b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.15.

Ma négy mérkőzéssel és öt tippel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket három kategóriába “A”, “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

A mai “A” kategóriás tippünk a Marokkó – Irán összecsapásra került, ahol bízunk a hazaiak sikerében,de mégis egy kulcsfontosságúnak tűnő tippet hoztunk a találkozóra. Kiindulási alapnak mi a felkészülési mérkőzéseket tekintettük, amelyeket mi végig élőben a képernyők előtt követtünk ,illetve a Marokkói együttesre végig fogadtunk. A marokkói csapat 3-1-el zárt az észtek ellen, azt megelőzően a szlovákok legjobbjait verték meg 2-1-re,  De összességében a legutóbbi 15 találkozójukon nem szenvedtek vereséget és mindössze négy döntetlent számolhat a csapat, ezen kívül 14 győzelmet ért el az együttes. A mostani ellenfelük az az iráni csapat lesz, amely nem igazán “sziporkázik”, viszont nem véletlen kerültek ki ők sem a VB-re. Viszont követve a legutóbbi két mérkőzésük eseményét mi egyet láttunk, hogy remek védekezés mellé gyenge támadósor és gyenge helyzet kihasználás párosult. Látva a jóval gyengébb litvánok elleni mérkőzést, ahol az utolsó percekben sikerült kiharcolniuk a győzelmet, vagy azt megelőzően a szintén nem “bomba” formában lévő törököktől elszenvedett vereség esetében szintén a 92. percben sikerült gólt szereznie az együttesnek. Mi úgy véljük a mai találkozón a marokkói együttes az esélyesebb fél, akár a győzelemre is, főleg így, hogy mindkét fél esetében a következő mérkőzéseken a két “nagy” ágyú kerül ellenfélként a gyepre (Spanyolország, Portugália), akik ellen nem igen fog labdába rúgni egyik együttes sem, bár a jelenlegi Marokkói csapatban benne lehet a meglepetés. Mi úgy véljük, hogy a piros mezes csapat ma kezdeményezhet ismét és látva őket az előző mérkőzéseken, ahol sokkal erősebb csapatokkal mérkőztek meg, mint az Iráni válogatott minket meggyőztek és előzőleg is a kezdeményező és remek támadójátékuknak köszönhetően bátran ajánlottuk őket, hogy ők szerzik az első gólt az adott mérkőzésen, így mi várjuk az első gólt a mai napon is és úgy érezzük, hogy ez a találkozó mehet “A” kategóriába sorolt tippként is, így maradt a döntésünk, várható a Marokkói győzelem, de remélhetőleg már a mérkőzés első részében örülhetünk!

Marokkó – Irán (17:00) Tippmix kód: 41113 H
Tipp:Marokkó (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,75 “A” Tét:5 egység

A második találkozón a Portugália – Spanyolország és Egyiptom – Uruguay mérkőzésére hoztunk egy-egy “B” kategóriás tippet. Az első esetben egy igencsak érdekes opcióra fogadunk, hiszen a szögletekben látunk fantáziát. Az indok egyszerű, mindkét fél szeretettel játszik a széleken, ráadásul beadások, veszélyes lövések tarkítják mindig a találkozóikat. Megnézve az előző mérkőzések statisztikáit látható, hogy mindkét együttes több alkalommal 6-7-8, de akár 10-12 szögletet is kiharcol egy-egy mérkőzésen, így mi ezen a találkozón bízunk benne, hogy kialakul legalább tíz szöglet, amely a sikerünket jelentené. A másik találkozón véleményünk szerint egy támadó felfogásban pályára lépő Uruguayi csapatot, míg hazai részről egy Szalahra váró védekező és remek kontrákat véghez vivő egyiptomi csapatot láthatunk. Egy biztos, hogy az egyiptomi védelem a torna meglepetése lehet, hiszen remekül “muzsikálnak” hátul és okos helyezkedéssel, illetve remek zárásokkal nehezítik meg az ellenfelek dolgát. Igaz most a vendég oldalon két klasszis fogja rohamozni őket, viszont látva az előző találkozókat, mi úgy véljük, hogy gólt fog kapni az egyiptomi védelem, hiszen az Uruguayi támadások mindig is veszélyesek, de nem születik túl sok gól a mérkőzésen. A döntetlen benne lehet a találkozóban, de inkább a vendégek sikerére szavaznánk, ahol vagy 1-1-el, vagy 1-2-s eredménnyel fog zárulni a találkozó.

Portugália – Spanyolország (20:00) Tippmix kód: 10044 V
Tipp:Több, mint 9,5 (Szögletszám 9,5) odds:1,65 “B” Tét:3 egység

Egyiptom – Uruguay (14:00) Tippmix kód: 40995 02
Tipp:2-3 (Gólszám) odds:1,70 “B” Tét:1 egység

A “C” kategóriás tippjeink esetében pedig szintén a Portugália – Spanyolország, és egy ír összecsapásra a Derry City – Dundalk mérkőzésére hoztunk tippeket. A fentiekben említett találkozón mi úgy véljük, hogy mindkét fél támadni fog és kiindulva a felkészülési mérkőzésekből mi úgy véljük, hogy mindkét fél be fog találni. Ráadásul a spanyolok helyzetét nem könnyíti az edzőváltás, illetve mi úgy látjuk, hogy jelenleg a portugálok motiváltabbak lehetnek. Meglepetésre nem számítunk, viszont benne lehet a pakliban bőven egy C. Ronaldo bomba, vagy egy remek támadásból született gól, míg a spanyolok részéről, azt hiszem nem kell sokáig kommentálni, hogy miért várjuk a gólt. Így ezen a találkozón mi bízunk a gólváltásban, amelyre remek értéket találtunk, viszont nem véletlen soroltuk “C” kategóriába a tippet. Míg a másik mérkőzésen a Dundalk sikerében bízunk, ami szintén nem véletlen, hiszen a Cork City csapatával egyetemben “szárnyal” a csapat a jelenlegi szezon során. Viszont ma a Derry lesz az ellenfél, akik azért hazai pályán már értek el remek sikereket. Bár ma egyértelműen nem a Derry az esélyese a találkozónak, de bízunk a hazai csapat góljában, illetve abban is, hogy a gólváltás mellett a Dundalk megnyeri a mai találkozót!

Portugália – Spanyolország (20:00) Tippmix kód: 41183 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,95 “C” Tét:1 egység

Derry City – Dundalk (20:45) Tippmix kód: 11099 05
Tipp:Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,80 “C” Tét:1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: