Prémium szolgáltatás 06.16.

2018-06-16 0 By betandwintipps

Ma három mérkőzéssel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban! Előző napjainkban nem igazán jönnek az ötleteink, tegyük hozzá, hogy többnyire szerencsétlenségünknek, illetve a meglepetéseknek köszönhetően. De mindig is elmondtuk, hogy ne egy-két napból induljunk ki! Ma nyerünk!


A mai mérkőzéseket három kategóriába “A”, “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “A” kategóriás tippünk a Franciaország – Ausztrália mérkőzésre esik, ahol vélhetően a “hazai” együttes képes lesz a győzelemre. A két csapat közt szakadéknyi különbség van. Amíg a “kakasok” oldalán több sztár játékos is megfordul a keretben, addig a vendégek részéről egy-egy kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező játékosról beszélhetünk, amely ma sorsdöntőnek bizonyulhat. Mi úgy véljük és látva az eddigi eredményeket a tornán, hogy itt az ideje, hogy visszatérjünk a megszokott 1×2 + Több/Kevesebb Gól opcióhoz. Hiszen a kötelező győzelmek úgymond megszületnek, de javarészt vagy kevés gólt láthatunk, vagy azt láthatjuk, hogy egy-egy “favoritnak” vélt csapat az utolsó percekben harcolja ki a győzelmét. Most pedig azok a franciák lépnek pályára akik már bőven okoztak meglepetéseket az elmúlt időkben, illetve az az Ausztráliai válogatott kerül a pályára, amely legutolsó mérkőzését ellenünk vívta meg. Egyértelműen a franciák a mérkőzés, sőt a csoport esélyesei, viszont ehhez ezeket a “kötelezőnek” vélt győzelmet hoznia kell az együttesnek. Amire természetesen a keretek alapján joggal pályázhat az együttes.

Francia várható kezdőcsapat:
Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Mendy, Kante, Pogba, Matuidi, Griezmann, Mbappe, Giroud

Mi úgy véljük, hogy a mai találkozón mindent megfog tenni a francia csapat a győzelemért, esélyes lehet, hogy már az első félidőben presszionálni, illetve támadni fog a kék-fehér mezes együttes, viszont látva az ausztrálok keretét, illetve azt a lehetőséget, hogy ők itt a VB-n megmutathatják,hogy mire képesek, nem számítunk nagy adok-kapokra. A másik befolyásoló tényező lehet, hogy a mérkőzés 12:00-tól kerül megrendezésre, amelyhez a francia játékosok nincsenek hozzászokva, míg az Ausztrálok akár már játszottak reggel 10:00-tól is. Ez a “vendégek” malmára hajthatná természetesen a vizet. A kapuban Lloris várhatóan remek formában fog védeni, így mi úgy véljük látva a kereteket, illetve az előző mérkőzésekből kiindulva, hogy a hazai siker mellett egy 2-3 gólos mérkőzésen nyerni tud majd a gall együttes és behúzzák a három pontot. Ezért ma egy “biztonságosabb” fogadással érkeztünk, ahol abban bízunk, hogy nem fognak potyogni a gólok és nyerni tud a francia együttes.

Franciaország – Ausztrália (12:00) Tippmix kód: 41286 01
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,55 “A” Tét:10 egység

A második találkozón a “B” kategóriába sorolt Horvátország – Nigéria összecsapásra érkeztünk egy tippel. Lényegében a horvátok a mérkőzés esélyesei, viszont kiindulva a nigériai eredményekből, mi ezt a kijelentést egy kicsit óvatosabban kezelnénk. Keretek alapján egyértelműen a horvátok az erősebbek, hiszen a csapat meghatározó játékosan Subasic, Vrsaljko, Lovren, Rakitic, Modric, Perisic vagy éppen Mandzukic bevethető állapotban van és vélhetően mindent megtesznek majd a győzelemért. Azért ezeket a neveket, bármelyik top csapat elfogadná a keretében és most együtt a saját “hazájukért” küzdhetnek a sztárok. A horvátok amúgy is remekül szerepelnek általában a nemzetközi tornákon, illetve mérkőzéseken és igazából ebből a remek középpálya, illetve támadósor kombinációból úgymond várhatóak a gólok. A horvátok felkészülési időszaka győzelemmel zárult, ahol a Szenegáli csapatot verték meg 2-1-re. A nigériai együttes számára nem teljesült valami jól a felkészülés, hiszen a legutóbbi 5 felkészülési mérkőzésén 4 vereség és 1 döntetlen lett a csapat mérlege. Ráadásul végig nézve a mérkőzések alakulását többször hátrányból kellett valamit összehoznia a zöld-fehér mezes együttesnek. Legutóbb mi fogadtunk a csapatra, ráadásul élőben is követtük az eseményeket és egy látszódott, hogy a nigériai védelem nem a legtökéletesebb és egy-egy rutinosabb fél ezt kihasználhatja. Itt lehet akár gondolni ténylegesen a csehek elleni, de a angolok elleni kezdeti “áramszünetre” is, ahol közel 15 percnyi játék után már 2-0 volt az eredmény az angol együttesnek. Most pedig ténylegesen egy olyan válogatott kerül a pályára, akik elől egy tét mérkőzésen mindig is veszélyesek lehetnek, így mi úgy véljük, hogy a gyengébb nigériai védelem és a kiváló játékosokból álló horvát támadósor összehozhat egy korai gólt a mérkőzésen, ezért bízunk benne, hogy az első találatot a horvátok szerzik meg a mérkőzésen!

Horvátország várható kezdőcsapata:
Subasic, Vrsaljko, Corluka, Lovren, Vida, Badelj, Rakitic, Rebic, Modric, Perisic, Mandzukic

Horvátország – Nigéria (21:00) Tippmix kód: 10044 V
Tipp:Horvátország (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,55 “B” Tét:6 egység

A “C” kategóriás tippünk esetében pedig az Argentína – Izland összecsapását hoztuk elemzésül. Lényegében a tipp a “vendég” Izlandi csapat miatt került kiválasztásra, hiszen az EB-n is meglepetés csapatként ismerhettük meg őket, majd a VB selejtezők alatt, illetve a mostani felkészülési időszak alatt is szépen “muzsikált” a csapat. Ugye az Argentin együttest senkinek sem kell bemutatnunk és mi úgy véljük, hogy várhatóan győzni is fognak a nyitó mérkőzésükön, hiszen Messi, Di Maria, vagy éppen Higuain is képes lehet a mérkőzést eldöntetni. Viszont, ahogyan azt az előbb is említettük az izlandi válogatott, mint a felkészülési időszak folyamán, mint a selejtezők során gólt/gólokat szerzett és rengeteg alkalommal 2,5 over mérkőzéseket alakított ki. A legutóbbi 10 összecsapásán mindössze a Mexikóiak ellen nem találtak be, azt megelőzően viszont sorra minden egyes ellenfelüknek betaláltak. Mi már a Ghána és Norvégia elleni mérkőzésükre fogadtunk a “Mindkét csapat szerez gólt (Igen)” opcióra, de ma nem mernénk megkockáztatni ezt a tényezőt és inkább egy olyan “vízre” eveznénk, ahol két esélyünk is van úgymond a sikerre. Jelen esetben az összesített gólszámról beszélünk. Számunkra beszédes adat az izlandiak utóbbi eredményei, de az argentin csapat nem véletlen a torna esélyesei közé tartozik. Remek játékosokból áll az együttes és a védelmük is kiválóan szerepel. Hátul Caballero a hálóőr, míg Otamendi, Fazio kettős vélhetően minden labdarúgást kedvelőnek ismerősen “csenghet”. De továbbra is a Di Maria, Messi, Higuain hármas az, akik sorsdöntőnek bizonyulhatnak minden egyes mérkőzésen. Most jöhet a jogos kérdés, hogy a tegnapi CR triplára, hogyan fog reagálni Messi. Mi úgy véljük,hogy ő maga is megszeretné ma mutatni, mint a saját országának, akik továbbra is kritikus megnyilvánulásaikkal, illetve tetteikkel hergelik a játékosokat, mint a világnak, hogy ő is itt van a VB-n. A “vendégek” együttesében is szépen körvonalazódnak a kiváló játékosok. Sigurdsson, Bjarnason, Finnbogason, vagy éppen Bodvarsson mindenki számára ismerős lehet és a keret egyik legnagyobb erőssége, hogy az EB keretükhöz képest szinte nincs változásuk. Így egy igencsak összeszokott izlandi együttes kerülhet a pályára. Mi a mai találkozón számolunk a gólváltással, viszont, ha Caballero “lehúzza a redőnyt”, akkor a hórihorgas támadók számára nem sok esély nyílik a sikerre. Így mi úgy véljük, hogy ma ez a 2,5 over opció várható lehet a találkozón. Az izlandi védelem fejjátékban erős, viszont lassú és gyors, rövid passzos, vagy éppen a Messi típusú játékosok ellen nem igazán tud mit kezdeni a védelem. Így mi a találkozón bízunk Messiékben akik ezt a gyengeséget kihasználhatják és képesek lehetnek gólokat szerezni, míg a vendégek kiváló támadósorában bízva, várunk legalább egy izlandi gólt. Így a tippünk a 2,5 over opcióra esett, ami mint az izlandi mérkőzésekből, mint abból a tényezőből, hogy az argentinok elől jók és az izlandi védelem lábbal lassú meghozhatja a gólokat!

 

Argentína várható kezdőcsapata:
Caballero, Mercado, Otamendi, Fazio, Tagliafico, Mascherano, Lo Celso, Di Maria, Salvio, Messi, Higuain

Izland várható kezdőcsapata:
Halldorsson, Saevarsson, Arnason, R Sigurdsson, Gudmundsson, G Sigurdsson, Hallfredsson, Bjarnason, Finnbogason, Bodvarsson

Argentína – Izland (15:00) Tippmix kód: 41380 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,80 “C” Tét:2 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!