b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.07.

[box type=”info”]Immáron hetedik napja, hogy a zsebünkbe folyik befelé a pénz! Minden nap profittal zártunk az elmúlt hét napon és ezt a sorozatot szeretnénk tovább folytatni! Ma megpróbálunk “biztosabb” tippekkel készülni, amelyek viszont kisebb odssokat/értékeket hordoznak önmagukban. Ezért előre is elnézést kérünk. FONTOS:A holnapi tippadásunkat az MLS tippjeink megosztásával folytatnánk, ezeket pedig legkésőbb 14:00-ig publikálni fogjuk![/box]

A mai napon a két VB mérkőzésre két tippel készültünk és mindkét esetben kisebb tétet ajánlanánk egyben “C” kategóriába sorolva osztanánk meg a tippjeinket!

Az első találkozón a Svédország – Anglia mérkőzésén nem a kimenetelekben, illetve nem is a gólokban láttunk fantáziát. A svéd védelmet és a svéd játékot folyamatosan figyelvén egyre lettünk figyelmesek, hogy a svéd védők szögletre játszanak és ezt a formát biztosabbnak vélik, mint ha a földön, vagy épp a levegőben egy-egy támadást kivédekezni, elkerülni. A mai angolok pedig pont azok a felek, akik a szélső játékot helyezik előnybe. A svédek mérkőzésein egy volt látható, hogy javarészt az ellenfelek 4-5, de akár 7-8 szöglettel többet végeztek el. Ennek az oka igencsak egyszerű, hiszen a hórihorgas védők fejjel jók és borzasztó nehéz őket a levegőben megverni. Ezért egy mi általunk sokkal jobbnak vét angol támadósortól mi nem várunk mást, mint rengeteg támadást és kialakított helyzeteket, amelyekből a svéd védők szögleteket alakíthatnak ki. Ezért mi egy olyan mérkőzésre számítunk, ahol az angolok fogják uralni a mérkőzést, amelyen a svéd csapat kibekkelheti akár a 90 percet is. Ezért rizikós lenne, mint a gólokra, mint a kimenetelekre fogadni szerintünk. Ráadásul a továbbjutás kérdése sem olyannyira egyszerű. Mi tehát bízunk benne, hogy az angolok a kezdetektől fogva uralni akarják és fogják a mérkőzést, amelyen a svéd védők a megszokásukhoz méltóan több szögletet kialakíthatnak az angol csapat számára. Ezért hendikepben fogadunk az angol szögletekre, ami elsőnek rizikósnak tűnhet, de szerintünk megszületik a mérkőzésen ez az opció!

Svédország – Anglia (16:00) Tippmix kód: 02051 V
Tipp:Anglia -1,5 (Szöglet hendikep 1,5) odds:1,50 “C” Tét: 2 egység

A másik VB mérkőzésen pedig a gólokban látunk fantáziát és egyet vettünk észre, hogy a fogadóirodák nem várják a gólokat. Mi egy kicsit értetlenül állunk a dolgok előtt, hiszen az orosz csapat meglepetésre ugyan de remekül szerepel a tornán, míg a horvát csapat az egyik VB esélyessé nőtte ki magát. Elméleti síkon és papíron is a horvátok kerete sokkal erősebb és jobbnak mondható, viszont az oroszok emberfelettit nyújtanak eddig a hazai publikum előtt, amely azért valljuk be oda is teszi önmagát. Mi úgy véljük, hogy a találkozón akár a gólváltás, de több gól is kialakulhat és legalább 2 gól születhet a mérkőzésen. Hiányzók terén a gólvágók a pályán lesznek, ezért mi úgy véljük, hogy ma kialakul az általunk favorizált 1,5 gól feletti opció a mérkőzésen!

Oroszország – Horvátország (20:00) Tippmix kód: 01705 V
Tipp:Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5) odds:1,55 “C” Tét: 2 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: