a DAC hasonló gólszerzési kényszerben van, mint a fentiekben elemzett FTC. Előző találkozón 1-1-s döntetlent játszottak a felek Szlovákiában, most pedig idegenben kellene lavírozni a DAC játékosainak. Rengeteget számít, hogy szlovák színekben egy ilyen “magyar” csapat képes volt kijutni az európai kupaporondra és mi úgy véljük, hogy ma képes lehet az együttes a továbbjutást kiharcolni. A hazai csapat nem a legerősebbek közé tartozik, ráadásul kisebb szerencsével ma 3-1-ről kellene küzdenie a hazaiaknak, hiszen rengeteg helyzetet kihagyott a DAC. Viszont hazai pályán viszonylagosan jól teljesít a csapat, míg a DAC az-az együttes aki szinte jobban teljesít idegenben, mint a hazai publikum előtt. Nem véletlen csökken folyamatosan a DAC szorzója az irodáknál, viszont mi úgy véljük látva a statisztikákat, hogy itt is esélyes lehet a gólváltás, mint opció. Ezért mi a tét, illetve a vendégek gólszerzési kényszere miatt várjuk ezt a találkozón, így bátran ajánljuk ezt a lehetőséget is!


Dinamo Tbiliszi – Dunajska Streda (19:00) Tippmix kód: 15201 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” Tét: 2 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig nem szeretnénk sokáig elemezgetni, hiszen egy rangadó mérkőzésre és tehetséges fiatalok találkozójára tettük le a voksunkat. A találkozón a Portugálok és az Olaszok u19-s csapatai fognak egymással farkasszemet nézni. Mindkét oldalon remek tehetségek és már-már profi szinten futballozó futballisták találhatóak meg. Mi úgy véljük, hogy ma egy döntetlennek ígérkező mérkőzésen a felek képesek lesznek egymás hálóját megzörgetni. A Portugálok 3-1-el, míg az olaszok 1-0-val kezdtek az EB-n. Ma nagy mérkőzésre számítunk, ahol bőven esélyes az adok-kapok, így behúztuk a gólváltást, mint opciót!


U19Portugália – U19Olaszország (19:30) Tippmix kód: 18428 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” Tét: 2 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: