b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.09.

Ma három tippel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az első találkozón a “B” kategóriába sorolt Spanyolország – Tunézia mérkőzéssel készültünk és véleményünk szerint várható a hazai siker a találkozón. Viszont a Tunéziai válogatott remekül szerepel az utóbbi felkészülési mérkőzésein ezért elég veszélyes csapatként ismerjük. A spanyolok remekül szerepeltek az utóbbi időben és mint VB győzelmi esélyekkel induló együttes most az utolsó főpróba jön a kontinentális torna előtt. A csapat minden felkészülési mérkőzésen remek kezdővel állt fel és vélhetően ma sem fogják elaprózni a dolgot. A Barcelona/Atletico Madrid/Real Madrid játékosok alkotják szinte az alapját az egész keretnek, de példának okáért a kapuban de Gea a maga kiválóságával igencsak szép falat húz fel a kapuja elé, így nehéz bevenni a spanyolok kapuját. A spanyol együttes legutóbb a svájciak legjobbjaival mérte össze az erejét, akkor 1-1 született, míg a tunéz válogatott 2-2-re zárt a törökökkel. Mi úgy véljük, hogy mint főpróba ma odateszi magát a spanyol csapat és megleckéztetheti a tunéziai válogatottat. Így mi bízunk a hazaiak sikerében, igaz esélyes lehet a gólváltás a találkozón, de valamiért nem várják a fogadóirodák a vendég gólt, ezért maradtunk a hazai sikernél és annál a tényezőnél, hogy esik legalább két gól a mérkőzésen!

Spanyolország – Tunézia (20:45) Tippmix kód: 05854 04
Tipp:Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5) odds:1,50 “B” Tét:2 egység

A másik két mérkőzésen, amelyek a “C” kategóriába tartoznak, pedig az Észtország – Marokkó és az MLS ligából a New York City Fc – Atlanta Utd. mérkőzését választottuk. Az első esetben a Marokkóiak dominanciájában bízunk, illetve ismerve az észtek játékát, mi nem is tartunk igazából ettől a megosztott opciótól. Lényegében a Marokkói válogatott az utóbbi két mérkőzésén fantasztikusan teljesít és látható, hogy mire is képes az együttes. Elszánt játékosok és kiváló összhang jellemzi őket, illetve az első percektől való kezdeményező és letámadásokkal “fűszerezett” stratégia szépen kamatoztatja önmagát. Mi úgy véljük, hogy a kezükbe veszik ismét az irányítást a vendégek és ők szerezhetik meg a találkozón az első gólt, ezért behúzzuk ezt az opciót. A fogadóirodák is a vendégek sikerét favorizálják, ami nem véletlen, viszont mi szeretnénk hamarabb lezárni és nem végig izgulni a találkozót! Bízunk benne, hogy megszerzi az első gólt vendég együttes!

Észtország – Marokkó (18:00) Tippmix kód: 05729 V
Tipp:Marokkó (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,50 “C” Tét:1 egység

A másik mérkőzésen pedig az általunk igencsak favorizált és eddig kiváló eredményekkel záró MLS ligából hoztunk tippet. Méghozzá a New York City – Atlanta United találkozóját emeltük ki. A két fél az 1., illetve a 2. helyen “tanyázik” és ma sorsdöntő lehet egy esetleges győzelem. Mindkét oldalon fantasztikus teljesítmények láthatóak és 14 mérkőzés alatt a vendég együttes 30:18, míg a hazaiak 29:19 gólkülönbséget alakított ki. Egymás ellen mindig is gólokban gazdag mérkőzést alakítottak ki az együttesek. Eddig három találkozóból 3-1, 3-1 és 2-2-s eredmény született. Így mi ma is bízunk a gólokban. A gólváltás is esélyes, viszont látva a NYC hazai statisztikáját, maradtunk a 2,5 over opciónál, ami még kecsegtetőbb oddsot kínál a jelen pillanatban, mint a gólváltás!

New York City FC – Atlanta Utd. (18:30) Tippmix kód: 12611 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)odds:1,50 “C” Tét:1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: