b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.30.

[box type=”info”] Korábban zárjuk a “pihenőnket” és itt az ideje, hogy felvegyük a kesztyűt ismét. Részletes elemzések, és várhatóan nyertes tippekkel szeretnénk visszatérni a hónap utolsó napján! Itt az esély, ma három mérkőzés és nyolc tipp kerül megosztásra! Innentől teljes erőbedobással dolgozunk tovább és a cél nem más, mint profitot kialakítani nap, mint nap![/box]

A mai mérkőzéseket “B” és “C” kategóriába sorolva osztjuk meg. A két VB mérkőzésre és egy késő esti MLS mérkőzésre hoztunk tippet! FONTOS: A holnapi tippadásunkat a következő cikkben, ma 14:00-ig megosztjuk, hiszen a hajnali MLS mérkőzésekkel szeretnénk kezdeni a vasárnapunkat! 

Az első “B” kategóriás tippünk esetében az MLS mérkőzésünket hoztuk, ahol a 22:00-tól kezdődő Seattle – Portland kettős összecsapásán bízunk a gólokban. Az MLS számunkra eddig remekül zajlott, hiszen 13 megosztott tippből 10 alkalommal nyertes tippet publikáltunk az amerikai mérkőzéseken. Jellemző a bajnokságra, hogy több találkozón kialakulnak a gólváltások, viszont most a jelenlegi keretekből több játékos a VB-n, vagy már hazautazóban van ezért felforgatott védelmek, illetve felforgatott csapatok jellemzőek az utóbbi időszakban az MLS mérkőzéseire. A találkozón a hazai csapat a 10. helyen áll, jelenlegi formájuk alapján 3-3-8 a csapat mutatója, ami nem a legjobbnak mondható viszont az utóbbi időben a csapat elől minden mérkőzésen betalál az ellenfeleknek. A mai ellenfél pedig az a Portland lesz, akik számára a Seattle otthonában sosem megy igazán. A Portland jelenleg az 5. helyen áll 6-5-3-s mutatóval és 21:19-s gólkülönbséggel. A 19 bekapott gól igencsak beszédes lehet hiszen ez meccsenkénti 1,35-s átlagot eredményez, ami alatt a bekapott gólokat láthatjuk. A Seattle utóbbi mérkőzésein a Chicago Fire ellen 1-1, a New York Red Bulls ellen 2-1, vagy a DC United ellen 2-1-s eredményekkel zárt. Az első két esetben is már sokan leírták a csapatot és jóval esélytelenebbként kiáltották ki őket, viszont “ébredezik” az együttes. A cél számukra a legjobb hatba bekerülni, ehhez pedig itt az ideje pontokat gyűjteni. A Seattle Sounders közönsége talán az egyik legjobb hangulatot tudja kialakítani az MLS ligában, így nem véletlen, hogy az utóbbi öt hazai mérkőzésén a csapat 2 győzelem – 2 döntetlen és 1 vereséggel áll. Viszont ma az a Portland az ellenfél, akik kiválóan támadnak és idegenben sem “rettennek” meg. Idegenbeli mérlegük alapján 2-3-3-s mutatót láthatunk, viszont 8 mérkőzésen 11-15-s gólkülönbséget alakított ki az együttes. Legutóbbi öt mérkőzésükön 2 győzelem és 3 döntetlen a csapat mutatója, viszont a fogadóirodák az előző mérkőzések, illetve a hiányzó játékosok miatt nem várják a vendégek sikerét. A Portland Timbers jelenlegi szorzója 3,20, ami számunkra egy kicsit érthetetlen. Ráadásul a hazai oldalon Morris, Svensson, Bwana, Chenkam, Frei, Leerdam, Neagle és Torres játékára sem számolhatnak. Míg a Portland részéről a Miller, Ridgewell, Adi és McIntosh négyes maradhat le a mérkőzésről. A vendégeknél az argentin kettős Valeri és Blanco szinte biztosan a pályán lesz és az ő góljaikra számíthatunk. Valeri esetében 6 gól és 2 asziszt a mérleg, míg Blanco esetében 5-3 ez a mutató.  A hazaiak gólfelelőse Bruin aki 3 gólja mellett 4 gólpasszt is számolhat magának. Mi a két csapat összecsapásán és a fogadóirodák által megemelt Portland szorzó miatt bízunk a gólváltásban, de a kétesélyes fogadást sem hanyagolnánk el, így erre a találkozóra két tippel érkeztünk, amelyek a következőek:

Seattle – Portland (22:00) Tippmix kód: 05073 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “B” Tét: 3 egység

Seattle – Portland (22:00) Tippmix kód: 04964 V
Tipp:Döntetlen vagy Portland (Kétesély) odds:1,70 “B” Tét: 3 egység

A másik “B” kategóriás tippünk esetében az egyik VB mérkőzésre Franciaország – Argentína összecsapásával készültünk. Az argentinok megszenvedték a csoportkört és nagy nehezen kiharcolták a továbbjutást, míg a franciák a dánokkal együtt továbbjutottak a csoportjukból. A jelenlegi kérdés pedig most az, hogy a dánok elleni “tingli-tangli” foci mire volt jó. Kipihenték a játékosok magukat, vagy elaltatták önmagukat.  A pihentetésnek kétféle verziója lehet. Az argentin csapat részéről viszont ott az a “pörgés” ami jellemezte őket Nigéria ellen. Minden játékos szívvel-lélekkel küzdött és a csoportból való továbbjutás egy extra motivációt adhatott Messiéknek. Ma óriási csata és hatalmas derbit láthatunk. Ahol a franciák oldaláról világsztárokat láthatunk szinte minden poszton, míg az argentin csapat esetében a középpályán és a támadósorban találhatunk fantasztikus képességű játékosokat. Egy biztos, hogy ma nem lehet kivárásra játszani, hiszen egy utolsó percekben bekapott gól végzetes lehet. Mi pedig lényegében akár az argentin csapatot várjuk a továbbjutásra. (Aki bátrabb megteheti ezt az opciót is.) A francia csapat teljesítménye és játéka számunkra csalódást keltő volt. A csoportjukban egyértelműen ők voltak a favoritok és mégis az Ausztrálok ellen megszenvedtek, Peru ellen 1 góllal nyertek, míg a dánok ellen 0-0-val zártak egy rossz futballal. Az argentinok ezzel ellentétben a Nigériai csapatot verték 2-1-re egy remek mérkőzésen. A horvátok ellen kikaptak, míg az Izlandiak ellen 1-1-el zártak. Számunkra a mai találkozón egyértelmű lesz az, amit az argentinok képviselnek, ráadásul ez a csoportból való továbbjutás egy felszabadult és örömfocit alakíthat ki a mai mérkőzésen. Egy biztos, hogy Messi válláról lekerült egyfajta teher, ami ma nem biztos, hogy jó hír a franciáknak. Mi három opciót érzünk a mai mérkőzésen, viszont csak kettőt fogunk ajánlani, “B” kategóriába sorolva pedig a gólváltásban bízunk. A franciák részéről az Mbappé, Giroud, Griezmann trió szállíthat egy-két gólt, míg az argentinok részéről Messi-Agüero-Di Maria-Higuain-Dybala ötös alakíthat ki egy-két gólt. Egy biztos egy remek mérkőzés elé nézünk, ahol a sokak által leírt argentin válogatott megmutathatja, hogy mire is képes! Ezért bízunk Messiékben és bízunk a gólváltásban is!

Franciaország – Argentina (16:00) Tippmix kód: 04571 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,05 “B” Tét: 3 egység

Franciaország – Argentina (16:00) Tippmix kód: 03850 D
Tipp:Döntetlen (1X2) odds:3,05 “C” Tét: 2 egység

A másik “C” kategóriás tippjeink esetében pedig az Uruguay – Portugália mérkőzésre készültünk négy darab tippel. Ezen a találkozón egy kicsit mi elfogultak is vagyunk, de látva a kereteket és látva a két csapat mérkőzéseit talán ez nem is csoda. Az Uruguayi együttes 3 győzelemmel jutott tovább az amúgy “könnyűvé tett” csoportjából. Hiszen az ellenfelek közt egy házigazda orosz és két gyengébb Szaúd-Arábia, Egyiptommal találkozhattak. Míg a portugálok egy igazán kellemetlen csoportba kerültek. Hiszen az ellenfelek közt egy Spanyolország, Irán és Marokkó trió volt. Meg is szenvedtek C.Ronaldoék, akiben ma még nagyobb lehet a gólszerzési vágy, hiszen az előző mérkőzésen büntetőt hibázott. Mi úgy véljük, hogy ma egy igencsak parázs hangulatú, akár több sárga lapból álló mérkőzést is láthatunk. Mindkét oldalon kemény védelmek és annál technikásabb játékosok találhatóak meg a keretekben. Az Uruguayi védelem mozgatórugója Godin, aki remekül ismerheti C. Ronaldo minden lépését, így igencsak kemény mérkőzésre számíthat a világklasszis portugál. Míg elől a két világsztár Cavani és Suarez kettős rohamozhat. Tegyük hozzá, hogy ez a kettős nem a VB várakozásokkal megfelelően teljesít, hiszen Suarez 2, Cavani 1 gólnál jár és az ellenfelek közt eddig nem volt erősebb fél. Most viszont egy olyan portugál csapattal néznek farkasszemet, amelynek a védelme szinte minden egyes mérkőzésen összehoz egy gólt, de elől a támadóik szinte minden alkalommal képesek a gólszerzésre. Ez nem is csoda, hiszen a fentiekben említett C. Ronaldo, vagy Guedes, Silva trió elől mindig veszélyes lehet az ellenfelek hálójára. De a középpályások is Mario, Silva, Carvalho, Quaresma, Moutinho, vagy B. Silva is kiváló technikának örvend. Mi úgy véljük, hogy a találkozón akár egy szoros 0-0 is kialakulhat, bár a portugál védelem vélhetően ma is összehoz egy gólt. Erre természetesen érkezhet a válasz, így mi várunk a mérkőzésen egy gólváltást, illetve bízunk abban is, hogy a két fél belemegy az adok-kapokba, amire remek példa az Iráni mérkőzés, ahol a második félidő közepétől elszabadultak az indulatok és a portugál csapat 4 sárgát is összehozott. Most egy bekapott gól is ezt eredményezheti, ráadásul a mai mérkőzést Ramos fogja vezetni, akinek a mérkőzésenkénti büntetőlapszáma 4,78. Az-az szinte minden mérkőzésen kiszór 4-5 büntetőlapot. Így érdemes lehet ebben is realizálni a fogadás tényezőjét. A másik érdekes tényező pedig a szögletek száma lehet, hiszen mindkét oldal várhatóan próbálkozni fog, viszont a védelmek és a kapusok mindent megtesznek majd a pályán, hogy megtartsák az eredményt, ami számukra megfelel, így mi bízunk benne, hogy a szögletek is “elszabadulnak” a mérkőzésen.

Uruguay – Portugália (20:00) Tippmix kód: 10834 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,15 “C” Tét: 2 egység

Uruguay – Portugália (20:00) Tippmix kód: 10791 V
Tipp:Portugália (Ki jut tovább?) odds:1,90 “C” Tét: 1 egység

Uruguay – Portugália (20:00) Tippmix kód: 08081 V
Tipp:Több, mint 3,5 (Sárgalap-szám 3,5) odds:1,55 “C” Tét: 2 egység

Uruguay – Portugália (20:00) Tippmix kód: 11211 V
Tipp:Több, mint 8,5 (Szögletszám 8,5) odds:1,65 “C” Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

 

0
%d bloggers like this: