Prémium szolgáltatás 06.12.

2018-06-12 0 By betandwintipps

Ma három tippel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az első találkozón a “B” kategóriába sorolt FC Minszk – Isloch Minszk városi rangadó kerül megrendezésre és erre a találkozóra hoztunk egy igencsak biztosnak tűnő opciót, illetve lehetőséget. Lényegében nagyon nem kell sokat magyaráznunk ezen a mérkőzésen. A vendégek jobbak, mint a városi ellenfelük és jelenlegi 9. helyezésük is ezt szépen mutatja. Ami egy a két csapatban az a megnövekedett döntetlenek száma. Hiszen a vendégek esetében 2-6-2 a mutató, míg a hazai csapat esetében 1-4-5 a mérleg. A hazaiak amúgy a 14. helyen állnak a 16-os mezőnyből, szóval igencsak gyengén sikeredik eddig a teljesítményük a Vysshaya ligában. Mi úgy véljük, hogy az amúgy remek védekezősorral rendelkező Isloch képes lehet győzni is akár, de a döntetlen is beleférhet a találkozóba, amely alapra is “fekszik” a csapatnak. Mi úgy érezzük, hogy a sebezhető FC Minszk védelem ma összehoz megint egy gólt, így akár a gólváltás is szóba jöhetne a találkozón, hiszen csak hazai pályán lép gyepre az FC Minszk, de kiindulva a statisztikákból és látva az eddigi teljesítményt mi nem hinnénk, hogy ma szakadna meg ez a botrányos sorozat, ráadásul a legutóbbi két mérkőzésen, amikor találkoztak a felek mindig megszületett az általunk favorizált opció. Így mi behúztuk a kétesélyes fogadást, amely sportfogadás tekintetében talán nem kell magyarázni, hogy egy remek opció, hiszen 66,66%-s eséllyel indulunk, ami igencsak kecsegtető, főleg ilyen helyzetben!

FK Minszk – Isloch (17:45) Tippmix kód: 11465 V
Tipp:Döntetlen vagy Isloch (Kétesély) odds:1,50 “B” Tét:4 egység

A másik két mérkőzésen, amelyek a “C” kategóriába tartoznak, pedig két finn találkozót elemeztünk ki. Az első mérkőzésen a jelenlegi listavezető HJK mérkőzését választottuk ki elemzésünk céljául, akik az amúgy remek támadókkal rendelkező Mariehamn csapatával mérik ma össze az erejüket. Tegyük hozzá a mérkőzés elejéhez, hogy a Helsinki már-már magabiztosan vezeti a tabellát és 10 pont az előnye a 2. helyezettel szemben. Jelenlegi mérlegük 10-1-2, ami igencsak beszédes, de a 24 szerzett és 10 kapott gól is arra tesz bizonyságot, hogy szinte minden találkozójukon potyognak a gólok. A vendég együttes jelenleg a 8. de a bajnokságban a harmadik legjobban teljesítő támadósorával rendelkezik az együttes. Viszont a védekezés szempontjából ellenkezőleg a legrosszabbak közé sorolható az együttes. 17:22-s gólkülönbségük is erről tanúskodik és mi úgy véljük, hogy ma sem fognak unatkozni a hazai nézők. Igazából hazai sikert lenne a legjobb megtippelni, hiszen ez az opció várható lesz, viszont iszonyat alacsony oddsal lehet megfogadni a mérkőzést. Viszont kiindulva a HJK legutóbbi 4 mérkőzéséből ahol végig 2,5 overt hozott az együttes, már-már kezdenek belerázódni az over mérkőzésekbe, illetve látva a Mariehamn meccseit ,akik szintén képesek a gólváltásokkal tűzdelt mérkőzéseket kialakítani, nem félünk és behúzzuk a 2,5 over opciót. Mivel rizikós tipp, ezért is került a “C” kategóriába, viszont úgy érezzük, hogy megszülethet az opció a mérkőzésen!

Helsinki JK – Mariehamn (17:30) Tippmix kód: 13343 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,60 “C” Tét:1 egység

A másik találkozón a Kuopio PS – Ilves összecsapására hoztunk egy tippet. Ahol igazán nem sokáig húznánk az elemzésünket. Mindkét csapat az élmezőnyt képzi. A hazai együttes 23 találatával a legjobbak közé tartozik és ennek köszönheti a 2. pozícióját, míg a vendég Ilves 5-3-4-s mutatójával már az 5. helyen áll. Mi úgy érezzük ismerve az Ilves játékát, hogy a kapott gól szinte garantált lesz, főleg a mezőny második legjobban teljesítő támadósorával. Viszont az Ilves csapatában is megvannak a megfelelő személy a gólszerzésre (Noubissi). A másik ami szintén érdekes adat lehet, hogy a legutóbbi 5 ilyen összecsapáson amikor a Kuopio PS volt a házigazda mindig nyerni tudott az Ilves csapata! Így mi úgy véljük, hogy akár ez a sorozat folytatódhatna, bár most van némi előnybeli különbség a hazaiak javára. De mindenképp egy izgalmas 90 perc és vélhetően gólváltással tarkított találkozót láthatunk!

Kuopio PS – Ilves (17:30) Tippmix kód: 12921 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,95 “C” Tét:1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!