b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.22.

Ma három mérkőzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “A” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “A” kategóriás tippünk a Nigéria – Izland mérkőzésre esik, ahol bízunk abban az izlandi elszántságban, hitben és akartban, amely hétről-hétre meghozza a csapat számára a sikereket. Mindenki tudhatja, hogy számolni kell a “gyengének” vélt együttessel, hiszen játékosai nem csak elszántak, hanem erőben talán az egyik legjobbak a jelenlegi mezőnyben. Levegőben nagyon nehéz őket megverni, illetve az egy-egy elleni párharcok során is sorozatosan nyertesként jönnek ki a játékosaik. A csapategység a legnagyobb erénye a csapatnak és elmondható, hogy minden egyes játékos szívét-lelkét kiteszi a pályára az országáért, Izlandért, amit képvisel. E mellé párosul a fantasztikus szurkolótáboruk, amely minden mérkőzésen megrengeti a stadionokat, amikor  a csapatok a gyepre lép. Ami miatt viszont a választásunk a gólszerzésre esett, az a statisztika, amely azt mutatja, hogy a legutóbbi 15 mérkőzésén Izland képes volt 13 alkalommal gólt szerezni. Pedig az ellenfelek közt volt példának okáért egy Argentína, de norvég, cseh, török, vagy éppen a tegnap kiütéses győzelmet arató horvátoknak is rúgtak egy gólt. Mi úgy véljük látva a nigériai csapat játékát, hogy ma ismét elszenvedhetik a vereségüket, ráadásul most a “vendég” együttesnek óriási lehetősége van, hiszen ma ha nyernek Messiék szinte garantáltan pakolhatnak. Ezért bízunk benne, hogy ma szerez egy gólt az izlandi csapat, amelyre úgy véljük nagy esély lehet a mai találkozón!

Nigéria – Izland (17:00) Tippmix kód: 20757 V
Tipp:Nem (Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést?) odds:1,50 “A” Tét:5 egység

A “C” kategóriában a másik két VB találkozóra hoztunk igencsak érdekes tippeket. Mivel az oddsok alacsonyak, illetve kimenetelekből + gólokból, kicsit “elegünk” lett, mert rengeteg 1-0, vagy 0-1-re végződő mérkőzést láthattunk. Ezért ma a szögletekbe és egy igencsak parázs mérkőzésre a sárga lapokban láttunk fantáziát. Brazília esetében, nálunk továbbra is ők a favoritok, ráadásul ma igaz Navas által védett Costa Rica ellen lépnek pályára, de várhatóan beindul végre a “gépezet” és ezt a kötelező győzelmet behúzzák Neymarék. Előző mérkőzésükön rengeteg kialakított helyzet ellenére képtelen volt két gólig eljutni az együttes a svájciak ellen, de tegyük hozzá, hogy nem volt szerencséjük. Ma viszont, ha megfigyeljük a Costa Rica csapatát látható, hogy az egész csoporttal szemben nincsenek partiban, nem hogy egy brazilokkal. Ezért mi úgy véljük, hogy Navas és a védelem képes lesz bekkelni az első játékrészben, illetve ha gólt is kapnak, akkor is fog tovább menetelni a brazil csapat, már kiindulva a svájci mérkőzésből. Ezért mi arra számítunk, hogy a brazilok rengeteg helyzetéből több szöglet kialakulhat, illetve abban is bízunk, hogy legalább két góllal nyer a brazil csapat. Coutinho, Neymar, Gabriel Jesus trió ma alkothat és ne feledkezzünk meg a Willian, Firmino, Paulinho hármasról sem, akik szintén veszélyeztethetik ma Navas hálóját.

Brazília – Costa Rica (14:00) Tippmix kód: 03388 H
Tipp:Brazília -3,5 (Szöglet hendikep -3,5) odds:1,60 “C” Tét:1 egység

 

Brazília – Costa Rica (14:00) Tippmix kód: 20998 H
Tipp:Brazília (Hendikep 0:1) odds:1,70 “C” Tét:1 egység

A Szerbia – Svájc mérkőzésen pedig a nemzeti különbségek, az üzengetéseket látva arra gondoltunk, hogy az amúgy “harapós” svájci és szerb védelmek összecsaphatnak és beindulhat a pályán egy adok-kapok szituáció. Egy biztos, mint az orosz rendőrség, mint a csapatok készülnek a mérkőzésre, hiszen a svájci együttesből többen is koszovói kötődésűek. Ennek többen hangot is adtak, illetve a szerb oldalról is beindult az üzengetés, hogy miért játszotok akkor a svájci csapatban, hol az a nagy nemzeti identitás. Mindkét fél oldalán megvannak azok az emberek, akik alapra is képesek lehetnek a “keményebb” focira, ráadásul a találkozót a német bíró  Brych fogja vezetni, akinek az átlagos büntetőlap száma mérkőzésenként 4,6 szokott lenni. Tehát várható itt adok kapok, főleg ha az egyik fél betalál. Lesz feszültség, amit a szurkolók is generálhatnak, akár a nap folyamán, akár a lelátón. Így mi, ha csúnyán is hangzik egy kemény mérkőzésen kevés gólra, de több büntetőlapra számítunk, ami elsőre érdekes és rizikósnak tűnhet, viszont végig gondolva, egy magyar-román mérkőzést, akkor elszabadulhatnak az indulatok

Szerbia – Svájc (20:00) Tippmix kód: 03888 V
Tipp:Több, mint 3,5 (Sárgalap-szám 3,5) odds:1,67 “C” Tét:1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: