b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.16.

Ma három mérkőzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban! Előző napjainkban nem igazán jönnek az ötleteink, tegyük hozzá, hogy többnyire szerencsétlenségünknek, illetve a meglepetéseknek köszönhetően. De mindig is elmondtuk, hogy ne egy-két napból induljunk ki! Ma nyerünk!


A mai mérkőzéseket három kategóriába “A”, “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “A” kategóriás tippünk a Franciaország – Ausztrália mérkőzésre esik, ahol vélhetően a “hazai” együttes képes lesz a győzelemre. A két csapat közt szakadéknyi különbség van. Amíg a “kakasok” oldalán több sztár játékos is megfordul a keretben, addig a vendégek részéről egy-egy kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező játékosról beszélhetünk, amely ma sorsdöntőnek bizonyulhat. Mi úgy véljük és látva az eddigi eredményeket a tornán, hogy itt az ideje, hogy visszatérjünk a megszokott 1×2 + Több/Kevesebb Gól opcióhoz. Hiszen a kötelező győzelmek úgymond megszületnek, de javarészt vagy kevés gólt láthatunk, vagy azt láthatjuk, hogy egy-egy “favoritnak” vélt csapat az utolsó percekben harcolja ki a győzelmét. Most pedig azok a franciák lépnek pályára akik már bőven okoztak meglepetéseket az elmúlt időkben, illetve az az Ausztráliai válogatott kerül a pályára, amely legutolsó mérkőzését ellenünk vívta meg. Egyértelműen a franciák a mérkőzés, sőt a csoport esélyesei, viszont ehhez ezeket a “kötelezőnek” vélt győzelmet hoznia kell az együttesnek. Amire természetesen a keretek alapján joggal pályázhat az együttes.

Francia várható kezdőcsapat:
Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Mendy, Kante, Pogba, Matuidi, Griezmann, Mbappe, Giroud

Mi úgy véljük, hogy a mai találkozón mindent megfog tenni a francia csapat a győzelemért, esélyes lehet, hogy már az első félidőben presszionálni, illetve támadni fog a kék-fehér mezes együttes, viszont látva az ausztrálok keretét, illetve azt a lehetőséget, hogy ők itt a VB-n megmutathatják,hogy mire képesek, nem számítunk nagy adok-kapokra. A másik befolyásoló tényező lehet, hogy a mérkőzés 12:00-tól kerül megrendezésre, amelyhez a francia játékosok nincsenek hozzászokva, míg az Ausztrálok akár már játszottak reggel 10:00-tól is. Ez a “vendégek” malmára hajthatná természetesen a vizet. A kapuban Lloris várhatóan remek formában fog védeni, így mi úgy véljük látva a kereteket, illetve az előző mérkőzésekből kiindulva, hogy a hazai siker mellett egy 2-3 gólos mérkőzésen nyerni tud majd a gall együttes és behúzzák a három pontot. Ezért ma egy “biztonságosabb” fogadással érkeztünk, ahol abban bízunk, hogy nem fognak potyogni a gólok és nyerni tud a francia együttes.

Franciaország – Ausztrália (12:00) Tippmix kód: 41286 01
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,55 “A” Tét:10 egység

A második találkozón a “B” kategóriába sorolt Horvátország – Nigéria összecsapásra érkeztünk egy tippel. Lényegében a horvátok a mérkőzés esélyesei, viszont kiindulva a nigériai eredményekből, mi ezt a kijelentést egy kicsit óvatosabban kezelnénk. Keretek alapján egyértelműen a horvátok az erősebbek, hiszen a csapat meghatározó játékosan Subasic, Vrsaljko, Lovren, Rakitic, Modric, Perisic vagy éppen Mandzukic bevethető állapotban van és vélhetően mindent megtesznek majd a győzelemért. Azért ezeket a neveket, bármelyik top csapat elfogadná a keretében és most együtt a saját “hazájukért” küzdhetnek a sztárok. A horvátok amúgy is remekül szerepelnek általában a nemzetközi tornákon, illetve mérkőzéseken és igazából ebből a remek középpálya, illetve támadósor kombinációból úgymond várhatóak a gólok. A horvátok felkészülési időszaka győzelemmel zárult, ahol a Szenegáli csapatot verték meg 2-1-re. A nigériai együttes számára nem teljesült valami jól a felkészülés, hiszen a legutóbbi 5 felkészülési mérkőzésén 4 vereség és 1 döntetlen lett a csapat mérlege. Ráadásul végig nézve a mérkőzések alakulását többször hátrányból kellett valamit összehoznia a zöld-fehér mezes együttesnek. Legutóbb mi fogadtunk a csapatra, ráadásul élőben is követtük az eseményeket és egy látszódott, hogy a nigériai védelem nem a legtökéletesebb és egy-egy rutinosabb fél ezt kihasználhatja. Itt lehet akár gondolni ténylegesen a csehek elleni, de a angolok elleni kezdeti “áramszünetre” is, ahol közel 15 percnyi játék után már 2-0 volt az eredmény az angol együttesnek. Most pedig ténylegesen egy olyan válogatott kerül a pályára, akik elől egy tét mérkőzésen mindig is veszélyesek lehetnek, így mi úgy véljük, hogy a gyengébb nigériai védelem és a kiváló játékosokból álló horvát támadósor összehozhat egy korai gólt a mérkőzésen, ezért bízunk benne, hogy az első találatot a horvátok szerzik meg a mérkőzésen!

Horvátország várható kezdőcsapata:
Subasic, Vrsaljko, Corluka, Lovren, Vida, Badelj, Rakitic, Rebic, Modric, Perisic, Mandzukic

Horvátország – Nigéria (21:00) Tippmix kód: 10044 V
Tipp:Horvátország (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,55 “B” Tét:6 egység

A “C” kategóriás tippünk esetében pedig az Argentína – Izland összecsapását hoztuk elemzésül. Lényegében a tipp a “vendég” Izlandi csapat miatt került kiválasztásra, hiszen az EB-n is meglepetés csapatként ismerhettük meg őket, majd a VB selejtezők alatt, illetve a mostani felkészülési időszak alatt is szépen “muzsikált” a csapat. Ugye az Argentin együttest senkinek sem kell bemutatnunk és mi úgy véljük, hogy várhatóan győzni is fognak a nyitó mérkőzésükön, hiszen Messi, Di Maria, vagy éppen Higuain is képes lehet a mérkőzést eldöntetni. Viszont, ahogyan azt az előbb is említettük az izlandi válogatott, mint a felkészülési időszak folyamán, mint a selejtezők során gólt/gólokat szerzett és rengeteg alkalommal 2,5 over mérkőzéseket alakított ki. A legutóbbi 10 összecsapásán mindössze a Mexikóiak ellen nem találtak be, azt megelőzően viszont sorra minden egyes ellenfelüknek betaláltak. Mi már a Ghána és Norvégia elleni mérkőzésükre fogadtunk a “Mindkét csapat szerez gólt (Igen)” opcióra, de ma nem mernénk megkockáztatni ezt a tényezőt és inkább egy olyan “vízre” eveznénk, ahol két esélyünk is van úgymond a sikerre. Jelen esetben az összesített gólszámról beszélünk. Számunkra beszédes adat az izlandiak utóbbi eredményei, de az argentin csapat nem véletlen a torna esélyesei közé tartozik. Remek játékosokból áll az együttes és a védelmük is kiválóan szerepel. Hátul Caballero a hálóőr, míg Otamendi, Fazio kettős vélhetően minden labdarúgást kedvelőnek ismerősen “csenghet”. De továbbra is a Di Maria, Messi, Higuain hármas az, akik sorsdöntőnek bizonyulhatnak minden egyes mérkőzésen. Most jöhet a jogos kérdés, hogy a tegnapi CR triplára, hogyan fog reagálni Messi. Mi úgy véljük,hogy ő maga is megszeretné ma mutatni, mint a saját országának, akik továbbra is kritikus megnyilvánulásaikkal, illetve tetteikkel hergelik a játékosokat, mint a világnak, hogy ő is itt van a VB-n. A “vendégek” együttesében is szépen körvonalazódnak a kiváló játékosok. Sigurdsson, Bjarnason, Finnbogason, vagy éppen Bodvarsson mindenki számára ismerős lehet és a keret egyik legnagyobb erőssége, hogy az EB keretükhöz képest szinte nincs változásuk. Így egy igencsak összeszokott izlandi együttes kerülhet a pályára. Mi a mai találkozón számolunk a gólváltással, viszont, ha Caballero “lehúzza a redőnyt”, akkor a hórihorgas támadók számára nem sok esély nyílik a sikerre. Így mi úgy véljük, hogy ma ez a 2,5 over opció várható lehet a találkozón. Az izlandi védelem fejjátékban erős, viszont lassú és gyors, rövid passzos, vagy éppen a Messi típusú játékosok ellen nem igazán tud mit kezdeni a védelem. Így mi a találkozón bízunk Messiékben akik ezt a gyengeséget kihasználhatják és képesek lehetnek gólokat szerezni, míg a vendégek kiváló támadósorában bízva, várunk legalább egy izlandi gólt. Így a tippünk a 2,5 over opcióra esett, ami mint az izlandi mérkőzésekből, mint abból a tényezőből, hogy az argentinok elől jók és az izlandi védelem lábbal lassú meghozhatja a gólokat!

 

Argentína várható kezdőcsapata:
Caballero, Mercado, Otamendi, Fazio, Tagliafico, Mascherano, Lo Celso, Di Maria, Salvio, Messi, Higuain

Izland várható kezdőcsapata:
Halldorsson, Saevarsson, Arnason, R Sigurdsson, Gudmundsson, G Sigurdsson, Hallfredsson, Bjarnason, Finnbogason, Bodvarsson

Argentína – Izland (15:00) Tippmix kód: 41380 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,80 “C” Tét:2 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: