b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.15.

Tegnap nyereségesen zártunk és a hajnali MLS tippjeink is igaz kis profittal, de pozitívan zártak. Ma ismételten három mérkőzéssel és öt tippel készültünk. A mérkőzések esetében ma “B” és “C” kategóriás tippek kerülnek megosztásra!


A “B” kategóriás tippjeink esetében a VB döntő mérkőzésére, illetve egy dán mérkőzésre gondoltunk. A VB mérkőzéssel kezdenénk, ahol abban bízunk, hogy nem egy unalmas, védekezésekben és taktikai párharcokban gazdag 90 perc elé tekintünk. A franciákat tartják ma az esélyesebb félnek, viszont a horvátok lesznek azok, akik képesek az utolsó erejükkel is küzdeni azért, hogy megnyerjék ezt a VB aranyat. A franciák amúgy sem egy döntő specialisták és inkább a francia játékosokban motoszkálhat ott a gondolat, hogy volt már rá példa, hogy elveszítettek egy döntőt. Mi úgy véljük, hogy ma mindkét oldalon motiváltak, egyben fegyelmezettek lesznek a játékosok. A franciákban bízunk lényegében, de abban is látunk fantáziát, hogy nem egy 0-1 gólos mérkőzés lesz. Ezért, mint “B” kategóriás ötletként bízunk abban, hogy a franciák fognak először betalálni a mérkőzésen, illetve az 1,5 gól feletti opció is viszonylagosan jó értéket hordoz önmagában, amit szerintünk hiba lenne kihagyni..


Franciaország – Horvátország (17:00) Tippmix kód: 02165 H
Tipp:Franciaország (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,60 “B” Tét: 3 egység

Franciaország – Horvátország (17:00) Tippmix kód: 01366 V
Tipp:Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5) odds:1,50 “B” Tét: 5 egység

A dán mérkőzésen pedig, egy hazai győzelemben bízunk. A mérkőzés nem más, mint a Nordsjaelland – Esbjerg összecsapása lenne. Igazából a hazai együttest már most csütörtökön is elemeztük, hiszen EL kupaporondon lépett fel az együttes és nyerni is tudott a Cliftonville otthonában. Ma úgy véljük, hogy a tegnapi Midtjylland vereség után egy plusz motiváció lehet a Nordsjaelland játékosaiban, hogy behúzzák a győzelmet. Utazás ide, vagy oda az előre beszerzett információk alapján teljes kezdőcsapat lehet a találkozón. Ráadásul az ellenfél nem a legjobbak közé tartozik a dán ligában, hiszen most került fel a csapat a másodosztályból. Ezért mi úgy véljük, hogy most az az erőbeli és tapasztalati különbség meghozhatja a várt győzelmet, illetve ha abból indulunk ki, hogy a Nordsjaelland remekül szerepel hazai pályán várhatjuk a győzelmüket!

Nordsjaelland – Esbjerg (12:00) Tippmix kód: 03183 H
Tipp:Nordsjaelland (1X2) odds:1,60 “B” Tét: 2 egység

“C” kategóriában szintén VB döntőre, illetve egy svéd “rangadónak” szavaztunk bizalmat. A VB döntő esetében egy rizikósabbnak tűnő és egyben kiszámíthatatlan opcióra gondoltunk. Mi úgy véljük, hogy a horvátok lesznek azok akik több szabálytalanságot fognak elkövetni, illetve több sárgát fognak beszerezni. A védelmükben bőven vannak olyan játékosok akik képesek keményebb faultokra. Ezért mi úgy véljük, hogy kisebb téttel ugyan de vállalható lehet ez az opció. Lényegében mégsem annyira kiszámíthatatlan, de ebben az esetben bármi megtörténhet.

Franciaország – Horvátország (17:00) Tippmix kód: 02336 V
Tipp:Horvátország (Melyik csapat kap több sárga lapot?) odds:1,65 “C” Tét: 1 egység

A svéd találkozó esetében pedig a Kalmar – Djurgarden csapatok összecsapásán várjuk a gólváltást. Mindkét fél remekül szerepel a bajnokságban. A hazai csapat jelenleg a 6. helyen, a vendégek pedig a 4. helyen állnak és mindössze egyetlen egy pont a különbség a két fél közt. A Kalmar jelenleg veretlen hazai pályán, míg a Djurgarden idegenben szinte minden mérkőzésén képes megnehezíteni a hazai csapatok sorsát. A csapat idegenben 3-1-3-s mutatója ugyan nem a legjobb, de 11-8-s gólkülönbségük igencsak beszédes. Az egyik legtöbb gólt szerezték idegenben, de sokat is kaptak, ahogy az látható. A Kalmar hazai mérkőzésein a legutóbbi 10 alkalmat tekintve mindig betalált az ellenfeleinek és a rajt is remekül sikerült számukra, hiszen a kisebb pihenőt követően egy 1-3-as sikerrel kezdtek a Göteborg ellen. A Djurgarden mérkőzésein egy mondható el, hogy nagyban mindig rakható a gólváltás rajta, ezért mi úgy véljük, hogy ez ma sem lesz másként és ma is megszületik a gólváltás!

Kalmar – Djurgarden (14:00) Tippmix kód: 14195 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,90 “C” Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: