b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.07.

Ma három tippel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az első találkozón a “B” kategóriába sorolt Portugália – Algéria mérkőzésre fogadunk. A portugálok mérkőzéseit sorozatos figyelemmel követtük és látható volt, hogy hiányzik valami a csapat játékából. Sokak Cristiano Ronaldo jelenlétére gondolnak, viszont mi azt gondoljuk, hogy ez a valami a gyorsaság és a rövid passzok. Nincs középpályán egy ember aki összetartaná és irányítaná a csapatot, illetve elől sincs konkrét befejező ember, akire lehetne játszani a labdákat. De sokak most térnek vissza a nemzeti válogatotthoz, köztük a fentiekben említett Cristiano Ronaldo is csatlakozott és várhatóan ma már a pályán lesz. A mai ellenfél igazából nem egy nagy ágyú, de Tunézia ellen megmutatta a Portugál csapat, hogy nem szabad leírni a kisebb együtteseket. Ezt követően belgák ellen a stabil védekezés bejött és 0-0-s döntetlennel zártak Santos fiai. Ma úgy véljük, hogy CR visszatérése sokat lendíthet a csapaton és nem azt mondjuk, hogy miatta, de a maga jelenlétével már-már az Algériai játékosok fejében ott motoszkálhat a vereség gondolata. Mi úgy véljük, hogy a jelenleg még a Real Madrid soraiba tartozó klasszis, ma a pihenője után motivált lehet és az amúgy kiváló játékosokból álló Portugál csapat behúzza ma VB előtti felkészülési mérkőzését. Ezért bízunk benne, hogy ott lehet a siker kulcsa a portugál lábakban, illetve látva az Algériai eredményeket, Zöld-foki szigetek, Szaúd-Arábia ellen is vereséget szenvedtek mi bízunk enne, hogy ma képes lesz a Portugál válogatott nyerni. Viszont nem hinnénk, hogy potyognának a gólok, ezért a 4,5 under/alatt opciót behúzzuk és ezzel egy viszonylag kedvező oddsra leltünk!

Portugália – Algéria (21:15) Tippmix kód: 19748 01
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,60 “B” Tét:2 egység

A “C” kategóriás tippjeink esetében ismét a gólokban látunk igazán fantáziát. Két késő esti mérkőzéssel készültünk a mai napra! Az első találkozón az Izland-Ghána összecsapáson érezzük a gólváltás lehetőségét. Mindkét csapat remek mérkőzéseket játszott az elmúlt időszakban és látva az Izland-Norvégia, illetve a Japán-Ghána mérkőzést bennünk nem maradt kérdés. Mindkét oldalon remek játékosok találhatóak meg a keretekben, akik elől képesek lehetnek a gólszerzésre. az izlandiak hazai pályán 2-3-ra végeztek a norvégokkal, míg a ghánai játékosok 0-2-re nyertek idegenben. Izland amúgy hazai pályán igencsak kellemetlen ellenfélnek számít, hiszen hazai mérkőzéseiken javarészt gólokat szereznek és többször nyerni is tudtak. Viszont a ghánai válogatott is többször letette már névjegyét idegenbeli szereplései során és a legutóbbi mérkőzésein kivétel nélkül gólokat, illetve győzelmeket szerzett! Mi úgy véljük, hogy a mai találkozón megszülethet a gólváltás. Mindkét oldalon fizikailag erős játékosok találkoznak majd egymással, így vélhetően egy izgalmas egyben parázs “barátságos” mérkőzést láthatunk a késő esti órákban!

Izland – Ghána (22:00) Tippmix kód: 19012 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,90 “C” Tét:0,5 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig a sokak által nem ismert brazil első osztályból hoztunk egy tippet, ahol a hazai csapat remekül szerepel a hazai publikum előtt, míg a vendégek a jelenlegi teljesítményükkel kiharcolták bajnokság első fokát és vélhetően mindent megtesznek azért, hogy ezt meg is tartsák a következendő időszakban. A mérkőzés a Fluminense – Flamengo összecsapás lesz. A Fluminense jelenleg a 9. a 20 fős mezőnyből, míg a fentiekben már leírtuk, hogy a Flamengo az 1. a tabellán. A találkozó érdekessége lehet, hogy a hazai együttes, hazai pályán 3-1-0-s mérleggel rendelkezik, míg a vendég Flamengo idegenben szenvedte el szezonbeli első vereségét és nem is túl acélos a csapat 2-1-1 az együttes mérlege idegenben. Ami miatt mi várjuk a gólváltást, egyrészt a hazai együttes teljesítménye, hiszen a legutóbbi tíz hazai mérkőzésükön 10/10 a gólszerzés táblázatuk, míg a vendégek legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükön 8 alkalommal szereztek legalább egy gólt. Legutóbbi összecsapásukon március 23.-án 1-1-s döntetlen született és véleményünk szerint ez ma is bekövetkezhet, így behúzzuk a gólváltást a találkozón és aki bátorkodna, mi szerintünk ma várható a döntetlen is a találkozón!

Fluminense – Flamengo (01:00) Tippmix kód: 05134 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,05 “C” Tét:0,5 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: