b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.01.

[box type=”info”]A 2018.06.30.-i tippjeinket az előző cikkben/emailben találhatóak meg, most pedig a holnapi tippadásunk első felvonása érkezik, ahol hajnali mérkőzésekre, méghozzá az MLS liga mérkőzéseire fogadunk![/box]

A hajnali mérkőzéseket “B” kategóriába sorolva osztjuk meg. Három MLS mérkőzéssel készültünk, ahol minden találkozón bízunk a gólváltásban. Már az előző cikkben is kifejtettük, hogy az MLS az a bajnokság, ahol érdemes erre az opcióra fogadni, ráadásul a VB miatt felforgatott keretek több alkalommal buta hibákból kapnak gólokat, hiszen szinte minden csapatból hiányzik egy-két kulcsfontosságú játékos.

Az első “B” kategóriás tippünk esetében a San Jose – Los Angeles Galaxy mérkőzésen várjuk a gólváltást. A San Jose jelenleg mindössze az utolsó a Western Conferenceben, viszont 16 mérkőzés alatt 25 gólt és 32 kapott gólt hozott össze a csapat. A vendég LA Galaxy együttesét úgy véljük, hogy nem kell bemutatni senkinek sem. A csapatban Ibrahimovic hétről-hétre szállítja a gólokat és a “levezető” svéd klasszis remekül mozgatja elől a csapatot. A Galaxy jelenleg a 8. helyen áll. 6-2-7 a csapat mérleges és 15 mérkőzésen 22:23 a gólkülönbsége a csapatnak. Ma viszont, míg a hazai oldalon Cummings, Qviberg, Salinas trió hiányozhat, addig a vendégek oldalán a két Dos Santos nem lesz a pályán a válogatottbeli szereplésük miatt, míg Feltscher, Alessandrini, Boateng, Kamara és Lteget sérülései miatt hagyhatja ki a mai mérkőzést. Az-az 7 játékos is hiányozhat a mai LA Galaxy keretéből. Ami azért valljuk be nem kis érvágás a csapatnak. Viszont a mai ellenfél ellen úgymond egy kötelezőnek is mondható győzelmet kellene lehozniuk a vendégeknek, hiszen a San Jose legutóbbi mérkőzésein ritkán élvezhette a győzelem ízét. Legutóbbi 10 mérkőzésükön 1 győzelem – 3 döntetlen – 6 vereség a csapat mérlege. Viszont a legutóbbi 10 hazai mérkőzésükön 9 alkalommal betaláltak az ellenfeleiknek a házigazdák. A mai ellenfél védelme pedig sebezhető, viszont elől jónak mondhatóak. A Galaxy a legutóbbi 10 mérkőzésén 9 alkalommal gólt szerzett az ellenfeleinek, sőt az is látható, hogy legtöbbször 2-3 gólig is eljut az együttes. Ami látható még, hogy idegenben nem a legacélosabb a csapat, ráadásul a sok hiányzó még megnehezítheti a csapat sorsát, ezért mi úgy véljük, hogy a találkozón esélyesebbnek vélt LA Galaxy akár pontokat is hullajthat, viszont a gólváltás tényezőjét most sem pazarolnánk el és behúznánk ezt az opciót a találkozón. A San Jose gólfelelőse Hoesen szinte biztosan a pályán lesz 10 rúgott gólt és 3 asziszt a játékos mérlege. Így hazai oldalról várható legalább egy gól, míg a Galaxy mérkőzéseit látva, illetve kiindulva Ibrahimovic teljesítményéből várunk legalább egy vendég gólt is a mérkőzésen.

