Prémium szolgáltatás 06.22.

2018-06-22 0 By betandwintipps

Ma három mérkőzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “A” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “A” kategóriás tippünk a Nigéria – Izland mérkőzésre esik, ahol bízunk abban az izlandi elszántságban, hitben és akartban, amely hétről-hétre meghozza a csapat számára a sikereket. Mindenki tudhatja, hogy számolni kell a “gyengének” vélt együttessel, hiszen játékosai nem csak elszántak, hanem erőben talán az egyik legjobbak a jelenlegi mezőnyben. Levegőben nagyon nehéz őket megverni, illetve az egy-egy elleni párharcok során is sorozatosan nyertesként jönnek ki a játékosaik. A csapategység a legnagyobb erénye a csapatnak és elmondható, hogy minden egyes játékos szívét-lelkét kiteszi a pályára az országáért, Izlandért, amit képvisel. E mellé párosul a fantasztikus szurkolótáboruk, amely minden mérkőzésen megrengeti a stadionokat, amikor  a csapatok a gyepre lép. Ami miatt viszont a választásunk a gólszerzésre esett, az a statisztika, amely azt mutatja, hogy a legutóbbi 15 mérkőzésén Izland képes volt 13 alkalommal gólt szerezni. Pedig az ellenfelek közt volt példának okáért egy Argentína, de norvég, cseh, török, vagy éppen a tegnap kiütéses győzelmet arató horvátoknak is rúgtak egy gólt. Mi úgy véljük látva a nigériai csapat játékát, hogy ma ismét elszenvedhetik a vereségüket, ráadásul most a “vendég” együttesnek óriási lehetősége van, hiszen ma ha nyernek Messiék szinte garantáltan pakolhatnak. Ezért bízunk benne, hogy ma szerez egy gólt az izlandi csapat, amelyre úgy véljük nagy esély lehet a mai találkozón!

Nigéria – Izland (17:00) Tippmix kód: 20757 V
Tipp:Nem (Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést?) odds:1,50 “A” Tét:5 egység

A “C” kategóriában a másik két VB találkozóra hoztunk igencsak érdekes tippeket. Mivel az oddsok alacsonyak, illetve kimenetelekből + gólokból, kicsit “elegünk” lett, mert rengeteg 1-0, vagy 0-1-re végződő mérkőzést láthattunk. Ezért ma a szögletekbe és egy igencsak parázs mérkőzésre a sárga lapokban láttunk fantáziát. Brazília esetében, nálunk továbbra is ők a favoritok, ráadásul ma igaz Navas által védett Costa Rica ellen lépnek pályára, de várhatóan beindul végre a “gépezet” és ezt a kötelező győzelmet behúzzák Neymarék. Előző mérkőzésükön rengeteg kialakított helyzet ellenére képtelen volt két gólig eljutni az együttes a svájciak ellen, de tegyük hozzá, hogy nem volt szerencséjük. Ma viszont, ha megfigyeljük a Costa Rica csapatát látható, hogy az egész csoporttal szemben nincsenek partiban, nem hogy egy brazilokkal. Ezért mi úgy véljük, hogy Navas és a védelem képes lesz bekkelni az első játékrészben, illetve ha gólt is kapnak, akkor is fog tovább menetelni a brazil csapat, már kiindulva a svájci mérkőzésből. Ezért mi arra számítunk, hogy a brazilok rengeteg helyzetéből több szöglet kialakulhat, illetve abban is bízunk, hogy legalább két góllal nyer a brazil csapat. Coutinho, Neymar, Gabriel Jesus trió ma alkothat és ne feledkezzünk meg a Willian, Firmino, Paulinho hármasról sem, akik szintén veszélyeztethetik ma Navas hálóját.

Brazília – Costa Rica (14:00) Tippmix kód: 03388 H
Tipp:Brazília -3,5 (Szöglet hendikep -3,5) odds:1,60 “C” Tét:1 egység

 

Brazília – Costa Rica (14:00) Tippmix kód: 20998 H
Tipp:Brazília (Hendikep 0:1) odds:1,70 “C” Tét:1 egység

A Szerbia – Svájc mérkőzésen pedig a nemzeti különbségek, az üzengetéseket látva arra gondoltunk, hogy az amúgy “harapós” svájci és szerb védelmek összecsaphatnak és beindulhat a pályán egy adok-kapok szituáció. Egy biztos, mint az orosz rendőrség, mint a csapatok készülnek a mérkőzésre, hiszen a svájci együttesből többen is koszovói kötődésűek. Ennek többen hangot is adtak, illetve a szerb oldalról is beindult az üzengetés, hogy miért játszotok akkor a svájci csapatban, hol az a nagy nemzeti identitás. Mindkét fél oldalán megvannak azok az emberek, akik alapra is képesek lehetnek a “keményebb” focira, ráadásul a találkozót a német bíró  Brych fogja vezetni, akinek az átlagos büntetőlap száma mérkőzésenként 4,6 szokott lenni. Tehát várható itt adok kapok, főleg ha az egyik fél betalál. Lesz feszültség, amit a szurkolók is generálhatnak, akár a nap folyamán, akár a lelátón. Így mi, ha csúnyán is hangzik egy kemény mérkőzésen kevés gólra, de több büntetőlapra számítunk, ami elsőre érdekes és rizikósnak tűnhet, viszont végig gondolva, egy magyar-román mérkőzést, akkor elszabadulhatnak az indulatok

Szerbia – Svájc (20:00) Tippmix kód: 03888 V
Tipp:Több, mint 3,5 (Sárgalap-szám 3,5) odds:1,67 “C” Tét:1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!