b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.18.

Ma két mérkőzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban! Tegnap láthatta mindenki, hogy min múlt a profitálásunk. Igazából ez a VB veszélye, mi úgy véljük, illetve több üzenetváltást követően többen is megerősítették ezt, hogy a megosztott tippjeink továbbra is jók, viszont az ilyen meglepetésekre, illetve ezekre a 20 helyzet fölötti, mégis 0-1 gól születik mérkőzésekre nem lehet sem statisztikával, sem semmiféle tippel készülni. De továbbra sincs ok az aggodalomra, hiszen nagyon az elején vagyunk és számunkra kezdenek még jobban körvonalazódni az erősségek, illetve gyengeségek! Továbbra is kérnénk mindenkit, hogy a kiírt téteknek megfelelően fogadjunk, aki így tesz, az hiába a pechesebb széria, még mindig a pénzénél kell, hogy legyen. Összességében a hónap így is bőven pluszos!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “B” kategóriás tippünk a Belgium- Panama mérkőzésre esik, ahol vélhetően a “hazai” együttes képes lesz a győzelemre. A belga csapat számunkra egy olyan induló a VB-n akikben benne lehet a “meglepetés”, hiszen sokak nem őket várják az élmezőnybe, de mégis számolni lehet, sőt kell velük. Most pedig egy olyan válogatottal szemben kell “farkasszemet” nézniük, amely, mint labdarúgás, mint keretértékek tekintetében jóval alul marad a belgákkal szemben. Igaz a tegnapi nap után, ahol a brazilok és a németek is botlottak, már-már ez egy merészebb kijelentés, de úgy véljük, hogy a tegnapi nappal a VB-n lezárulhatnak a meglepetés eredmények. Innentől még jobban fognak figyelni a “nagyobb” csapatok, és még inkább koncentrálva, illetve győzelemért hajtva fognak a pályára lépni. Láthattuk, hogy nem szabad itt egyik csapatot sem leírni, viszont ez a mai párharc a belgák részéről a kötelező 3 pontért fog zajlani. A mai tippadásunk javarészt ezért is késett, hiszen vártuk a várható kezdőcsapatot, amelyre már a belga újságok “szinte” 100%-s biztonsággal közlik, hogy ki látható majd a pályán a kezdősípszónál. Mi ezt látva hoztunk egy általunk “nem mindig favorizált” opciót, amely a hendikepes fogadás lesz és ezt az opciót “B” kategóriás tippként osztjuk meg az előfizetőinkkel! A belga keret igencsak beszédes, vélhetően gólt sem kapnak ma, de ha kapnak is arra lesz legalább 3-4 gól válaszként.

Belgium várható kezdőcsapata:
Courtois, Alderweireld, Kompany, Vertonghen, Meunier, Carrasco, Witsel, De Bruyne, Hazard, Mertens, Lukaku

Panama várható kezdőcsapata:
Penedo, Machado, Escobar, Baloy, Davis, Gomez, Barcenas, Godoy, Cooper, Rodriguez, Tejada

Ahogy látható a belga kezdőben Witsel, De Bruyne, Hazard, Mertens és Lukaku ötös már-már magáért beszélhetne, de a hátsó alakzat a Courtois, Alderweireld, Kompany, Verthongen, Meunier ötös szintén a vb talán egyik legjobb védősorának számíthat.

Mi úgy véljük, hogy a találkozón az amúgy gyenge erőkből álló Panamai támadósor nem fog tudni gólt szerezni, illetve levegőben szinte elképzelhetetlen, hogy megverjék a belga védelmet. Így mi egy 3-0-s végeredményre számítanánk, viszont az előző mérkőzésekből kiindulva akár a Panamaiak a gyors labdajáratásukkal egy gólt találhatnak, így a 3-1 sem elképzelhetetlen. Egy biztos, hogy ma a belgák az előző napi eseményekből tanultak, nem véletlen áll fel ma ilyen kezdő egy jóval gyengébb Panama ellen és mi arra készülünk, hogy az első perctől a kapu elé szegezik a rutinos, tehetséges belga játékosok, az amúgy nem sok európai futball stílussal találkozó Panamaiakat.

Belgium – Panama (17:00) Tippmix kód: 42354 H
Tipp:Belgium (Hendikep 0:1) odds:1,55 “B” Tét:6 egység

A “C” kategóriába szintén a Belgium – Panama, illetve a másik mérkőzésen a Tunézia – Anglia mérkőzésére hoztunk két-két tippet. Ezeket a tippeket kisebb egységekkel ajánljuk, viszont úgy véljük, hogy nagyon jó eséllyel pályázhatunk a mai napon a 100%-s napra ezeknek a tippeknek a segítségével. A belga mérkőzésen, ahogy már a fentiekben is leírtuk gólokra számítunk és ebben talán nem kell sokáig fürkészni, hogy az egyik legjobb testi adottságokkal rendelkező és jelenleg a Manchester Utd. erősítő csatár teljesítményében bízunk, aki nem más, mint Lukaku. Úgy véljük, hogy a belga támadó a Costa Rica elleni formáját már hozhatja a Panamaiak ellen. Lényegében a védelem “felkötheti a gatyáját”, hiszen a magasságát bőven kihasználhatja, az amúgy alacsonyabb Panamaiakkal szemben, illetve a remek helyezkedésének köszönhetően több gólt is szerezhet a fiatal támadó. Mi úgy véljük, hogy ma ő is elkezdi a gólgyártást a VB-n és bízunk a teljesítményében. A másik opciót pedig ezen a mérkőzésen a 1×2+Gólszám opcióban találtuk meg, amely szintén várható lehet elképzeléseink szerint a találkozón!

Belgium – Panama (17:00) Tippmix kód: 05366 H
Tipp:Igen (R. Lukaku szerez gólt?) odds:1,70 “C” Tét:1 egység
Belgium – Panama (17:00) Tippmix kód: 42407 04
Tipp:Hazai és több (1X2 + Gólszám 2,5) odds:1,65 “C” Tét:1 egység

Az angolok mérkőzésén pedig, bízunk a vendégek sikerében. A csapat a felkészülési mérkőzéseit sorra hozta, míg a Tunéziai csapat is szépen vette az akadályokat. Viszont mi úgy véljük, hogy ma az amit már Oroszországba az angol szurkolók hangulatilag becsempésztek, illetve ez az angol csapat behúzhatja az első győzelmét, de ismerve a játékot és azt amit a csapat képvisel, mi kevés gólra számítunk. Lényegében a gólváltás sem elképzelhetetlen, bár az angol védelem szintén a torna egyik legjobbja lehet, míg elől Kane vezénylésével a támadósoruk igencsak sokra lehet hivatott. Ezért mi úgy véljük, hogy a találkozó angol sikerrel zárulhat, ahol 0-2, vagy esetlegesen egy 1-2-s végeredménnyel zárhatnak a csapatok. Ez a mai egy “kötelező” mérkőzésnek mondható az angolok részéről, ehhez a szurkolók egy pluszt tehetnek hozzá, amely a 12. játékosként is ott lehet. Egy biztos, hogy ma hoznia kellene az angoloknak a mérkőzést, mert nem lesz egyszerű a további mérkőzéseken a csapat helyzete.

Tunézia – Anglia (20:00) Tippmix kód: 42492 03
Tipp:Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,60 “C” Tét:1 egység
Tunézia – Anglia (20:00) Tippmix kód: 42445 02
Tipp:2-3 (Gólszám) odds:1,70 “C” Tét:1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: