Prémium szolgáltatás 06.06.

2018-06-06 0 By betandwintipps

Ma három tippel készültünk és megpróbáltunk olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban! Egy cikkben már elemzésre került és nyilvánosan megosztottuk a mai magyar válogatott mérkőzése, amelyről további információ ITT található meg!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az első találkozón a “B” kategóriába sorolt Norvégia – Panama mérkőzésen, bízunk a norvégok hazai sikerében. Panama nem tartozik igazán azok a csapatok közé, akik “világverők” lehetnének, viszont a norvégok viszonylag szép “menetelésen” vannak túl. Igaz lemaradtak ők is a Világbajnokságról, de a felkészülési időszak szépen alakul a számukra. Legutóbb az együttes 2-3-s arányban nyert az Izlandiak ellen idegenben, most pedig az a Panama érkezik, akiket azért az európai csapatok szinte mindig megvernek. Svájc ellen 6-0, Dánia ellen 1-0-s eredményeket ért el a vendég együttes. Míg a norvégok legjobbjai hazai pályán nem igazán szeretnek vereséget szenvedni, erre legutóbb 2016.09.04.-én volt példa a németek ellen. Azóta San Marino, Azerbajdzsán, Észak-Írország, Ausztrália legjobbjait legyőzték. Míg a svéd, cseh válogatottakkal szemben döntetlent ért el az együttes. Mi úgy véljük, hogy a hazaiak Izland ellen nyújtott teljesítményét ma ha képesek áthozni erre a találkozóra, akkor gólokkal is verhetik a vendég Panama együttestét, ráadásul a hazai keret értékei alapján (Transfermarkt) közel háromszor annyiba kerül a hazaiak nemzeti kerete, mint a vendégeké. Mi úgy véljük, hogy ma a norvégok kiszolgálják a közönségüket, akik az egyik legnagyobb stadionban Ulleval (Oslo) szurkolhatnak és a megszerzett információk alapján telt ház kíséri a mérkőzést, így a hazai publikum előtt úgymond kötelező lenne kiharcolni a győzelmet a norvégok legjobbjainak! Így a tippünk a hazai győzelemre esett és 2 egységgel a “B” kategória 1. szintjén ajánljuk a mai tippünket!

Norvégia – Panama Tippmix kód: 01780 H
Tipp:Norvégia (1×2) odds:1,65 “B” Tét:2 egység

A “C” kategóriás tippjeink esetében a gólokban látunk igazán fantáziát. A Numanci-Zaragoza mérkőzésen a vendégek lehetnek az összecsapás esélyesei, hiszen egy oda-visszavágós mérkőzésről beszélünk, amelynek az első mérkőzését láthatjuk. Többször leírtuk már, de ez úgymond egy alap tényező, hogy az idegenben szerzett gól rengeteget jelent és a Zaragoza támadósora valljuk be az egyik legjobb a jelenlegi bajnokságban, míg a két csapat védelme nem az igazi. A vendégek az utolsó tíz fordulóra összeszedték magukat és 7 győzelem 1 döntetlen és 2 vereség a csapat mérlege, míg a Numancia leengedett/elfáradt és a legutóbbi 5 mérkőzésén 3 vereség 1 döntetlen és 1 győzelem a csapat mérlege. Viszont ami látható, hogy mindkét csapat gólt szerez kivétel nélkül a mérkőzésein, viszont javarészt kapnak is. Ezért a mai tét miatt, illetve a Numancia hazai teljesítménye által mi várunk legalább egy hazai gólt, míg a vendégek oldaláról az idegenben szerzett gól, illetve a szezonvégi formajavulás hozhatja a várt Zaragoza találatot, amely a gólváltást megalapozhatja! Legutóbb a két fél március elején találkozott akkor Zaragoza siker született 1-2-s arányban, remélhetőleg ma is kialakul ez az eredmény!

Numancia – Zaragoza Tippmix kód: 09714 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,95 “C” Tét:1 egység

A mérkőzés 15:00-tól kezdődik és látva a Nigériaiak teljesítményét az angolok ellen igencsak elgondolkodtunk, hogy gólváltásra, avagy 2-3 gólra adjuk a mai tippünket. Majd maradtunk a gólváltásnál, hiszen a csehek esetében több mérkőzésen is 2,5 over opció esett le és kiszámíthatatlan lesz a mai mérkőzés sorsa is. Egy biztos, hogy ez a nigériai válogatott az angol, a lengyel,de a viszonylagosan legjobb kezdőcsapatával felálló Atletico Madridnak is képes volt gólt szerezni! Míg a cseh válogatott a legutóbbi mérkőzésein sorra gólt kap, akár az előző mérkőzésből kiindulva az Ausztrálok ellen 4 találatot is kaptak, míg Kína/Uruguay kettős is betalált a cseh nemzetinek. Elől viszonylag jónak mondható az együttes, ráadásul a nigériai védelem nem a legacélosabb, viszont elől remek játékkal és a testi erőfölényüket kihasználva szerzik meg a góljai java részét a zöld/fehér mezes együttes. Ma is ilyen elképzelésünk van a találkozóval kapcsolatban, viszont van benne rizikó és nem véletlen közelít a 2,00-hoz az odds. Így “C” kategóriába sorolva és minimális téttel ajánljuk ezt a találkozót!

Csehország – Nigéria Tippmix kód: 15934 02
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,95 “C” Tét:1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!