b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.17.

A tegnapi tippadásunk nem igazán úgy alakult ahogy mi akartuk. Tegnap már a telegram csatornánkon jeleztük, hogy két kapufa, egy lesgól és egy kihagyott büntető után a svéd találkozót napokig játszhatnák sem lenne gól rajta, így elengedtük. Igaz az élő fogadásunk pörgött egész este és szép eredményeket hozott és ezzel némileg kozmetikáztuk a tegnapi elemzett tippjeinket, de ilyen a sors. Statisztika alapján mindkét tippünk rendben volt, a pályán viszont nem úgy alakultak a dolgok. Ma egy kicsivel jobb kínálatunk van és ma négy mérkőzéssel készültünk. Ezeket a találkozókat három kategóriába osztjuk meg az előfizetőinkkel!


A mai elemzésünket az “A” kategóriás tippünkkel kezdenénk. Jelen esetben egy Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésre gondoltunk, ahol a Crvena Zvezda – Spartaks mérkőzését láthatjuk majd este 20:30-tól. Előző mérkőzésen a felek 0-0-s döntetlent értek el és a meccsről egy volt elmondható, hogy a Spartaks remek védekezésével folyamatosan kényszerítette a Crvenat a szélső játékra. Igaz végig a szerb csapat támadott a találkozón és 18 helyzetet alakított ki, de a legnagyobb helyzeteik az első félidőben voltak, másodikban igazából nem is tudnánk kiemelni nagyobb helyzetet egyik fél oldaláról sem. Ma más a felállás és a Spartaks idegenben lép pályára, viszont mi úgy véljük, hogy a “leírt” csapat ma is remekül zárhat és megnehezítheti a hazai csapat dolgát. Ugye 0-0-ról fordulnak, amely a hazai csapatnak nem igazán jó, hiszen egy bekapott találat miatt futni kellene legalább 2 találatig, így mi úgy véljük, hogy mindkét oldalon a biztonság lesz az első, hogy kibekkeljék a mérkőzést, de a Crvena Zvezda szorzóját ma annyira levitték, hogy számunkra ez érthetetlen. Tehát nincsenek egyéniségek és nincsenek igazán meghatározó játékosok a keretben, akik eltudnának dönteni mérkőzéseket, ráadásul nyáron többen eligazoltak a csapattól. Előző mérkőzésen is ők voltak a favoritok, viszont látva azt a találkozót és kiindulva a mostaniból mi úgy véljük, hogy a két fél ma sem fog egy gólokban gazdag mérkőzést játszani, plusz a Spartaks védekezését egy-egy nagy csapat is megirigyelné. Így mi úgy véljük, hogy ilyen feltételek mellett hiba lenne azt az opciót kihagyni, hogy a Zvezda sok gólt lő a találkozón és élve a Tippmix lehetőségével meghúzzuk és a hazai csapat esetében kevesebb gólra fogadunk!


Crvena zvezda – Spartaks Jurmala (20:30) Tippmix kód: 00036 H
Tipp:Kevesebb, mint 3,5 (Hazai csapat – Gólszám 3,5) odds:1,50 “A” Tét: 5 egység

A “B” kategóriás tippjeink esetében két mérkőzéssel készültünk. Az első esetben egy gólváltásra, míg a másik esetben egy “vendég” sikerre fogadunk. A gólváltás esetében egy skót találkozóra tettük le a voksunkat, ahol a Betfred kupában az Alloa – Arbroath kettős néz farkasszemet egymással. A vendégek már lejátszottak egy mérkőzést az “A” csoportban, míg a hazaiaknak az első mérkőzésük lesz. A vendég csapat egy 1-1-s döntetlent követően harcolta ki magának a győzelmet ezzel 2 pontjával a 2. helyen áll jelenleg, viszont végig nézve a két csapat teljesítményét, illetve keretét mi úgy érezzük, hogy ma is egy szoros döntetlent hozhat össze a két fél. Az Alloa nyitó mérkőzése lesz ez, ráadásul hazai pályán léphetnek pályára, ami vélhetően meghozhatja a hazai gólt, sőt a sikert is. Viszont az Arbroath az a csapat, akik idegenben iszonyat jól szerepelnek és szinte minden körülmény közt képesek gólt, de pontokat is szerezni. Az Alloa hazai pályán jó teljesítményre képes, viszont elmondható, hogy a védelmük nem az igazi. Ráadásul még nem is igazán láttuk a csapatot a pályán, amikor téttel bírt a mérkőzésük. Kiindulva a két felkészülési mérkőzésükből, ahol mindkét alkalommal ugyan vereséget szenvedtek, de gólt is szereztek. Mi úgy véljük, hogy a “szezon” nyitó mérkőzésükön hozni fognak legalább egy gólt magukkal. Hazai közönség, egy kupamérkőzés, ráadásul egy verhető ellenfél ellen elég jó motivációnak tűnik. Míg az Abroath teljesítménye is minket arra sarkall, hogy bízzunk a vendég találatokban. A Dundee Utd. ellen megmutatták, hogy képesek több gólt is szerezni, illetve ha megfigyeljük az egymás elleni mérkőzéseiket, akkor láthatjuk, hogy utóbbi két találkozójukon 3-2 és 5-3-s eredményeket alakítottak ki. Így mi bízunk a gólváltásban most is és visszatérve a stratégiánkhoz, a tegnapi veszteség után a “B” kategóriába sorolt tippeket a 3. lépcsőnek megfelelően osztjuk meg!


