Prémium szolgáltatás 06.17.

2018-06-17 0 By betandwintipps

Ma három mérkőzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban! Tegnap bejöttek a számításaink és, ha Messi nem hibázik, akkor hibátlan napot zárhattunk volna, viszont így sincs okunk panaszra, hiszen az “A” és a “B” kategóriánk is nyereséggel zárt a 2. szinten!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “B” kategóriás tippünk a Brazília – Svájc  mérkőzésre esik, ahol vélhetően a “hazai” együttes képes lesz a győzelemre. A brazil csapat számunkra a VB legnagyobb esélyese és a jelenlegi csapatot látva ez nem is csoda. Fiatal, egyben tehetséges, technikás játékosokat láthatunk a keretben és kiindulva abból a tényezőből, hogy a támadó triójuk talán a világ egyik legjobbja nem is csoda, hogy sokak a régi brazil esélyeket most visszahozták a köztudatba és mindenki várja a sárga mezes csapat sikerét. A csapat legnagyobb erőssége viszont nem ebben rejlik, hanem abban a tényezőben, hogy az utóbbi időben a védekezésük jobb, mint valaha. Remek zárások, illetve kiváló taktikai utasításoknak köszönhetően a brazil védelem gyönyörűen “muzsikál”. Sorra hozzák le a mérkőzéseiket kapott gól nélkül, viszont a mai svájci alakulatot sem kell féltenünk. A svájciak a legutóbbi 10 mérkőzésükből mindössze egyetlen egy vereséget szenvedtek el, ezen kívül 7 győzelem és 2 döntetlen a csapat mérlege és ahogy láthattuk szinte mindig képesek egy egy gólt szerezni a mérkőzéseken. A brazil együttes természetesen a várt eredményekkel szinte minden találkozóját megnyerte, ráadásul a felkészülési időszak alatt Németország, Horvátország és Ausztria ellen is kapott gól nélkül sikerült győznie az együttesnek.A svájciak dolgát a legjobban amúgy a szélső játékkal lehet megnehezíteni, hiszen a szélsőik lassúak, amit Willian, vagy Neymar éppenséggel kegyetlenül kihasználhat elől. Látva a várható kezdőcsapatokat, mi legalább két hazai gólt várunk a braziloktól, amire viszonylagosan remek oddsot fogtunk és bízunk benne, hogy meg is születik a találkozón a mai tippünk!

Brazília várható kezdőcsapata:
Alisson, Danilo, Silva, Miranda, Marcelo, Casemiro, Paulinho, Coutinho, Willian, Neymar, Jesus

Svájc várható kezdőcsapata:
Sommer, Lichsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez, Xhaka, Behrami, Shaqiri, Dzemaili, Embolo, Seferovic

Brazília – Svájc (20:00) Tippmix kód: 12775 V
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5) odds:1,55 “B” Tét:4 egység

A másik találkozókon a “C” kategóriába sorolt Németország – Mexikó és Costa Rica – Szerbia összecsapásokra hoztunk egy-egy tippet. Mi úgy véljük, hogy mindkét mérkőzésen várhatóak lesznek a gólok. A németek esetében még mindig van egy kisebb botrány Özil és Gündogan fotózkodása miatt, viszont még mindig az egyik legjobb lehet a német válogatott. Természetesen a mexikói csapatot sem kell félteni, de mi úgy véljük,hogy a német együttes ma egy “kötelezőnek” vélt győzelemmel kezdi el a tornát és erre természetesen a továbbiakban is minden esélyük adott. Nehéz mérkőzésre számítunk, amelyen megszülethet a gólváltás, de mi úgy véljük, hogy a német csapat ma nyerni fog és születik legalább 2 gól a mérkőzésükön. A Costa Rica – Szerbia összecsapáson mi bízunk a szerb csapatban, akik remekül védekeznek és e mellé kiváló középpályával rendelkezik az együttes. Mi úgy véljük, hogy a szerbek, mint erőben, mint technikailag is jobban felkészítettek, mint a Costa Ricai csapat, ezért mi bízunk a szerb gólban, amely várhatóan először fog megszületni a találkozón!

Németország – Mexikó (17:00) Tippmix kód: 41887 04
Tipp:Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5) odds:1,60 “C” Tét:1 egység
Costa Rica – Szerbia (14:00) Tippmix kód: 41610 V
Tipp:Szerbia (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,65 “C” Tét:1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!