b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.03.

[box type=”info”]Harmadik nap a visszatérésünk óta és mindhárom nap gyönyörű profitra tehettünk szert. Ma tovább folytatnánk a profitálásunkat, viszont felhívnánk a figyelmet, hogy a mai tippadásunkat követően a holnap hajnali MLS mérkőzésre is hozunk tippet, amely már a holnapi tippadásunk része lesz![/box]

A mostani mérkőzéseket “C” kategóriába sorolva osztjuk meg. Hiszen a mai mérkőzésekben van bőven rizikó, viszont úgy érezzük, hogy a mostani opciók várhatóak lesznek a mérkőzéseken!

Az első “C” kategóriás tippünk esetében a Kolumbia – Anglia mérkőzésen várjuk H. Kane által vezényelt angolok sikerét.A kolumbiaiak részéről James Rodriguez az előző mérkőzésen lesérült, vagyis inkább a régi sérülése kiújult, ezért óriási kérdés a mai nap, hogyan fogja vállalni a fiatal tehetség a játékot és mire lesz képes a csapatban, ha szerepet kap. Ezen kívül ott a másik kérdés, hogy most lesz igazán “nehezebb” csapattal való randevúja az együttesnek. Hiszen a csoportjukban a japánokkal, a lengyelekkel és a szenegáliakkal kellett megmérkőzniük, amely csapatok bőven elmaradnak, az amúgy remek védekezéssel megáldott angol csapattól. A tippünk esetében viszont most sem gólok, sem kimenetelekben nem bíztunk, inkább a továbbjutást tippeltük meg, hiszen akár hosszabbításig is elmehet ez a mérkőzés. Ezért mi behúztuk azt az opciót, hogy a sokkal tapasztaltabb angolok ma továbbjutnak a kolumbiaiak ellen.

Kolumbia – Anglia (1-2) Tippmix kód: 04208 V
Tipp:Anglia (Ki jut tovább?) odds:1,55 “C” Tét: 5 egység

A másik “C” kategóriás tippünk esetében a Svédország – Svájc mérkőzésre hoztunk tippeket. Mindkét csapat magabiztosan jutott tovább a legjobbak közé és mindkét fél csoportbeli mérkőzéseiről elmondható, hogy mindig szereztek gólt. A svédek 5-1-s gólkülönbséggel, míg a svájciak 5-4-s gólkülönbséggel jutottak tovább. Ma úgy véljük, hogy a mérkőzésen kialakulhat a gólváltás és látva a svájci csapatot a védelmük nem az igazi és szinte minden mérkőzésen gólt kapnak, de a támadóik szinte mindig képesek a gólszerzésre. Ezért bízva a svédekben ma várunk tőlük legalább egy gólt, míg a svájci oldalról is várunk legalább egy találatot. Így behúztuk a gólváltást a mérkőzésen!

Svédország – Svájc (1-0) Tippmix kód: 02860 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,10 “C” Tét: 2,5 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: