b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.08.

Ma két tippel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az első találkozón a “B” kategóriába sorolt Svájc – Japán mérkőzéssel készültünk és véleményünk szerint várható az esetleges hazai siker a találkozón. Viszont a Japánokat kiszámíthatatlan csapatként ismerjük. Ma az egyik legszebb svájci stadionban lesz a főpróbája a svájci alakulatnak és eddig valljuk be, hogy elég szépen sikerült nekik a felkészülés, hiszen legutóbb a VB esélyekkel induló spanyolokat idegenben 1-1-s döntetlennel végeztek és kiváló játékosaiknak, illetve a remek középpályának köszönhetően bőven esélyesek, hogy továbbjussanak a VB-n a csoportjukból. Most, mint utolsó próba még megmutathatja a svájci csapat, hogy mire képes majd lehet pakolni a bőröndöt és indulni Oroszországba. Mi úgy véljük, hogy ma a svájci csapat dominálhat, viszont benne lehet most is a pakliban a döntetlen esélyessége. Viszont a dominancia, illetve a veszélyes támadójáték meghozhatja a hazai gólt, amely várhatóan először fog megtörténni a találkozón. Így behúztuk azt a lehetőséget, hogy a svájciak szerzik az első gólt a mérkőzésen! Hazai pályán, hazai publikum előtt úgymond nyerni kellene a csapatnak, ehhez pedig első perctől a várt teljesítményt kell hozniuk a pályán!

Svájc – Japán (19:00) Tippmix kód: 04461 H
Tipp:Svájc (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,50 “B” Tét:2 egység

A második mérkőzésen, amely a “C” kategóriába tartozik, pedig a sokak által ismert ír első osztályból hoztunk egy tippet, ahol a hazai csapat remekül szerepel a hazai publikum előtt. A mérkőzés a Waterford-St.Patricks összecsapása lesz. A hazai együttes jelenleg a 3. helyen áll, míg a vendég St. Patricks jelenleg az 5. helyen “tanyázik”. Viszont a szezon meglepetés csapata továbbra is a hazai együttes, hiszen a Waterford hazai pályán az egyik legjobb 10 mérkőzés alatt 8-1-1 a mérlegük és 22:11 a gólkülönbségük. Míg a mai ellenfelük a St. Patricks idegenben a legrosszabbak közé tartozik. 11 mérkőzésen 3 győzelem 1 döntetlen és 7 vereség a csapat mérlege. Mi úgy véljük, hogy ma a hazaiak dominálhatnak és kiindulva az előző fordulókból igencsak ráférne az együttesre az ismételt siker. Legutóbb a Derry City csapatát verték meg hazai pályán 4-0-ra. Itt az újabb esély és ilyen szorzóért hiba lenne kihagyni. Természetesen a tipp hordoz magában némi veszélyt, nem véletlen az odds nagysága, de a statisztikánk és a megérzéseink alapján bátran merjük ajánlani az ír meglepetés csapat sikerét!

Waterford Utd. – St. Patrick’s (20:45) Tippmix kód: 08953 H
Tipp:Waterford Utd. (1X2) odds:2,10 “C” Tét:1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: