b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.10 – “Hajnali menet”

Holnap két tippel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A holnapi mérkőzéseket egy kategóriába “B” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Mindkét mérkőzés az MLS ligából érkezik. Az első találkozó A Chicago Fire – New England Revolution összecsapása lesz.  A Chicago jelenleg 8., míg a vendégek az 5. helyen állnak. Igazából a két csapat statisztikája beszédes és ezért is esett a gólváltásra a tippünk. Jelenleg a hazaiak 20:25, míg a vendégek 24:20 gólkülönbséggel állnak. Mindkét oldalon megvannak a megfelelő játékosok, akik mindig képesek legalább egy-egy gólt szerezni. A Chicago legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 8 alkalommal szerzett legalább egy gólt, míg a vendégek idegenben 10/9-s átlagot tudhatnak. A két csapat amúgy mindig is gólokban gazdag találkozókat hozott össze és a legutóbbi 5 mérkőzésükön 4 alkalommal a gólváltást is kihozták a találkozókból a felek. Így mi nem leszünk restek és behúztuk a gólváltást és viszonylagosan elfogadható oddsért!

Chicago – New England (02:30) Tippmix kód: 11910 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” Tét:2 egység

A másik mérkőzésen a Portland – Kansas City összecsapását hoztuk, ahol ismételten a gólváltásé lehet a főszerep. A Kansas az idény meglepetés csapata és jelenleg az elsők a tabellán, míg a Portland a maga módján hozza a kötelező mérkőzéseket és az 5. helyen áll. A gólváltás tényezőjét a hazai/idegenbeli statisztikák alapján várjuk. A Portland hazai pályán 10/10 átlaggal rendelkezik a gólszerzést tekintve, míg a vendég Kansas esetében 10/9 ez az érték. Mi úgy véljük, hogy ma is megszülethet a két fél közt a gólváltás. Nagy rangadó a mai és a legutóbb februárban 3-2-s eredménnyel zártak a felek, így mi most is úgy érezzük, hogy kialakulhat ez az opció a találkozón!

Portland – Kansas City (04:30) Tippmix kód: 03584 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” Tét:2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: