b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.06.

[box type=”info”]Hatodik napja, hogy minden nap profitálunk és remélhetőleg a mai tippjeinkkel sikerül a nyereséges napok számát növelni! Itt az esély és ismét remek alkalom nyílik erre, hiszen ma kiváló mérkőzések szemtanúi lehetünk..[/box]

A mai napon a két VB mérkőzésre három tippel készültünk és jelen esetben egy “B” és két “C” kategóriás tippet osztunk meg az előfizetőinkkel!

A “B” kategóriás tippünk a Brazília – Belgium mérkőzésen kerül megosztásra. A tippünk pedig a két kiváló támadósorral rendelkező csapat által kialakított gólváltás lenne. Összességében, mint statisztikailag, mint megérzésileg is bőven várható ez az opció. Mindkét oldalon fantasztikus egyéniségek és remek játékosok alkotják a kereteket. A brazil oldalon Neymar, Coutinho, Paulinho, Gabriel Jesus, míg a másik oldalon a Hazard, Lukaku, De Bruyne, Mertens négyes rohamozhatja a kapukat. Mi úgy véljük, hogy a találkozón egy kezdeti puhatolózás után elszabadulhat a mérkőzés és akár egy Franciaország-Argentína típusú találkozót is eredményezhet ez a mai. Mindkét fél remek formában és ugyan a brazilok végig magabiztosan hozták a győzelmeiket, addig a belgák az utolsó mérkőzésükön egy parádés sikert értek el és Japán ellen 0-2-s hátrányból állt fel az együttes és nyert rendes játékidőben. Na most nagy kérdés, hogy ez a hajtós mérkőzés mennyi erőt vett ki a csapatból, vagy éppen mennyit adott hozzá, hiszen egy ilyen siker egy plusz motivációs erő és tényező is lehet egyben a csapat esetében. Mi nehéz mérkőzésre számítunk, viszont úgy véljük, hogy ha betalál az egyik fél, arra kell, hogy érkezzen válasz és mi azt sem zárnánk ki, hogy a mérkőzés hosszabbítás medrébe kerüljön. Egy biztos, hogy nem fogunk unatkozni. Mindkét oldalon motivált és remek támadósorokat láthatunk, akik készek lesznek mindent megtenni a győzelemért,ehhez pedig szükség van a gólokra, ezért mi behúztuk nagy téttel a gólváltást, mint opciót!

Brazília – Belgium (20:00) Tippmix kód: 01539 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)odds:1,75 “B” Tét: 10 egység

A mérkőzésen a másik tippünk “C” kategóriás lesz. Ez a tipp pedig a szögletekben rejlik. Mindkét fél előző mérkőzéseit látva sorra szöglet over opciókat alakított ki. Ma pedig a két remek támadósorral rendelkező együttes sok helyzetet alakíthat ki, viszont a védelmeket látva mi úgy véljük, hogy sok szögletet alakíthatnak ki a csapatok, ezért mi behúztuk ezt az opciót is a mérkőzésen!

Brazília – Belgium (20:00) Tippmix kód: 01668 V
Tipp:Több, mint 9,5 (Szögletszám 9,5) odds:1,55 “C” Tét: 3 egység

A másik találkozón ismételten “C” kategóriás tippet osztunk meg és őszinték leszünk egy rizikósnak tűnő, de annál nagyobb esélyt önmagában hordozó tippel készültünk. A mérkőzés a Franciaország – Uruguay összecsapása lesz, ahol talán Cavanit nélkülöző Uruguayi csapatot “lesajnálta” már mindenki a franciák ellen. Viszont látva a statisztikákat, illetve látva a mérkőzéseket mi mégsem tennénk felelőtlen kijelentéseket a mérkőzéssel kapcsolatban. Egy biztos, hogy az Uruguayi védelem nagyon egyben van, remekül helyezkednek és kevés gólt kapnak. Ellentétben a franciákkal, akik sorozatban hibáznak hátul és eddig számunkra csalódást keltően futballozva jutottak el az eddigi körhöz. Mi úgy véljük,hogy ma egy szoros találkozó alakulhat ki, amelyen kevés gól eshet, vagy ha be is indul a “góleső” akkor is ezt a második játékrészre fogják hagyni az együttesek. Mindkét oldalon egészek a védelmek és úgy véljük, hogy ma a puhatolózós első félidő után egy izgalmas második félidőt láthatunk.

Uruguay – Franciaország (16:00) Tippmix kód: 05401 V
Tipp:2. félidőben (Melyik félidőben lesz több gól?) odds:2,10 “C” Tét: 2 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: