b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 07.01. – 2. felvonás

[box type=”info”]A ma hajnali tippjeink az MLS ligából érkeztek és hibátlanul zártunk, hiszen három tippből, három nyereséggel zárt. Viszont ahogyan azt írtuk is, ma még lehet számítani tippekre, így elérkezett az ideje és megosztunk még két mérkőzést, amelyeken ismét profitálhatunk. Csapatunk a kisebb “pihenés” után remek eredménnyel érkezett vissza és innentől szeretnénk nap, mint nap profitálni a prémium tippadásunk keretein belül![/box]

A mostani mérkőzéseket ismételten “B” kategóriába sorolva osztjuk meg.

Az első “B” kategóriás tippünk esetében a Horvátország – Dánia mérkőzésen várjuk a horvátok győzelmét. A horvát csapat meggyőzött minket a csoportkörök alatt és tegyük hozzá, hogy tét nélküli mérkőzésüket is képesek voltak megnyerni. A csapat hibátlanul 3 győzelemmel jutott az egyenes kieséses szakaszhoz. Mérkőzésein Izlandot verték meg 2-1-re, illetve az Argentína, Nigéria kettős ellen gólt sem kapva 3-0, illetve 2-0-s győzelemmel léptek túl. Mi úgy véljük, hogy az amúgy gyenge támadókkal ellátott dán csapat nem érhet el sokat a jelenlegi horvát csapat ellen. A dánok 1 győzelemmel és 2 döntetlennel jutottak a legjobbak közé. Tegyük hozzá, hogy mindegyik meccsen szinte alárendelt szerepet játszott az együttes és egyedül a Perui válogatott ellen sikerült egyfajta kezdeményező futballt kialakítaniuk. A mostani két csapat közt egy a különbség. Amíg a Modric, Rebic, Perisic, Rakitic és Brozovic ötös folyamatos passzokkal és gyors kontrákkal veszélyeztet, addig a dánok a saját testi előnyüket (magasságukat) használják ki és szélről érkező labdákkal kalkulálnak. Igen ám, de a mostani horvát keret védelme átlagosan 1,91 méteres védőkből áll, illetve olyan klasszisok, akik heti szinten top ligák játékosai voltak a szezonok során. A hálóőr várhatóan most is Subasic lesz, előtte pedig a fentiekben leírt Vrsaljko, Lovren, Vida és Strinic négyes “muzsikálhat”, mi úgy véljük, hogy ma is kapott gól nélkül. Elől Mandzukic számára még nem az igazi a torna, viszont remek helyezkedésével bármikor veszélyes lehet az ellenfelek kapuira. A dánok erénye a védekezésükben rejlik és ezt szinte minden mérkőzésen bebizonyította az együttes, viszont ma óriási téttel bír a találkozó, amelyen mi úgy véljük, hogy a sokkal technikásabb és sokkal tapasztaltabb horvát játékosok megnyerhetik a mérkőzést. Modricék szinte biztosan a legjobb kezdővel fognak a mai találkozón részt venni, így mi úgy véljük, hogy ma behúzzák a kötelező győzelmet és továbblépnek a dánok ellen!

Horvátország – Dánia (20:00) Tippmix kód: 05706 H
Tipp:Horvátország (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,55 “B” Tét: 7 egység

A másik “B” kategóriás tippünk esetében egy norvég mérkőzéssel készültünk. A mérkőzésen a Sandefjord – Rosenborg összecsapását láthatjuk. A két fél közt szakadéknyi különbség van. A hazai csapat jelenleg az utolsó a bajnokságban 14 mérkőzésen 1 győzelem – 3 döntetlen és 10 vereség a mérlegük, míg a mai ellenfél a 2. helyen áll 8-3-3-s mutatójával 23 rúgott és 10 kapott góllal. A hazai csapat 14 mérkőzésen 30 gólt kapott és mindössze 11 alkalommal sikerült rúgott góllal kalkulálniuk. Mi úgy véljük, hogy a mostani Rosenborg képes lehet akár hendikepes győzelemmel is nyerni, viszont idegenben jellemző a csapatra a 0-1-s siker. Így mi a sima győzelemre fogadunk, ahol ugyan kisebb oddsra fogadunk, de a jelenlegi kínálat és az eredményeket elnézve talán ez a nap egyik legbiztosabb fogadása lehet. Ezért ugyan alacsonyabb téttel, de bátran ajánljuk a vendégek győzelmét. Akik a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükön 8 győzelem – 1 döntetlen és 1 vereséget értek el. Illetve a legutóbbi öt összecsapáson amikor a két fél találkozott mindig a Rosenborg jött ki győztesként! Ennél mi úgy véljük, hogy több nem kell, ezért behúztuk a vendégek sikerét!

Sandefjord – Rosenborg (18:00) Tippmix kód: 08176 V
Tipp:Rosenborg (1X2) odds:1,45 “B” Tét: 5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

 

0
%d bloggers like this: