b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.20.

Ma két mérkőzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “A” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “A” kategóriás tippünk a Portugália – Marokkó mérkőzésre esik, ahol vélhetően a “hazai” együttes képes lesz a győzelemre. Az előző mérkőzésen minket meggyőztek a portugálok, igaz szerencse is kellett a sikerükhöz, viszont ma itt az esély, hogy az egy pontot négyre növeljék. Ma egy esetleges döntetlen, vagy éppen vereség sokba kerülhetne C. Ronaldo által vezényelt csapatnak. Az első mérkőzésen is jobban dominált a kezdetekben a portugál együttes és ennek köszönhették az első góljukat is a találkozón. Mi úgy véljük, hogy az amúgy jónak tűnő marokkói válogatottat ma megverik a portugálok és ehhez már az első perctől a kezükbe kell venni a mérkőzés irányítását. Sokszor elmondtuk már, hogy az ilyen csapatok esetében, mikor egy-egy világklasszis ellen lépnek a pályára fejben nincsenek ott és nagyon nehéz így a pályára lépni. Márpedig Ronaldo ott lesz és már a maga személyisége megzavarhatja, az amúgy sebezhető marokkói védelmet. Mi bízunk a hazai sikerben, de ehhez kellenek a gólok is és így bízunk benne, hogy az első gólt a portugálok fogják megszerezni a mérkőzésen.

Portugália – Marokkó (14:00) Tippmix kód: 20157 H
Tipp:Portugália (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,50 “A” Tét:5 egység

A “C” kategóriában szintén erre a mérkőzésre, illetve az este megrendezésre kerülő spanyolok találkozójára hoztunk tippet. Lényegében a portugálok mérkőzésén bízunk abban, hogy Ronaldo gólt fog tudni szerezni, illetve abban is látunk fantáziát, hogy nyer az együttes és 1,5 gól feletti eredmény születik meg, amire van bőven esély. A spanyolok mérkőzésén pedig a szintén remek formában kezdő Diego Costa teljesítményében bízunk és remélhetőleg a spanyol a maga agresszivitásával szerez legalább egy gólt, az amúgy “gyengécske” iráni védelem ellen.

Portugália – Marokkó (14:00) Tippmix kód: 02295 H
Tipp:Igen (Cristiano Ronaldo szerez gólt?) odds:1,80 “C” Tét:1 egység

 

Portugália – Marokkó (14:00) Tippmix kód: 20168 04
Tipp:Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5) odds:2,00 “C” Tét:1 egység

 

Irán – Spanyolország (20:00) Tippmix kód: 03035 H
Tipp:Igen (Diego Costa szerez gólt?) odds:1,80 “C” Tét:1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: