b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.21.

Ma ismét két mérkőzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “B” kategóriás tippünk a Franciaország – Peru és Dánia – Ausztrália mérkőzésekre esik és igencsak parázs és küzdős mérkőzésekre számítunk. A franciák esetében az első mérkőzés borzasztóan sikerült, míg Peru pont nélkül zárt és vereséget szenvedett a dánok ellen. Ma mindkét félnek küzdenie kell, hiszen a franciák már ma továbbjuthatnak, míg a peruiak csak a szerencsétlenségüknek köszönhették, hogy kikaptak. Itt van tehát az esély, az amúgy kiváló egyéniségekből és remek csapategységről tanúskodó peruiak számára. A perui keretből igazából a Flores, Cueva, Carrillo és Farfan négyesben bízhatunk, akik eddigiekben szállították a gólokat, míg a franciák részéről úgy érezzük, hogy nem kell sokáig taglalni, hogy bőven a torna egyik legesélyesebb csapata lehetne a keretet ellátva. Az ausztrálok elleni mérkőzésen egy viszonylag motiválatlan csapatot láthattunk, akik a végén “felébredve” szereztek egy gyönyörű gólt, de ma nehezebb lesz a csapat dolga. Mi úgy véljük, hogy a perui válogatott erősebb, mint az ausztrál és várhatóan az első fordulóban elszenvedett vereség miatt, ma az első perctől nyomni fognak. Iszonyat gyors és remek középpályával rendelkezik az együttes és a kontra támadások 8-10 mp. alatt az ellenfél kapujához ér, ami igencsak veszélyes lehet a lassabb védőkkel szemben. Mi úgy véljük, hogy a találkozón beindulhat az adok-kapok. Viszont találtunk egy olyan opciót, amelyben látva az előző francia mérkőzést nem kételkedünk. Ez pedig, a következő lenne..

Franciaország – Peru (17:00) Tippmix kód: 20496 V
Tipp:NEM (Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a 2. félidőt?) odds:1,50 “B” Tét:4 egység

Tehát a mérkőzésen abban bízunk, hogy a franciák betalálnak a második félidőben. Mi úgy érezzük, hogy mindkét félidőben meglesznek a gallok helyzetei és vélhetően a második félidőben gólt fog tudni szerezni az együttes.


A másik “B” jelzésű mérkőzésen a dánok is kiharcolhatják maguknak a továbbjutást és az ausztrálokkal szemben tehetik ezt meg. Most viszont egy kicsit rizikósabb, de látva a dánok, illetve a VB mérkőzések összességét bátran ajánlható tippel készültünk. Mi úgy véljük, hogy a remek védelemmel megáldott dán csapat ma kihúzhatja akár gól nélkül, de látva azt, hogy elől sem igazán megy a csapatnak mi egy kevés gólos találkozóra számítunk. Az ausztrálok sem a legjobbak elől, bár ma szívvel-lélekkel küzdeni fognak a győzelemért és a bennmaradásért. Viszont Schmeichel megint lehúzhatja azt a bizonyos rolót. A mérkőzés alapra is “korán” kezdődik, ami megzavarhatja a dánokat, hiszen sokak ehhez nincsenek hozzászokva. Kiindulva a dánok elmúlt 5 mérkőzéséből, láthatjuk, hogy nem kaptak gólt Peru, Mexikó, Svédország, Chile és Panama együtteseitől, de látható az is, hogy 2,5 gól alatti eredményeket értek el folyamatosan. Mi ezért úgy véljük, hogy ma ismét egy 1-2 gólos mérkőzést láthatunk a pályán és ezzel ugyan egy olyan tippet osztunk meg, amely rizikós lehet, de látva az előző mérkőzéseket, illetve kiindulva a VB mérkőzésekből bőven várható lesz a találkozón.

Dánia – Ausztrália (14:00) Tippmix kód: 20292 H
Tipp:Kevesebb, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,60 “B” Tét:2 egység

A “C” kategóriában szintén a franciák mérkőzésére hoztunk egyetlen tippet. Mi úgy véljük, hogy a Perui csapat ma meglepetést okozhat és mi várunk legalább egy gólt tőlük, ezért behúztuk a gólváltást a mérkőzésen, amely opció igencsak kecsegtető szorzót hordoz önmagában.

Franciaország – Peru (17:00) Tippmix kód:  20490 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt?) odds:2,10 “C” Tét:1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: