b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.23.

Holnapi nap folyamán rengeteg dolgunk lesz, ezért most este kerülnek megosztásra a tippjeink.
Összességében két mérkőzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket mindhárom kategóriába “A” “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “A” kategóriás tippünk a Belgium – Tunézia mérkőzésre esik, úgy véljük látva az előző mérkőzést, illetve kiindulva az alap tényezőkből, hogy ennek a találkozónak is a belgák az esélyesei. Előző mérkőzésen 3-0-s sikerrel zártak, most pedig az a Tunézia lesz az ellenfél, akik majdnem megszorongatták az angolok legjobbjait, viszont a végén “elvéreztek”. A belgák részéről úgymond nyerni kell, míg a vendégek részéről egy vereség a kiesést jelentené. Kiindulva az utóbbi idők eredményeiből, a kicsik sorra elvéreznek, akarnak, mennek, küzdenek szívvel-lélekkel, de ez sajnos nem elég. Minket a Lukaku által vezényelt belga támadások meggyőztek és úgy véljük, hogy várhatóan nem egy gólzáporos, de belga sikerrel záródó mérkőzést láthatunk. Ezért bízunk benne, hogy behúzzák a kötelezőt a belgák, illetve abban is, hogy most is ha nem is kevés góllal, de 4,5 gól alatti mérkőzést láthatunk.

Belgium – Tunézia (14:00) Tippmix kód: 21967 01
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,55 “A” Tét:10 egység

A “B” kategóriában szintén erre a mérkőzésre “számoltunk” és most a rizikósabbnak vélt szögletekre hoztunk tippeket. Kiindulva a brazil találkozóból, a hendikepes fogadás hordozhat magában értéket. Ráadásul a tunézok ellen, az angolok is bőven több szögletet harcoltak ki, míg a belgák szélső játékukkal ismét megnehezíthetik a Tunéziai csapat dolgát és a védekezésekből sok belga szöglet kialakulhat.

Belgium – Tunézia (14:00) Tippmix kód: 08008 H
Tipp:Belgium -3,5 (Szöglet hendikep -3,5) odds:1,65 “B” Tét:4 egység

A másik “B” kategóriás mérkőzésen a Németország – Svédország mérkőzésére hoztunk tippet. Igazából lehetne sokáig húzni a mondanivalónkat, de zárjuk le annyival, hogy ha most nem szerez három pontot a német válogatott, akkor óriási meglepetésre, de félig a “haza úton” kell gondolkoznia a csapatnak. Mi úgy véljük, hogy Löw helyre rázza a csapatot fejben, nem véletlen volt az első mérkőzés óta, zárt kapus edzés, hírzárlat és így tovább. A sztárokat és a csapatot össze kell rázni, ami a német trénernek gyerekjáték. Mi bízunk a német válogatottban és úgy érezzük, hogy megnyerik a mérkőzést, az amúgy nem a legerősebb formájában lévő svéd válogatottat.

Németország – Svédország (20:00) Tippmix kód: 21556 H
Tipp:Németország odds:1,55 “B” Tét:4 egység

A “C” kategóriás tippünk esetében pedig ismételten a belgák mérkőzését hoztuk. Ahol az első mérkőzésen favorizált Lukaku teljesítményében bízunk. Mi úgy véljük, hogy a fiatal tehetség, most is képes lehet megzörgetni legalább egyszer a hálót, így behúztunk a neve mellé egy X-t és bízunk benne, hogy gólt szerez a mérkőzésen!

Belgium – Tunézia (14:00) Tippmix kód: 04078 H
Tipp:Igen (R. Lukaku szerez gólt?) odds:1,80 “C” Tét:1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: