b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.17.

Ma három mérkőzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban! Tegnap bejöttek a számításaink és, ha Messi nem hibázik, akkor hibátlan napot zárhattunk volna, viszont így sincs okunk panaszra, hiszen az “A” és a “B” kategóriánk is nyereséggel zárt a 2. szinten!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “B” kategóriás tippünk a Brazília – Svájc  mérkőzésre esik, ahol vélhetően a “hazai” együttes képes lesz a győzelemre. A brazil csapat számunkra a VB legnagyobb esélyese és a jelenlegi csapatot látva ez nem is csoda. Fiatal, egyben tehetséges, technikás játékosokat láthatunk a keretben és kiindulva abból a tényezőből, hogy a támadó triójuk talán a világ egyik legjobbja nem is csoda, hogy sokak a régi brazil esélyeket most visszahozták a köztudatba és mindenki várja a sárga mezes csapat sikerét. A csapat legnagyobb erőssége viszont nem ebben rejlik, hanem abban a tényezőben, hogy az utóbbi időben a védekezésük jobb, mint valaha. Remek zárások, illetve kiváló taktikai utasításoknak köszönhetően a brazil védelem gyönyörűen “muzsikál”. Sorra hozzák le a mérkőzéseiket kapott gól nélkül, viszont a mai svájci alakulatot sem kell féltenünk. A svájciak a legutóbbi 10 mérkőzésükből mindössze egyetlen egy vereséget szenvedtek el, ezen kívül 7 győzelem és 2 döntetlen a csapat mérlege és ahogy láthattuk szinte mindig képesek egy egy gólt szerezni a mérkőzéseken. A brazil együttes természetesen a várt eredményekkel szinte minden találkozóját megnyerte, ráadásul a felkészülési időszak alatt Németország, Horvátország és Ausztria ellen is kapott gól nélkül sikerült győznie az együttesnek.A svájciak dolgát a legjobban amúgy a szélső játékkal lehet megnehezíteni, hiszen a szélsőik lassúak, amit Willian, vagy Neymar éppenséggel kegyetlenül kihasználhat elől. Látva a várható kezdőcsapatokat, mi legalább két hazai gólt várunk a braziloktól, amire viszonylagosan remek oddsot fogtunk és bízunk benne, hogy meg is születik a találkozón a mai tippünk!

Brazília várható kezdőcsapata:
Alisson, Danilo, Silva, Miranda, Marcelo, Casemiro, Paulinho, Coutinho, Willian, Neymar, Jesus

Svájc várható kezdőcsapata:
Sommer, Lichsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez, Xhaka, Behrami, Shaqiri, Dzemaili, Embolo, Seferovic

Brazília – Svájc (20:00) Tippmix kód: 12775 V
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5) odds:1,55 “B” Tét:4 egység

A másik találkozókon a “C” kategóriába sorolt Németország – Mexikó és Costa Rica – Szerbia összecsapásokra hoztunk egy-egy tippet. Mi úgy véljük, hogy mindkét mérkőzésen várhatóak lesznek a gólok. A németek esetében még mindig van egy kisebb botrány Özil és Gündogan fotózkodása miatt, viszont még mindig az egyik legjobb lehet a német válogatott. Természetesen a mexikói csapatot sem kell félteni, de mi úgy véljük,hogy a német együttes ma egy “kötelezőnek” vélt győzelemmel kezdi el a tornát és erre természetesen a továbbiakban is minden esélyük adott. Nehéz mérkőzésre számítunk, amelyen megszülethet a gólváltás, de mi úgy véljük, hogy a német csapat ma nyerni fog és születik legalább 2 gól a mérkőzésükön. A Costa Rica – Szerbia összecsapáson mi bízunk a szerb csapatban, akik remekül védekeznek és e mellé kiváló középpályával rendelkezik az együttes. Mi úgy véljük, hogy a szerbek, mint erőben, mint technikailag is jobban felkészítettek, mint a Costa Ricai csapat, ezért mi bízunk a szerb gólban, amely várhatóan először fog megszületni a találkozón!

Németország – Mexikó (17:00) Tippmix kód: 41887 04
Tipp:Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5) odds:1,60 “C” Tét:1 egység
Costa Rica – Szerbia (14:00) Tippmix kód: 41610 V
Tipp:Szerbia (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,65 “C” Tét:1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: