Prémium szolgáltatás 06.08.

2018-06-08 0 By betandwintipps

Ma két tippel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az első találkozón a “B” kategóriába sorolt Svájc – Japán mérkőzéssel készültünk és véleményünk szerint várható az esetleges hazai siker a találkozón. Viszont a Japánokat kiszámíthatatlan csapatként ismerjük. Ma az egyik legszebb svájci stadionban lesz a főpróbája a svájci alakulatnak és eddig valljuk be, hogy elég szépen sikerült nekik a felkészülés, hiszen legutóbb a VB esélyekkel induló spanyolokat idegenben 1-1-s döntetlennel végeztek és kiváló játékosaiknak, illetve a remek középpályának köszönhetően bőven esélyesek, hogy továbbjussanak a VB-n a csoportjukból. Most, mint utolsó próba még megmutathatja a svájci csapat, hogy mire képes majd lehet pakolni a bőröndöt és indulni Oroszországba. Mi úgy véljük, hogy ma a svájci csapat dominálhat, viszont benne lehet most is a pakliban a döntetlen esélyessége. Viszont a dominancia, illetve a veszélyes támadójáték meghozhatja a hazai gólt, amely várhatóan először fog megtörténni a találkozón. Így behúztuk azt a lehetőséget, hogy a svájciak szerzik az első gólt a mérkőzésen! Hazai pályán, hazai publikum előtt úgymond nyerni kellene a csapatnak, ehhez pedig első perctől a várt teljesítményt kell hozniuk a pályán!

Svájc – Japán (19:00) Tippmix kód: 04461 H
Tipp:Svájc (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,50 “B” Tét:2 egység

A második mérkőzésen, amely a “C” kategóriába tartozik, pedig a sokak által ismert ír első osztályból hoztunk egy tippet, ahol a hazai csapat remekül szerepel a hazai publikum előtt. A mérkőzés a Waterford-St.Patricks összecsapása lesz. A hazai együttes jelenleg a 3. helyen áll, míg a vendég St. Patricks jelenleg az 5. helyen “tanyázik”. Viszont a szezon meglepetés csapata továbbra is a hazai együttes, hiszen a Waterford hazai pályán az egyik legjobb 10 mérkőzés alatt 8-1-1 a mérlegük és 22:11 a gólkülönbségük. Míg a mai ellenfelük a St. Patricks idegenben a legrosszabbak közé tartozik. 11 mérkőzésen 3 győzelem 1 döntetlen és 7 vereség a csapat mérlege. Mi úgy véljük, hogy ma a hazaiak dominálhatnak és kiindulva az előző fordulókból igencsak ráférne az együttesre az ismételt siker. Legutóbb a Derry City csapatát verték meg hazai pályán 4-0-ra. Itt az újabb esély és ilyen szorzóért hiba lenne kihagyni. Természetesen a tipp hordoz magában némi veszélyt, nem véletlen az odds nagysága, de a statisztikánk és a megérzéseink alapján bátran merjük ajánlani az ír meglepetés csapat sikerét!

Waterford Utd. – St. Patrick’s (20:45) Tippmix kód: 08953 H
Tipp:Waterford Utd. (1X2) odds:2,10 “C” Tét:1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!