San Jose – Los Angeles Galaxy (04:00) Tippmix kód: 05540 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,45 “B” Tét: 4 egység

 

A másik “B” kategóriás tippünk esetében a Chicago Fire – New York City mérkőzésén várjuk ismételten a gólváltást. A Chicago csapatában szerepel Nikolic továbbra is, akinek az idény annyira nem fekszik, viszont már most is 6 gólnál jár a magyar támadó. Mi úgy véljük, hogy ma hazai pályán dominálhat az együttes a David Villa-t soraiban tudó New York City ellen. A Chicago jelenleg a 7. a bajnokságban, míg a NYC 2. helyen áll. A hazai csapat 5-5-7-s mérleggel és 24:29-s gólkülönbséget tudhat magáénak, míg a vendégek 9-4-3-s mutató és 32:21-s gólkülönbség mellett “szárnyalnak”. A két csapat óriási harcban áll egymással és a legutóbbi mérkőzéseken sorra szoros mérkőzéseket alakítottak ki. Legutóbb például 1-1-el zártak, ekkora Chicago volt a házigazda, akik hazai pályán továbbra is meglepetés szerűen, de gyengén teljesítenek. A Chicago 9 hazai mérkőzésen 3 győzelem – 2 döntetlen és 4 vereséggel áll. Ami nagyon gyengének mondható, míg a NYC idegenben botladozik de 2-3-3-s mutatójával nem tartozik a rosszabb teljesítményűek közé. Ami látható viszont, hogy itt szenvedi el a legtöbb bekapott gólját a csapat a legutóbbi 8 idegenbeli mérkőzésen 17 gólt kapott a New York City csapata. Mi úgy véljük, hogy most a remek formában lévő Chicagoi együttes hazai pályán javíthat és egy “nagy ágyú” ellen egy szoros mérkőzésen kialakíthatja a gólváltást, illetve mi a döntetlen tényezőjét sem zárnánk ki a mérkőzésen.

Chicago – New York City FC (02:00) Tippmix kód: 05137 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” Tét: 5 egység

A következő mérkőzésen pedig két tippel készültünk, amelyen “B” és “C” kategóriás tippeket osztunk meg. A találkozón a New England – D.C. United összecsapására fogadunk. Ahol ismételten a gólváltásban, illetve a hazai sikerben is bízunk. A New England hazai pályán sorra gyűjti a győzelmeket és remekül szerepel a bajnokságban, míg a D.C. United csapatának nem igazán jön ki a lépés a mérkőzéseken, de egyet láthatunk, hogy szinte mindig képes a csapat egy-egy gólt szerezni. A New England csapat a legutóbbi mérkőzésein sorra hozta a várt eredményeket, ahol ők voltak az esélyesek, míg a D.C. United az utóbbi időben megnehezíti az ellenfelei dolgát. Gondolhatnánk itt akár a Toronto elleni 4-4-s döntetlenre, de a Seattle dolgát is megnehezítette a csapat, ahol 2-1-re ugyan alul maradtak, de megmutatták, hogy mire is képesek. De remek példa lehet az utóbbi mérkőzések mindegyike, hiszen a DC “feltámadt” és a legutóbbi mérkőzésen 10 találkozóból 9 alkalommal gólt is szerzett Az ellenfelek közt pedig a fentieken kívül volt jó pár nagyobb név is Real Salt Lake, San Jose, Atalanta United, egy viszont közös a csapatokban, hogy mindegyik kapott góllal zárta az összecsapást a DC United ellen. Most pedig az a New England következik, akik szinte mindig képesek gólt szerezni, de a legutóbbi mérkőzéseiken szinte mindig kapnak is. Legutóbbi 5 mérkőzésükön mindig kialakult a gólváltás a mérkőzéseiken, de ha tovább bővítjük a statisztikai mutatóikat, akkor ez a mutató 10/8-ra redukálódik, az-az 80%-ban megszületik a mérkőzéseiken a gólváltás.  A vendégek esetében is hasonló mutatóról beszélhetünk, sőt itt még sokkal pazarabb a gólváltást tekintve. Hiszen a legutóbbi 10 mérkőzésükön mindig kialakult a gólváltás. Tehát a statisztika “nyelvén” élve, mi úgy véljük, hogy ma sem lesz okunk bosszankodni, hiszen ez a két fél kialakíthatja a mostani mérkőzésén is a gólváltást, amelyre igencsak nagy esély adódik. Jó hír még, hogy a legutóbbi összecsapásaikon 2-1, 2-2-s eredményekkel zártak a csapatok és a mostani felállásokban nem sok jövés-menés volt, így hasonló keretekkel és hasonló mérkőzést alakíthat ki a két gárda!

New England – D.C. United (01:30) Tippmix kód: 05296 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” Tét: 6 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

 

0
%d bloggers like this: