b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.19.

Colombia's Teofilo Gutierrez, second from left, celebrates with teammates Falcao Garcia, behind left, Juan Cuadrado, second from right, and Pablo Armero, far right, after scoring against Peru at a 2014 World Cup qualifying soccer match in Barranquilla, Colombia, Tuesday, June 11, 2013. (AP Photo/Fernando Vergara)

Ma három mérkőzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban! Tegnap hibátlan napot zártunk, ami remekül rendbe szedte a VB-n eddig elért eredményeinket, a hónap továbbra is gyönyörűen pluszos és remélhetőleg ma is sikerrel zárjuk a napot!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “B” kategóriás tippünk a Kolumbia – Japán mérkőzésre esik, ahol vélhetően a “hazai” együttes képes lesz a győzelemre. A Kolumbiai csapat a Falcao, James Rodriguez kettősben bízhat a leginkább, de Cuadrado és Muriel kettős is ismerős lehet minden futball rajongónak. A csapat igazából a mai mérkőzés egyértelmű esélyese, hiszen a Japánok nem a legjobbak közé tartoznak és már-már az a régi “meglepetés” csapat szerepkörből kiesett az együttes. Mi úgy véljük, hogy a mai találkozón a Kolumbiaiak az első perctől a kezükbe vehetik a mérkőzés irányítását. Az amúgy is remek támadásokat szervező 4-2-3-1-s felállásból gyors kontrákra és remek letámadásokra képes kolumbiai együttes, vélhetően a fentiekben említett Falcao vezénylésével megnyerheti ma az első mérkőzését a VB-n. Igazán fontosnak számíthat a mai mérkőzés, hiszen a csoportban ezen kívül a lengyel és a szenegáli csapat van, amelyben sokkal több klasszis megtalálható, mint a kolumbiai együttesben. Mi úgy véljük, hogy ebben a csoportban egyértelműen a japánok a leggyengébbek és ma ezt a “hazai” együttesnek be kell tudnia bizonyítani. A szorzók nem véletlen billennek és csökkenek folyamatosa a kolumbiaiak javára és látva a várható kezdőcsapatot, mi ezen nem is csodálkozunk, így a mai napon, mint egyetlen “B” kategóriás tippként ezt az opciót osztanánk meg előfizetőinkkel!

Kolumbia várható kezdőcsapata:
Ospina, Arias, D. Sanchez, Mina, Fabra, C. Sanchez, Barrios, Cuadrado, Muriel, Rodriguez, Falcao

Ez a kezdőcsapat várhatóan meghozza az általunk favorizált opciót és ezzel elindul a kolumbiaiak számára is a 2018-s VB sorozat! Kötelező győzelem, a győzelemhez pedig kötelező a gól! Így ezt meg kell lépni és egy biztosabbnak tűnő opció segítségével várhatóan ma is sikerrel zárhatunk!

Kolumbia – Japán (14:00) Tippmix kód: 42554 H
Tipp:Kolumbia (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,50 “B” Tét:4 egység

A “C” kategóriába a másik két VB találkozóra hoztuk a tippeket elsőnek a Lengyelország – Szenegál találkozóra, illetve a másik mérkőzésen a Tunézia – Anglia mérkőzésére hoztunk két, illetve egy tippet tippet. Ezeket a tippeket kisebb egységekkel ajánljuk, viszont úgy véljük, hogy nagyon jó eséllyel pályázhatunk a mai napon a 100%-s napra ezeknek a tippeknek a segítségével. A szomszédaink mérkőzésén mi úgy véljük, hogy beindulhat az adok kapok. A miértje igazán egyszerű. Mindkét oldalon legfőképpen a támadósorokban fantasztikus teljesítménnyel és már-már klasszis játékosok szerepelnek. A lengyel oldalon Lewandowski irányításával születhetnek meg legfőképp a gólok, míg a szenegáli részről a Liverpool támadója Mané lehet az akitől rengeteget várnak a szenegáli szurkolók és úgymond az egész világ. Ami látható, hogy mindkét fél statisztikái igazán beszédesek lehetnek számunkra. A lengyelek a legutóbbi mérkőzésein sorra hozták a kötelező győzelmeket és szinte végig gólt/gólokat tudtak szerezni, míg a szenegálok a legutóbbi mérkőzésükön 2-0-ra nyertek Dél-Korea ellen, azt megelőzően pedig a horvátok ellen 2-1-s eredménnyel zártak. Az esélyek alapján benne lehet a pakliban egy hazai győzelem, viszont mi úgy véljük, hogy a mai találkozón várható lesz a gólváltás, elég kiindulni abból a tényezőből, hogy a csoportban hárman esélyesek lehetnek a továbbjutásra. Kolumbia, Szenegál és Lengyelország. Keretérték szerint a lengyelek a legerősebbek, viszont ez semmit sem jelent és ezt már a jelenleg zajló VB is bebizonyította, hogy sokszor semmit sem jelentenek az előzőleg beharangozott keretek, illetve erősségek. Minden a pályán dől el és kiindulva a szenegáli motiváltságból és abból a tényezőből, hogy elől fantasztikus egyéniségek alkotják a keretet, mi úgy véljük, hogy betalálhat a “vendég” együttes. A másik tippünk esetében pedig a szögletekre tettük le a voksunkat, kiindulva a gyors szélsőkből és abból a tényezőből, hogy a két fél várhatóan felfogja vállalni a nyílt játékot, ezért több helyzetből kialakulhatnak a szögletek a találkozón.

Lengyelország – Szenegál (17:00) Tippmix kód: 42716 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,05 “C” Tét:1 egység
Lengyelország – Szenegál (17:00) Tippmix kód: 13315 V
Tipp:Több, mint 8,5 (Szögletszám 8,5) odds:1,50 “C” Tét:1 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig a házigazda oroszok mérkőzésére fogadunk. A sajtóértesülések szerint már Szalah játéka szinte biztosnak tűnhet, viszont mi az egyiptomi sajtó által közölt információk szerint, a Liverpool sztárja még a cserepadon kezdheti a mérkőzést. Természetesen ez a kezdősípszóig rejtély marad, hiszen többek azt mondják, hogy egészséges a fiatal sztár, mások azt mondják, hogy még “pihennie” kellene, így egy nagy rejtély marad ez. Edzések képeiből kiindulva biztosak vagyunk benne, hogy nincs 100%-s formában Szalah, de térjünk is vissza a mérkőzéshez. Lényegében az oroszok a szaúdiak ellen “gáláztak”, öt gólt szereztek és remek támadásaikkal végig irányították a mérkőzést. Most pedig mi úgy véljük, hogy az amúgy nem a legjobb védelemmel ellátott egyiptomi védelem gólt kaphat. Uruguay ellen is a csapatnak abban rejlett a sikere, hogy elől Suarez mindent kihagyott, most viszont azok az oroszok jönnek, akik mögött több ezer, sőt több millió orosz szorít. Ráadásul hazai környezet egy plusz motiváció lehet, az amúgy botladozásokból felálló orosz csapatnak. Minket az előző mérkőzésükön meggyőztek és akár most is meglepetést okozhatnak. A fogadóirodák is favorizálják a hazaiak sikerét, ráadásul egy győzelemmel a csapat már be is biztosítaná a továbbjutását, így mi úgy véljük, hogy egy kezdeti tapogatózás után, az oroszok egy kontrából, vagy éppenséggel egy pontrúgásból gólt szerezhetnek. Ehhez pedig egy kiváló opciót találtunk, ami az első gólszerzést jelenti! Nem véletlen “C” kategóriás a tipp, de mi úgy érezzük, hogy ma is gólt kaphat Egyiptom és ha ez így lesz a mérkőzésen, abban biztos vagyunk ,hogy ezt először teszi meg az orosz csapat!

Oroszország – Egyiptom (20:00) Tippmix kód: 19514 H
Tipp:Oroszország (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,70 “C” Tét:1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: