b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.06.

Ma három tippel készültünk és megpróbáltunk olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban! Egy cikkben már elemzésre került és nyilvánosan megosztottuk a mai magyar válogatott mérkőzése, amelyről további információ ITT található meg!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az első találkozón a “B” kategóriába sorolt Norvégia – Panama mérkőzésen, bízunk a norvégok hazai sikerében. Panama nem tartozik igazán azok a csapatok közé, akik “világverők” lehetnének, viszont a norvégok viszonylag szép “menetelésen” vannak túl. Igaz lemaradtak ők is a Világbajnokságról, de a felkészülési időszak szépen alakul a számukra. Legutóbb az együttes 2-3-s arányban nyert az Izlandiak ellen idegenben, most pedig az a Panama érkezik, akiket azért az európai csapatok szinte mindig megvernek. Svájc ellen 6-0, Dánia ellen 1-0-s eredményeket ért el a vendég együttes. Míg a norvégok legjobbjai hazai pályán nem igazán szeretnek vereséget szenvedni, erre legutóbb 2016.09.04.-én volt példa a németek ellen. Azóta San Marino, Azerbajdzsán, Észak-Írország, Ausztrália legjobbjait legyőzték. Míg a svéd, cseh válogatottakkal szemben döntetlent ért el az együttes. Mi úgy véljük, hogy a hazaiak Izland ellen nyújtott teljesítményét ma ha képesek áthozni erre a találkozóra, akkor gólokkal is verhetik a vendég Panama együttestét, ráadásul a hazai keret értékei alapján (Transfermarkt) közel háromszor annyiba kerül a hazaiak nemzeti kerete, mint a vendégeké. Mi úgy véljük, hogy ma a norvégok kiszolgálják a közönségüket, akik az egyik legnagyobb stadionban Ulleval (Oslo) szurkolhatnak és a megszerzett információk alapján telt ház kíséri a mérkőzést, így a hazai publikum előtt úgymond kötelező lenne kiharcolni a győzelmet a norvégok legjobbjainak! Így a tippünk a hazai győzelemre esett és 2 egységgel a “B” kategória 1. szintjén ajánljuk a mai tippünket!

Norvégia – Panama Tippmix kód: 01780 H
Tipp:Norvégia (1×2) odds:1,65 “B” Tét:2 egység

A “C” kategóriás tippjeink esetében a gólokban látunk igazán fantáziát. A Numanci-Zaragoza mérkőzésen a vendégek lehetnek az összecsapás esélyesei, hiszen egy oda-visszavágós mérkőzésről beszélünk, amelynek az első mérkőzését láthatjuk. Többször leírtuk már, de ez úgymond egy alap tényező, hogy az idegenben szerzett gól rengeteget jelent és a Zaragoza támadósora valljuk be az egyik legjobb a jelenlegi bajnokságban, míg a két csapat védelme nem az igazi. A vendégek az utolsó tíz fordulóra összeszedték magukat és 7 győzelem 1 döntetlen és 2 vereség a csapat mérlege, míg a Numancia leengedett/elfáradt és a legutóbbi 5 mérkőzésén 3 vereség 1 döntetlen és 1 győzelem a csapat mérlege. Viszont ami látható, hogy mindkét csapat gólt szerez kivétel nélkül a mérkőzésein, viszont javarészt kapnak is. Ezért a mai tét miatt, illetve a Numancia hazai teljesítménye által mi várunk legalább egy hazai gólt, míg a vendégek oldaláról az idegenben szerzett gól, illetve a szezonvégi formajavulás hozhatja a várt Zaragoza találatot, amely a gólváltást megalapozhatja! Legutóbb a két fél március elején találkozott akkor Zaragoza siker született 1-2-s arányban, remélhetőleg ma is kialakul ez az eredmény!

Numancia – Zaragoza Tippmix kód: 09714 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,95 “C” Tét:1 egység

A mérkőzés 15:00-tól kezdődik és látva a Nigériaiak teljesítményét az angolok ellen igencsak elgondolkodtunk, hogy gólváltásra, avagy 2-3 gólra adjuk a mai tippünket. Majd maradtunk a gólváltásnál, hiszen a csehek esetében több mérkőzésen is 2,5 over opció esett le és kiszámíthatatlan lesz a mai mérkőzés sorsa is. Egy biztos, hogy ez a nigériai válogatott az angol, a lengyel,de a viszonylagosan legjobb kezdőcsapatával felálló Atletico Madridnak is képes volt gólt szerezni! Míg a cseh válogatott a legutóbbi mérkőzésein sorra gólt kap, akár az előző mérkőzésből kiindulva az Ausztrálok ellen 4 találatot is kaptak, míg Kína/Uruguay kettős is betalált a cseh nemzetinek. Elől viszonylag jónak mondható az együttes, ráadásul a nigériai védelem nem a legacélosabb, viszont elől remek játékkal és a testi erőfölényüket kihasználva szerzik meg a góljai java részét a zöld/fehér mezes együttes. Ma is ilyen elképzelésünk van a találkozóval kapcsolatban, viszont van benne rizikó és nem véletlen közelít a 2,00-hoz az odds. Így “C” kategóriába sorolva és minimális téttel ajánljuk ezt a találkozót!

Csehország – Nigéria Tippmix kód: 15934 02
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,95 “C” Tét:1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: