b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.14.

A mai napon három mérkőzéssel készülünk. A tippjeinket “B” és “C” kategóriába sorolva osztjuk meg és ma a VB bronz mérkőzésére, illetve a VB érán kívül ismét megpróbálunk lavírozni. Három mérkőzés, öt tipp és várhatóan ma ismételt profitálás veheti kezdetét.


Az első “B” kategóriás tippünk ma egy gólváltásra esett. A svéd bajnokságban a Malmö fogadja otthonában az Östersund csapatát. A két fél a középmezőnyt erősíti. Előbbi az 10. helyen, míg utóbbi a 5. helyen áll, viszont a felek közt mindösszesen 2 pontnyi különbség látható. A Malmö nagy meglepetésre elég haloványan kezdett a bajnokság kezdetekor, viszont utóbbi három mérkőzésén már a régi formáját kezdte visszanyerni az együttes és végre a támadók is megtalálták a góllövő cipőjüket. A hazai csapat amúgy a hazai publikum előtt elég nehéz ellenfélnek számít így a gyengébb formájukban is. Erről tanúskodik a hazai mérlegük, amelyet ha megnéznünk 10 mérkőzésre lebontva láthatjuk, hogy 6 győzelem – 3 döntetlen – 1 vereség a csapat mérlege. Az Östersund sokak meglepetésére elég szépen “menetel” a bajnokságban, ráadásul a Malmö ellen mindig is jól megy a csapatnak. Bár tegyük hozzá, hogy márciusban a kupában pont a Malmö volt az aki búcsúztatta a csapatot, de azt megelőzően szinte elmondható, hogy végig az Östersund volt az a fél akik képesek voltak megnehezíteni a Malmö dolgát. Ma egy kicsit értetlenül állunk a szorzók előtt, hiszen a formák alapján egyértelműen a vendég csapat áll jobban. Legutóbbi 5 mérkőzésükön 4 győzelem és 1 döntetlen a csapat mérlege,míg a hazai csapat legutóbbi 5 találkozóján 2-1-2-s mutatót tud “csak” felmutatni. Alapra az Öster idegenben jól szerepel és legtöbb mérkőzésén gólt is rúg. Ezt mutatja a statisztikájuk is, ahol rövidebb távra lebontva legutóbbi 10 mérkőzésükön 8 alkalommal gólt is szereztek. Sokak számára amúgy ismerős lehet az Östersund csapatának neve, hiszen ez a csapat volt az aki az Arsenal ellen az EL-ben győzni tudott angliában 2-1-re. Ami jó hír, hogy a csapaton belül nem volt nagy “jövés-menés” így a kulcsfontosságú játékosokra számíthat a csapat. Ezért mi úgy véljük, hogy a Malmö hazai teljesítménye önmagában hordoz egy hazai gólt, de az Östersund utóbbi eredményessége, formája számunkra igazán meggyőző ezért a találkozón bízunk a gólváltásban!

FF Malmö – Östersund (18:00) Tippmix kód: 12786 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “B” Tét: 5 egység

A másik “B” kategóriás tippünk esetében ma a VB mérkőzésre tippelnénk a szögletekre. Mindkét fél elég sok szögletet alakított ki a mérkőzései java részén. Ma egy felszabadult focira számítunk és várhatóan a felek nem “bekkelni” fognak. Az angol védelemben lesznek hiányzók, de a támadó részben mindkét oldalról várhatóak a szokásos kezdők. Mi úgy véljük, hogy ez a találkozó átmehet egy adok-kapok (gólokra értve) találkozóba. Erre készülnek a fogadóirodák is, hogy lesz gólváltás, erre az opcióra jelenleg 1,45-s oddsért lehet fogadni, amit mi ezért kihagyunk. De találtunk lényegében több opciót is a mérkőzésen amelyre érdemes lehet fogadni. “B” kategóriában a szögletszámot, illetve a belga gólokban bízunk! Lukaku két mérkőzése nem tud gólt szerezni, így ma az ő lábában is bízunk, de rizikós lenne rá fogadni, ezért maradt a sima belga gól, illetve a szögletek, amelyekre valljuk be egy kicsi rizikóval ugyan, de bátran behúzható opcióra fogadhatunk!


Belgium – Anglia (16:00) Tippmix kód: 01108 V
Tipp:Több, mint 9,5 (Szögletszám 9,5) odds:1,70 “B” Tét: 2 egység

Belgium – Anglia (16:00) Tippmix kód: 00886 V
Tipp:Több, mint 0,5 (2. félidő – Hazai csapat – Gólszám 0,5) odds:1,50 “B” Tét: 3 egység

A “C” kategóriában szintén a Belgium – Anglia mérkőzésre fogadtunk. Ahol véleményünk szerint a jobb “erőkből” álló belga csapat érhet a dobogó harmadik lépcsőfokára. Sokak várják az angolokat, viszont mi amit láttunk a horvátok ellen elbizonytalanított minket, illetve látható volt, hogy a bekapott gól után a védelem nem volt a helyzet magaslatán. Így mi úgy véljük, hogy a találkozó végső sípszójánál a belgák nyernek, amelyre a fogadóirodák is nagyobb esélyt látnak. Hazard, Lukaku, De Bruyne szinte biztos a pályán lesz, így várható lesz a fentiekben említett belga gólszerzés, de szerintünk a győzelmük is!

Belgium – Anglia (16:00) Tippmix kód: 00613 H
Tipp:Belgium (Ki végez a 3. helyen?) odds:1,62 “C” Tét: 2 egység

A legutolsó mérkőzésen pedig az általunk előző szezonban is sokat favorizált Midtjylland mérkőzésre fogadunk. A csapatot szerintünk nem kell bemutatni senkinek sem és látva a felkészülési mérkőzéseiket, szinte jobbak, mint voltak. A csapat háza táján távozó játékosok nem igen akadtak, míg érkezőkben volt része a csapatnak bőven. Mi úgy véljük , hogy a szezon első fordulóját szeretné győzelemmel indítani a hazai csapat, amelyre valljuk be őszintén remek esélye van. A fogadóirodák a hazai sikerre már csak 1,40-s értéket adnak, viszont a Midtjylland csapatának a mérkőzésein nem is a kimenetelre, hanem a gólokra kell fogadni. Amit mi ma is megteszünk, főleg, hogy a mai ellenfél az-az Aarhus GF lesz, akik szintén gólokban gazdag mérkőzéseket alakítanak ki. Mindkét oldalon viszonylagosan remekül zajlottak a felkészülések. A Midtjylland szinte végig hozta a kötelezőeket és tegyük hozzá, hogy most június 23.-án a mai ellenféllel játszottak, akikkel a “barátságos” meccsen 3-1-s mérkőzéssel zártak. Ma is kialakulhat ez az eredmény ezért mi úgy véljük, hogy legalább esik 3 találat. Ha lehetne fogadni a hazai gólokra, akkor arra fogadnánk,de mivel nem lehet, ezért maradt a Midtjylland szokásos 2,5 feletti opciója, amelyre ma remek értéket találtunk!

Midtjylland – Aarhus GF (19:00) Tippmix kód: 02556 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,60 “C” Tét: 2 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: