Prémium szolgáltatás 06.25.

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Összességében három találkozóval készültünk, amelyekre részletes elemzéseket és érveléseket osztottunk meg és megpróbáltunk ismét olyan opciókkal érkezni, amelyek várhatóak a találkozók mindegyikén.


A mai mérkőzéseket mindhárom kategóriába “A” “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “A” kategóriás tippünk remélhetőleg nyerni fog. Már nem merünk merész kijelentéseket tenni látva az előző három napot, de ma ténylegesen bízhatunk a portugálokban. A tét nem kisebb, mint az első hely kiharcolása a csoportban. A mai ellenfél pedig az-az iráni csapat lesz, akik egy gólt szereztek idáig két mérkőzés alatt, viszont mint esélytelenebb fél lép ma pályára a portugálok ellen. Ami biztos, hogy ma ha meglepetést tudnának okozni és megvernék a portugál csapatot, akkor a továbbjutást is kiharcolhatnák, viszont nem véletlen, hogy sem a fogadóirodák, sem ép eszű ember erre az opcióra nem fogadna és várhatóan ma Ronaldo, mint versenyben lévő játékos az aranycipőért menni fog és küzdeni fog, hogy ismét a tabella élén legyen és megelőzze H. Kane-t. A tényező, hogy ma nyernie kell a portugáloknak, azt eredményezte, hogy teljes kezdőcsapat kerülhet felállításra. A megszerzett információk alapján C. Ronaldo biztosan a kezdőben kap szerepet, de rajta kívül is szinte minden egyes csapattársára számíthat a jelenleg négy gólnál tartó klasszis. Ami változás lehet esetleg, az a támadósorban következhet be, hiszen az előlegesen közölt információk alapján Guedes helyén Andre Silva kaphat lehetőséget. Mi úgy véljük, hogy a mai találkozón a portugálok mindent megfognak tenni a sikerért és kiindulva az előző két mérkőzésből, ahol mindkét alkalommal ők szerezték meg az első gólt, joggal pályázhatunk erre az opcióra. Az előző napokból kiindulva ezt a lehetőséget kisebb téttel ajánljuk, de “A” kategóriába sorolva tesszük meg ezt! Illetve “B” kategóriába sorolva, mivel a gólszerzők személyét is remek arányban találjuk el, bátran mernénk ajánlani, hogy CR ma betalál a találkozón! Ő számára ez a VB, személyes, illetve csapat szempontokból is fontos. Egyrészről az aranycipő, másrészről az aranylabda a tét. Csapat szempontjából pedig a továbbjutás és vélhetően legalább a legjobb négybe való bekerülés a vágya a klasszis játékosnak.

Irán – Portugália (20:00) Tippmix kód: 24161 V
Tipp:Portugália (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,50 “A” Tét:10 egység

Irán – Portugália (20:00) Tippmix kód: 08449 H
Tipp:Igen (Cristiano Ronaldo szerez gólt?) odds:1,65 “B” Tét:5 egység

A “C” kategóriás tippek esetében a VB érán kívül lépünk. A mai találkozókból egyedüliként a portugálok mérkőzésén merünk tétet vállalni. Elég volt a kiszámíthatatlan eredményekből. A két találkozó az Odd – Brann Bergen és a Lahti – Kuopio PS mérkőzése lenne. Mindkét találkozó izgalmasnak ígérkezik és mi úgy véljük, hogy a norvég találkozón kialakulhat némi adok-kapok, mint gólszerzést, mint szabálytalanságokat tekintve. A Brann hihetetlen menetelésbe kezdett és jelenleg is veretlen a bajnokságban. Jelenleg 13 mérkőzésen 9-4-0 a mérlegük, míg az Odd esetében 5-2-6 ez a mérleg. Viszont ma az Odd hazai pályán lép pályára, ahol 4-1-2 a csapat mérlege és 7 találkozón 15 gólig jutott a gárda, ami remek mutatónak számít. Vendégként a Brann is remekel viszont itt sebezhető és 5-2-0-s mérlege ugyan kiváló de beszédes. Ami miatt bízunk a gólváltásban, az mint az Odd hazai teljesítménye lehetne, de kiindulva a Rosenborg ellen elért 1-1-s hazai döntetlenből mi úgy érezzük, hogy ma is képes lehet a hazai csapat egy gólt szerezni. Ráadásul hazai publikum előtt a legutóbbi 10 mérkőzésen mindig szerzett legalább egy gólt az együttes. Izgalmasnak ígérkezik a találkozó, de mi úgy érezzük, hogy kialakulhat a gólváltás és egy remek oddsért hiba lenne nem behúzni ezt!

Odd – Brann Bergen (19:00) Tippmix kód: 07635 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt?) odds:1,80 “C” Tét:2 egység

A másik mérkőzésen a finn első osztályból érkezik a tippünk. Igencsak izgalmas mérkőzés elé nézünk és kiindulva a Lahti idénybeli teljesítményéből talán a remi lehetőségét sem zárhatnánk ki a pakliból. A Lahti jelenleg 5-8-1-s mérleggel rendelkezik és a legtöbb döntetlent érték el 14 forduló alatt. A két csapat esetében a hazaiak a 4. helyen állnak, a Kuopio PS pedig 7-4-5-s mérlegével a 3. helyen áll. A Lahti hazai pályán szinte mindig képes a gólt szerezni, erről tanúskodik a statisztikája is, hiszen a legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 9 alkalommal gólt tudott szerezni a csapat. Viszont a mai Kuopio PS az-az ellenfél, aki szintén képes szinte minden körülmény közt gólt/gólokat szerezni. Legutóbb az él lovas HJK csapatát fogták meg 2-2-s döntetlennel, de idegenbeli mérlegük alapján is szép számokkal büszkélkedhet az együttes. Kiindulva a látottakból, illetve a jelenlegi mérlegekből, mi egy szoros mérkőzést várunk, ahol a Lahti várhatóan tovább növelheti a döntetlenjei számát, de kialakulhat a gólváltás is, ezért mi a döntetlen esélyének, illetve a 2-3 gól opciónak is bizalmat szavazunk és reméljük, hogy megszületik mindkét lehetőség a találkozón!

Lahti – Kuopio PS (17:30) Tippmix kód: 00905 02
Tipp:2-3 (Gólszám) odds:1,70 “C” Tét:2 egység

Lahti – Kuopio PS (17:30) Tippmix kód: 08889 D
Tipp:Döntetlen odds:3,00 “C” Tét:1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0