Prémium szolgáltatás 06.10 – “Hajnali menet”

2018-06-09 0 By betandwintipps

Holnap két tippel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A holnapi mérkőzéseket egy kategóriába “B” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Mindkét mérkőzés az MLS ligából érkezik. Az első találkozó A Chicago Fire – New England Revolution összecsapása lesz.  A Chicago jelenleg 8., míg a vendégek az 5. helyen állnak. Igazából a két csapat statisztikája beszédes és ezért is esett a gólváltásra a tippünk. Jelenleg a hazaiak 20:25, míg a vendégek 24:20 gólkülönbséggel állnak. Mindkét oldalon megvannak a megfelelő játékosok, akik mindig képesek legalább egy-egy gólt szerezni. A Chicago legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 8 alkalommal szerzett legalább egy gólt, míg a vendégek idegenben 10/9-s átlagot tudhatnak. A két csapat amúgy mindig is gólokban gazdag találkozókat hozott össze és a legutóbbi 5 mérkőzésükön 4 alkalommal a gólváltást is kihozták a találkozókból a felek. Így mi nem leszünk restek és behúztuk a gólváltást és viszonylagosan elfogadható oddsért!

Chicago – New England (02:30) Tippmix kód: 11910 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” Tét:2 egység

A másik mérkőzésen a Portland – Kansas City összecsapását hoztuk, ahol ismételten a gólváltásé lehet a főszerep. A Kansas az idény meglepetés csapata és jelenleg az elsők a tabellán, míg a Portland a maga módján hozza a kötelező mérkőzéseket és az 5. helyen áll. A gólváltás tényezőjét a hazai/idegenbeli statisztikák alapján várjuk. A Portland hazai pályán 10/10 átlaggal rendelkezik a gólszerzést tekintve, míg a vendég Kansas esetében 10/9 ez az érték. Mi úgy véljük, hogy ma is megszülethet a két fél közt a gólváltás. Nagy rangadó a mai és a legutóbb februárban 3-2-s eredménnyel zártak a felek, így mi most is úgy érezzük, hogy kialakulhat ez az opció a találkozón!

Portland – Kansas City (04:30) Tippmix kód: 03584 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” Tét:2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!