Alloa – Arbroath (20:45) Tippmix kód: 10722 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” Tét: 3 egység

A másik “B” kategóriás mérkőzésünk esetében egy U19-s mérkőzésre fogadunk. A találkozón Törökország – Anglia fog egymással “összecsapni”. Mi úgy véljük, hogy az angolok mellett szól a remek “fiatal” generáció összehangolódása, illetve az a tényező, hogy az angol keretben több olyan játékos is megtalálható, akik már profi karrier küszöbén, vagy már éppenséggel egy-egy nagyobb liga játékosai. Ma egyfajta kötelező győzelem előtt áll a csapat, hiszen elindul az U19-es EB. A “B” jelzésű csoportban egyértelműen a francia-angol kettős a csoport esélyese, viszont ehhez a “kötelező” győzelmeket mindkét félnek hoznia kell. Ehhez természetesen szükség lesz a teljes koncentrációra, illetve arra a tényezőre, hogy ne pocsékolják el a felek a helyzeteiket. Mi úgy véljük, hogy az angol keret sokkal erősebb, tapasztaltabb, illetve technikásabb is a mai török válogatottnál, ahol igazán ismerős névre nem igazán leltünk, illetve végig nézve a keretet nincs olyan egyén, aki már most nagyobb európai csapatban játszana. Így mi úgy véljük, hogy ez a különbség ma megmutatkozhat a pályán is, ugyan szoros mérkőzésre számítunk, de szerintünk a végén az angolok behúzzák a találkozót és három ponttal kezdik el az U19-es EB “B” csoportjának első felvonását!


U19Törökország – U19Anglia (17:30) Tippmix kód: 13442 V
Tipp:U19Anglia (1X2) odds:1,50 “B” Tét: 3 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig visszatérünk a skót Betfred kupához. Itt a Hamilton – Linvingston összecsapásán várjuk szintén a gólváltást. Viszont nem véletlen az odds magassága, hiszen ez már-már egy rizikósabb tippnek számíthatna, viszont a statisztikák alapján bőven esélyes a gólváltás a találkozón. A Hamilton vereséggel kezdte a kupát az “F” jelzésű csoportban, míg a Linvingston 2-1-re nyert az Airdrieonians ellen. A hazaiak oldaláról úgymond ma kötelező lenne legalább egy pontot szerezni, hiszen két vereség után marad természetesen esélye még a csapatnak a jó szereplésre, de sokkal nyugodtabb lenne a légkör, ha ma legalább egy pontot otthon tudnának tartani. A Hamilton amúgy nem teljesít jól hazai pályán, viszont a statisztikáiból látható, hogy a legutóbbi mérkőzésein rendre betalált az ellenfeleknek. Pedig voltak nehezebb mérkőzések is Celtic/Rangers stb. A mai ellenfél Livingston sem tartozik a legjobbak közé idegenben, bár utóbbi 4 mérkőzésén mindig szerzett pontot a csapat. Mi úgy véljük, hogy a mai “tét” meghozhatja a remek focit a két fél közt, ráadásul legutóbbi összecsapásaikon is 2-1, 1-1-el zártak egymás ellen a csapatok. Így mi úgy véljük, hogy ma egy hazai pályán, az előző mérkőzéssel ellentétben sokkal motiváltabb Hamiltoni csapatot láthatunk a pályán, míg vendég részről az utóbbi idők és eredmények formai teljesítménye alapján várhatjuk akár a vendég győzelmet is. Így maradtunk ismét a gólváltásnál, mint 50%-s lehetőségnél és bízunk benne, hogy ma kialakítják a felek ezt az opciót a találkozón!


Hamilton – Livingston (20:45) Tippmix kód: 11440 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: