b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.25.

Összességében három találkozóval készültünk, amelyekre részletes elemzéseket és érveléseket osztottunk meg és megpróbáltunk ismét olyan opciókkal érkezni, amelyek várhatóak a találkozók mindegyikén.


A mai mérkőzéseket mindhárom kategóriába “A” “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “A” kategóriás tippünk remélhetőleg nyerni fog. Már nem merünk merész kijelentéseket tenni látva az előző három napot, de ma ténylegesen bízhatunk a portugálokban. A tét nem kisebb, mint az első hely kiharcolása a csoportban. A mai ellenfél pedig az-az iráni csapat lesz, akik egy gólt szereztek idáig két mérkőzés alatt, viszont mint esélytelenebb fél lép ma pályára a portugálok ellen. Ami biztos, hogy ma ha meglepetést tudnának okozni és megvernék a portugál csapatot, akkor a továbbjutást is kiharcolhatnák, viszont nem véletlen, hogy sem a fogadóirodák, sem ép eszű ember erre az opcióra nem fogadna és várhatóan ma Ronaldo, mint versenyben lévő játékos az aranycipőért menni fog és küzdeni fog, hogy ismét a tabella élén legyen és megelőzze H. Kane-t. A tényező, hogy ma nyernie kell a portugáloknak, azt eredményezte, hogy teljes kezdőcsapat kerülhet felállításra. A megszerzett információk alapján C. Ronaldo biztosan a kezdőben kap szerepet, de rajta kívül is szinte minden egyes csapattársára számíthat a jelenleg négy gólnál tartó klasszis. Ami változás lehet esetleg, az a támadósorban következhet be, hiszen az előlegesen közölt információk alapján Guedes helyén Andre Silva kaphat lehetőséget. Mi úgy véljük, hogy a mai találkozón a portugálok mindent megfognak tenni a sikerért és kiindulva az előző két mérkőzésből, ahol mindkét alkalommal ők szerezték meg az első gólt, joggal pályázhatunk erre az opcióra. Az előző napokból kiindulva ezt a lehetőséget kisebb téttel ajánljuk, de “A” kategóriába sorolva tesszük meg ezt! Illetve “B” kategóriába sorolva, mivel a gólszerzők személyét is remek arányban találjuk el, bátran mernénk ajánlani, hogy CR ma betalál a találkozón! Ő számára ez a VB, személyes, illetve csapat szempontokból is fontos. Egyrészről az aranycipő, másrészről az aranylabda a tét. Csapat szempontjából pedig a továbbjutás és vélhetően legalább a legjobb négybe való bekerülés a vágya a klasszis játékosnak.

Irán – Portugália (20:00) Tippmix kód: 24161 V
Tipp:Portugália (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,50 “A” Tét:10 egység

Irán – Portugália (20:00) Tippmix kód: 08449 H
Tipp:Igen (Cristiano Ronaldo szerez gólt?) odds:1,65 “B” Tét:5 egység

A “C” kategóriás tippek esetében a VB érán kívül lépünk. A mai találkozókból egyedüliként a portugálok mérkőzésén merünk tétet vállalni. Elég volt a kiszámíthatatlan eredményekből. A két találkozó az Odd – Brann Bergen és a Lahti – Kuopio PS mérkőzése lenne. Mindkét találkozó izgalmasnak ígérkezik és mi úgy véljük, hogy a norvég találkozón kialakulhat némi adok-kapok, mint gólszerzést, mint szabálytalanságokat tekintve. A Brann hihetetlen menetelésbe kezdett és jelenleg is veretlen a bajnokságban. Jelenleg 13 mérkőzésen 9-4-0 a mérlegük, míg az Odd esetében 5-2-6 ez a mérleg. Viszont ma az Odd hazai pályán lép pályára, ahol 4-1-2 a csapat mérlege és 7 találkozón 15 gólig jutott a gárda, ami remek mutatónak számít. Vendégként a Brann is remekel viszont itt sebezhető és 5-2-0-s mérlege ugyan kiváló de beszédes. Ami miatt bízunk a gólváltásban, az mint az Odd hazai teljesítménye lehetne, de kiindulva a Rosenborg ellen elért 1-1-s hazai döntetlenből mi úgy érezzük, hogy ma is képes lehet a hazai csapat egy gólt szerezni. Ráadásul hazai publikum előtt a legutóbbi 10 mérkőzésen mindig szerzett legalább egy gólt az együttes. Izgalmasnak ígérkezik a találkozó, de mi úgy érezzük, hogy kialakulhat a gólváltás és egy remek oddsért hiba lenne nem behúzni ezt!

Odd – Brann Bergen (19:00) Tippmix kód: 07635 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt?) odds:1,80 “C” Tét:2 egység

A másik mérkőzésen a finn első osztályból érkezik a tippünk. Igencsak izgalmas mérkőzés elé nézünk és kiindulva a Lahti idénybeli teljesítményéből talán a remi lehetőségét sem zárhatnánk ki a pakliból. A Lahti jelenleg 5-8-1-s mérleggel rendelkezik és a legtöbb döntetlent érték el 14 forduló alatt. A két csapat esetében a hazaiak a 4. helyen állnak, a Kuopio PS pedig 7-4-5-s mérlegével a 3. helyen áll. A Lahti hazai pályán szinte mindig képes a gólt szerezni, erről tanúskodik a statisztikája is, hiszen a legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 9 alkalommal gólt tudott szerezni a csapat. Viszont a mai Kuopio PS az-az ellenfél, aki szintén képes szinte minden körülmény közt gólt/gólokat szerezni. Legutóbb az él lovas HJK csapatát fogták meg 2-2-s döntetlennel, de idegenbeli mérlegük alapján is szép számokkal büszkélkedhet az együttes. Kiindulva a látottakból, illetve a jelenlegi mérlegekből, mi egy szoros mérkőzést várunk, ahol a Lahti várhatóan tovább növelheti a döntetlenjei számát, de kialakulhat a gólváltás is, ezért mi a döntetlen esélyének, illetve a 2-3 gól opciónak is bizalmat szavazunk és reméljük, hogy megszületik mindkét lehetőség a találkozón!

Lahti – Kuopio PS (17:30) Tippmix kód: 00905 02
Tipp:2-3 (Gólszám) odds:1,70 “C” Tét:2 egység

Lahti – Kuopio PS (17:30) Tippmix kód: 08889 D
Tipp:Döntetlen odds:3,00 “C” Tét:1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: