b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.11.

[box type=”info”]Tegnap megszakadt a belgák góltalanságának köszönhetően a nyerő szériánk. Összességében kilenc napig számolhattuk a profitot. De tegnap is a helyes tétbeosztásnak köszönhetően, minimális (6) egységet buktunk. Ma újabb nap és újabb esély, illetve remélhetőleg egy újabb széria kezdetét vehetjük![/box]

A mai napon a tegnapi “csalódás” után, úgy gondoltuk, hogy nem osztunk meg opciót többet a VB-n, viszont mint “C” kategóriás tippekben gondolkodtunk és húztunk pár merészebb opciót a mérkőzésre! Egyet kérnénk, hogy kis téttel fogadjon mindenki. Összességében négy “C” kategóriás tipp kerül a mai napon megosztásra!

A találkozón tehát a VB elődöntőjére készülünk. Ahol a Horvátország – Anglia kettős összecsapását láthatjuk. Ami elmondható, hogy a VB utóbbi időszakában rengeteg meglepetés született, főleg a taktikai “védekezéseknek” köszönhetően. Ma úgy véljük, hogy a két amúgy védekező felfogású csapat mérkőzésén ma ismét kevesebb gól alakulhat ki. Illetve kiindulva a horvátok mérkőzéseiből egyet érzünk, hogy nem fog a találkozó lezárulni a rendes játékidőben. Összességében mindkét oldalon remek játékosokat láthatunk. Az angolok részéről a fiatal és elszánt játék mellett, már-már “profi” hozzáállású játékosokat láthatunk, míg a horvát oldalról a rutin és a tapasztalat lehet az, ami meghozhatja a várt döntőbe jutást. A horvátok erőssége utóbbi időben a Rebic, Modric kettős “szárnyalása” az ő játékuk, labdaosztogatásuk és figyelmük a pályán döntő lehet, hiszen remek passzok, cselek és megindulások jellemzik a két játékos teljesítményét. Az angolok oldalán a Manchester United, Manchester City és Tottenham fiatal tehetségei és a H. Kane által vezényelt támadások miatt készülhetnek a horvátok. Viszont az angolok sem a góljaikról híresek, nagy átlagban egy-két gólos mérkőzést hoz össze a csapat a mérkőzésein. Látva a horvátok utolsó mérkőzéseit, ahol végig 1-1-s eredményre “hajtottak” és az volt a céljuk, hogy kihúzzák, kibekkeljék és egy-egy kontrából induljanak és gólt szerezzenek, ez ma kevés lehet és egy döntetlent eredményezhet ma is. A döntő tétje rányomhatja vélhetően a mérkőzésre a “bélyegét”, de látva az előző mérkőzéseket már-már óvatosan kell bánni a kijelentésekkel. Mindenesetre mi úgy készülünk a találkozóra, hogy hosszabbításig, illetve akár a büntetőkig fog eljutni a két együttes.Ez a lehetőség az angolok számára nem lenne jó ómen, viszont a horvátok akár erre is játszhatnak. Igaz a Kolumbia elleni büntetőpárbajt megnyerte a csapat, ami levette ezt a régi több évtizedes “átkot” az angol nemzeti válogatott válláról. A horvátok védelme remekül “mozog”, míg az angolok nem a kapott góljairól híresek. Egy szó, mint száz ma az egyik oldalon a rutin, másik oldalról a fiatalságban való akarat és küzdés ütközhet egymásnak. Gólváltás tényezője bőven benne lehet a találkozó medrében, ezért mi behúzzuk a gólváltást, a döntetlen opciót, a szögletek számát és legutoljára a továbbjutást, amelyen mi úgy véljük, hogy a fiatalság, tehetség, gyorsaság, akarat és “coming home” döntőbe sodorhatja a fiatal angol csapatot! Az angolok mellett az egész ország, sőt lassan rengeteg futball rajongó ott van, ráadásul Oroszországot szinte “megszállták” az angolok, hiszen közel 300.000 szurkoló buzdítja a helyszínen a stadionban és a stadionon kívül a szurkoló zónában a csapatot, ami óriási motiváció lehet a fiatalok számára.

Horvátország – Anglia (20:00) Tippmix kód: 04839 V
Tipp:Több, mint 8,5 (Szögletszám 8,5) odds:1,55 “C” Tét: 3 egység

Horvátország – Anglia (20:00) Tippmix kód: 04096 V
Tipp:Anglia (Ki jut tovább?) odds:1,60 “C” Tét: 2 egység

Horvátország – Anglia (20:00) Tippmix kód: 04813 03
Tipp:Döntetlen és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:4,35 “C” Tét: 1 egység

Horvátország – Anglia (20:00) Tippmix kód: 04834 H
Tipp:Igen (A továbbjutás 11-es párbajban dől el?) odds:4,75 “C” Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: