b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.10.

[box type=”info”]Immáron kilencedik napja, hogy a zsebünkbe folyik befelé a pénz! Ma a VB mérkőzésére készülünk és szeretnénk két olyan tippel készülni, amelyek véleményünk szerint várhatóak lesznek a mérkőzésen, viszont az egyik opciót “B”, míg a másik opciót “C” kategóriába sorolva osztjuk meg Önnel![/box]

A találkozó tehát a ma 20:00-tól megrendezésre kerülő Franciaország – Belgium mérkőzés lenne. A “B” kategóriás tippünk pedig a megszokott módon a gólváltásra esne. Lényegében nem kell sokáig taglalni a mondanivalót. Aki végig gondolja és látta már a két csapat mérkőzéseit láthatta, hogy a felek minden egyes mérkőzésükön betaláltak, viszont a védelmek a legtöbb esetben gólt is kaptak. Mindkét oldalon megvannak a meghatározó “sztár” játékosok és egyéniségek, akik képesek lehetnek gólokat szerezni. A francia oldalon a Giroud, Griezmann, Mbappé trió szállíthatja  a gólokat, míg a vendég oldalról a megszokott négyes a Hazard, Lukaku, Mertens, De Bruyne hozhatja meg a belgák sikerét. Mindkét csapat kiélezett párharc elé tekint, viszont mi úgy véljük, hogy a felek nem fogják a véletlenre bízni és vélhetően motiváltan, gyors futballal rukkolnak elő, amelyben benne lesz a gólokban gazdag mérkőzés. Sokak meghúzzák jelen pillanatban erre a vállukat, hiszen az elődöntőhöz érve sokak egy 0-1 gólos mérkőzést várnak, viszont mi úgy véljük, hogy itt a legelső sípszótól kezdve nem a puhatolózásé lesz a főszerep. A belgák megmutatták a brazilok ellen is, két gólt szereztek az első félidőben és remekül védekeztek. Míg a francia az a csapat, akik ha téttel bír a mérkőzés mindig rúgnak legalább egy-két gólt az ellenfeleknek. Remek példa volt erre az argentinok ellen is megmutatták, hogy képesek a gólszerzésre, míg az uruguayi csapat ellen, ugyan szerencsésen de képesek voltak két gólig is eljutni. A belgák véleményünk szerint egy sokkal nehezebb ágra kerültek és a brazilok legyőzésével minket meggyőztek. Mi úgy véljük, hogy ez a mai belga csapat képes lehet mindenkit megverni és ezért várhatóan a rendes játékidőben is mindent megtesz a csapat. Mi úgy véljük, hogy a mai csapatok kihozhatják magukból a maximumot, a tét nem kisebb, mint a döntőbe kerülés. Sokak óckodnak a mai találkozótól, de mi úgy véljük, hogy ma megtörténik a gólváltás és akár egy több gólos mérkőzés szemtanúi lehetünk!

Franciaország – Belgium (20:00) Tippmix kód: 05899 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “B” Tét: 4 egység

A másik opciót pedig a mérkőzésen a szögletekben találtuk meg. Mi úgy véljük, hogy ez a két csapat, ilyen támadókkal és középpályásokkal rengeteget veszélyeztethet, de a két sztár kapus képes lehet bravúrozni, illetve a védők is képesek lehetnek egy-egy veszélyes szituációból menteni, ezért a szögletekben láttunk fantáziát, ahol a 9,5 szöglet-re már remek oddsot kaptunk, ezért behúztuk és, mint “C” kategóriás tippünket ajánljuk Önnek!

Franciaország – Belgium (20:00) Tippmix kód: 06089 V
Tipp:Több, mint 9,5 (Szögletszám 9,5) odds:1,70 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: