b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.12.

Ma három tippel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az első találkozón a “B” kategóriába sorolt FC Minszk – Isloch Minszk városi rangadó kerül megrendezésre és erre a találkozóra hoztunk egy igencsak biztosnak tűnő opciót, illetve lehetőséget. Lényegében nagyon nem kell sokat magyaráznunk ezen a mérkőzésen. A vendégek jobbak, mint a városi ellenfelük és jelenlegi 9. helyezésük is ezt szépen mutatja. Ami egy a két csapatban az a megnövekedett döntetlenek száma. Hiszen a vendégek esetében 2-6-2 a mutató, míg a hazai csapat esetében 1-4-5 a mérleg. A hazaiak amúgy a 14. helyen állnak a 16-os mezőnyből, szóval igencsak gyengén sikeredik eddig a teljesítményük a Vysshaya ligában. Mi úgy véljük, hogy az amúgy remek védekezősorral rendelkező Isloch képes lehet győzni is akár, de a döntetlen is beleférhet a találkozóba, amely alapra is “fekszik” a csapatnak. Mi úgy érezzük, hogy a sebezhető FC Minszk védelem ma összehoz megint egy gólt, így akár a gólváltás is szóba jöhetne a találkozón, hiszen csak hazai pályán lép gyepre az FC Minszk, de kiindulva a statisztikákból és látva az eddigi teljesítményt mi nem hinnénk, hogy ma szakadna meg ez a botrányos sorozat, ráadásul a legutóbbi két mérkőzésen, amikor találkoztak a felek mindig megszületett az általunk favorizált opció. Így mi behúztuk a kétesélyes fogadást, amely sportfogadás tekintetében talán nem kell magyarázni, hogy egy remek opció, hiszen 66,66%-s eséllyel indulunk, ami igencsak kecsegtető, főleg ilyen helyzetben!

FK Minszk – Isloch (17:45) Tippmix kód: 11465 V
Tipp:Döntetlen vagy Isloch (Kétesély) odds:1,50 “B” Tét:4 egység

A másik két mérkőzésen, amelyek a “C” kategóriába tartoznak, pedig két finn találkozót elemeztünk ki. Az első mérkőzésen a jelenlegi listavezető HJK mérkőzését választottuk ki elemzésünk céljául, akik az amúgy remek támadókkal rendelkező Mariehamn csapatával mérik ma össze az erejüket. Tegyük hozzá a mérkőzés elejéhez, hogy a Helsinki már-már magabiztosan vezeti a tabellát és 10 pont az előnye a 2. helyezettel szemben. Jelenlegi mérlegük 10-1-2, ami igencsak beszédes, de a 24 szerzett és 10 kapott gól is arra tesz bizonyságot, hogy szinte minden találkozójukon potyognak a gólok. A vendég együttes jelenleg a 8. de a bajnokságban a harmadik legjobban teljesítő támadósorával rendelkezik az együttes. Viszont a védekezés szempontjából ellenkezőleg a legrosszabbak közé sorolható az együttes. 17:22-s gólkülönbségük is erről tanúskodik és mi úgy véljük, hogy ma sem fognak unatkozni a hazai nézők. Igazából hazai sikert lenne a legjobb megtippelni, hiszen ez az opció várható lesz, viszont iszonyat alacsony oddsal lehet megfogadni a mérkőzést. Viszont kiindulva a HJK legutóbbi 4 mérkőzéséből ahol végig 2,5 overt hozott az együttes, már-már kezdenek belerázódni az over mérkőzésekbe, illetve látva a Mariehamn meccseit ,akik szintén képesek a gólváltásokkal tűzdelt mérkőzéseket kialakítani, nem félünk és behúzzuk a 2,5 over opciót. Mivel rizikós tipp, ezért is került a “C” kategóriába, viszont úgy érezzük, hogy megszülethet az opció a mérkőzésen!

Helsinki JK – Mariehamn (17:30) Tippmix kód: 13343 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,60 “C” Tét:1 egység

A másik találkozón a Kuopio PS – Ilves összecsapására hoztunk egy tippet. Ahol igazán nem sokáig húznánk az elemzésünket. Mindkét csapat az élmezőnyt képzi. A hazai együttes 23 találatával a legjobbak közé tartozik és ennek köszönheti a 2. pozícióját, míg a vendég Ilves 5-3-4-s mutatójával már az 5. helyen áll. Mi úgy érezzük ismerve az Ilves játékát, hogy a kapott gól szinte garantált lesz, főleg a mezőny második legjobban teljesítő támadósorával. Viszont az Ilves csapatában is megvannak a megfelelő személy a gólszerzésre (Noubissi). A másik ami szintén érdekes adat lehet, hogy a legutóbbi 5 ilyen összecsapáson amikor a Kuopio PS volt a házigazda mindig nyerni tudott az Ilves csapata! Így mi úgy véljük, hogy akár ez a sorozat folytatódhatna, bár most van némi előnybeli különbség a hazaiak javára. De mindenképp egy izgalmas 90 perc és vélhetően gólváltással tarkított találkozót láthatunk!

Kuopio PS – Ilves (17:30) Tippmix kód: 12921 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,95 “C” Tét:1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: