Prémium szolgáltatás 06.07.

2018-06-07 0 By betandwintipps

Ma három tippel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az első találkozón a “B” kategóriába sorolt Portugália – Algéria mérkőzésre fogadunk. A portugálok mérkőzéseit sorozatos figyelemmel követtük és látható volt, hogy hiányzik valami a csapat játékából. Sokak Cristiano Ronaldo jelenlétére gondolnak, viszont mi azt gondoljuk, hogy ez a valami a gyorsaság és a rövid passzok. Nincs középpályán egy ember aki összetartaná és irányítaná a csapatot, illetve elől sincs konkrét befejező ember, akire lehetne játszani a labdákat. De sokak most térnek vissza a nemzeti válogatotthoz, köztük a fentiekben említett Cristiano Ronaldo is csatlakozott és várhatóan ma már a pályán lesz. A mai ellenfél igazából nem egy nagy ágyú, de Tunézia ellen megmutatta a Portugál csapat, hogy nem szabad leírni a kisebb együtteseket. Ezt követően belgák ellen a stabil védekezés bejött és 0-0-s döntetlennel zártak Santos fiai. Ma úgy véljük, hogy CR visszatérése sokat lendíthet a csapaton és nem azt mondjuk, hogy miatta, de a maga jelenlétével már-már az Algériai játékosok fejében ott motoszkálhat a vereség gondolata. Mi úgy véljük, hogy a jelenleg még a Real Madrid soraiba tartozó klasszis, ma a pihenője után motivált lehet és az amúgy kiváló játékosokból álló Portugál csapat behúzza ma VB előtti felkészülési mérkőzését. Ezért bízunk benne, hogy ott lehet a siker kulcsa a portugál lábakban, illetve látva az Algériai eredményeket, Zöld-foki szigetek, Szaúd-Arábia ellen is vereséget szenvedtek mi bízunk enne, hogy ma képes lesz a Portugál válogatott nyerni. Viszont nem hinnénk, hogy potyognának a gólok, ezért a 4,5 under/alatt opciót behúzzuk és ezzel egy viszonylag kedvező oddsra leltünk!

Portugália – Algéria (21:15) Tippmix kód: 19748 01
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,60 “B” Tét:2 egység

A “C” kategóriás tippjeink esetében ismét a gólokban látunk igazán fantáziát. Két késő esti mérkőzéssel készültünk a mai napra! Az első találkozón az Izland-Ghána összecsapáson érezzük a gólváltás lehetőségét. Mindkét csapat remek mérkőzéseket játszott az elmúlt időszakban és látva az Izland-Norvégia, illetve a Japán-Ghána mérkőzést bennünk nem maradt kérdés. Mindkét oldalon remek játékosok találhatóak meg a keretekben, akik elől képesek lehetnek a gólszerzésre. az izlandiak hazai pályán 2-3-ra végeztek a norvégokkal, míg a ghánai játékosok 0-2-re nyertek idegenben. Izland amúgy hazai pályán igencsak kellemetlen ellenfélnek számít, hiszen hazai mérkőzéseiken javarészt gólokat szereznek és többször nyerni is tudtak. Viszont a ghánai válogatott is többször letette már névjegyét idegenbeli szereplései során és a legutóbbi mérkőzésein kivétel nélkül gólokat, illetve győzelmeket szerzett! Mi úgy véljük, hogy a mai találkozón megszülethet a gólváltás. Mindkét oldalon fizikailag erős játékosok találkoznak majd egymással, így vélhetően egy izgalmas egyben parázs “barátságos” mérkőzést láthatunk a késő esti órákban!

Izland – Ghána (22:00) Tippmix kód: 19012 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,90 “C” Tét:0,5 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig a sokak által nem ismert brazil első osztályból hoztunk egy tippet, ahol a hazai csapat remekül szerepel a hazai publikum előtt, míg a vendégek a jelenlegi teljesítményükkel kiharcolták bajnokság első fokát és vélhetően mindent megtesznek azért, hogy ezt meg is tartsák a következendő időszakban. A mérkőzés a Fluminense – Flamengo összecsapás lesz. A Fluminense jelenleg a 9. a 20 fős mezőnyből, míg a fentiekben már leírtuk, hogy a Flamengo az 1. a tabellán. A találkozó érdekessége lehet, hogy a hazai együttes, hazai pályán 3-1-0-s mérleggel rendelkezik, míg a vendég Flamengo idegenben szenvedte el szezonbeli első vereségét és nem is túl acélos a csapat 2-1-1 az együttes mérlege idegenben. Ami miatt mi várjuk a gólváltást, egyrészt a hazai együttes teljesítménye, hiszen a legutóbbi tíz hazai mérkőzésükön 10/10 a gólszerzés táblázatuk, míg a vendégek legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükön 8 alkalommal szereztek legalább egy gólt. Legutóbbi összecsapásukon március 23.-án 1-1-s döntetlen született és véleményünk szerint ez ma is bekövetkezhet, így behúzzuk a gólváltást a találkozón és aki bátorkodna, mi szerintünk ma várható a döntetlen is a találkozón!

Fluminense – Flamengo (01:00) Tippmix kód: 05134 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,05 “C” Tét:0,5 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!