b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás 06.05.

Elkészült a prémium tippadásunk 06.05.-i felvonása! Most több mérkőzéssel érkeztünk, viszont ismételten egy “C” kategóriába sorolt tippeket osztunk meg!


“C” kategória
Parana – Fluminense Tippmix kód:18549 V
Hazai csapat gól nélkül játssza le a mérkőzést Tipp:Nem
odds:1,45 Tét:0,5 egység

A mérkőzésen véleményünk szerint kevés gól fog születni, a Parana az egyik legkevesebb gólt szerezte idáig a szezon során, míg a Fluminense sem a góljairól híres, viszont a Parana védelme sebezhető és ezt hazai pályán is érzékelteti az együttes. Jelenleg négy hazai mérkőzésen 0-2-2 a csapat mérlege és 1:6 a gólkülönbsége, míg a Fluminense idegenben 1-1-2 mérleggel 4:5 gólkülönbséggel áll. Véleményünk szerint a találkozón várható a vendégek gólszerzése, viszont a brazil labdarúgásból kiindulva nem mernénk nagyot kockáztatni, ezért mindkét opciót kis téttel ajánlanánk ismét!


“C” kategória
Gefle – Helsingborg Tippmix kód:07651 V
1×2 Tipp:Helsingborg
odds:1,65 Tét:0,5 egység

A találkozón a Gefle fogadja otthonában a Helsingborg kiválóságait, véleményünk szerint a vendég svéd együttes ma sem fogja félvállról venni a találkozót, illetve a remek veretlenségi szériájuk vélhetően a mai mérkőzésen tovább tart. Jelenleg a vendég együttes a 4. a bajnokságban 6-2-1 mérleg és 16:7 gólkülönbséggel mindössze 4 ponttal van lemaradva az első helyezettől, viszont az együttesnek 2 mérkőzéssel kevesebbje van. A Gefle csapatának nem indult “rózsásan” a bajnokság és jelenleg a 14. helyen állnak 2-2-6 mérleg és 11:20-s gólkülönbség ami a csapatot jellemezi. A Gefle védelmében rejlik igazán a hiba és ameddig nincs meg a lehetőség, hogy összeálljon a védelem (sérülés/eltiltás) addig 2-3 gólt fog kapni az együttes. Ez jellemzi őket az elmúlt időszakban ráadásul legutóbb a Landskrona együttese 1-5-s eredménnyel búcsúzott a Gefle otthonából, így egy szép pofon után kellene talpra állnia az együttesnek, igen ám, csak most az a Helsingborg érkezik akik szinte gólt sem kapnak az utóbbi időben, ráadásul a legutóbbi 3 mérkőzésükön a Jönköpings, Norrby és az Örgryte csapatait is úgy verték meg, hogy gólt sem kaptak! Ezek után a két csapat jelenlegi formai különbsége, illetve megnézve a kereteket mi bízunk a vendégek sikerében és várhatóan mindent megfog tenni a kék-fehér mezes együttes, hogy behúzzák a három pontot és a lemaradó mérkőzések bepótlásával már az első helyet birtokolják!


“C” kategória
Criciuma – Paysandu Tippmix kód:03186 V
Kétesély Tipp:Döntetlen vagy Paysandu (Kétesély)
odds:1,60 Tét:0,5 egység

A harmadik találkozón pedig bízva a Paysandu remeklésében és abban a tényezőben, hogy a Criciuma nem a legjobb formájában van, egy kétesélyes fogadást favorizálunk a találkozón. Jelenleg a vendégek a 3. helyen “tanyáznak”, míg a mai ellenfelük a 19. helyet foglalja el. A két fél közt nyolc fordulót követően 11 pontnyi különbség van. A Paysandu jelenleg 4-3-1 mérleggel, illetve 10:7 gólkülönbséggel áll, míg a hazai Criciuma együttese 1-1-6 mérleggel és 5:12 gólkülönbséggel jelenleg a kiesőzóna tagja. Mi úgy véljük, hogy a mai mérkőzésen a vendégek elképzelése szerint alakulhat minden, illetve Cassiano vezénylésével több gólt is szerezhet az együttes. Egy biztos, hogy a mai házigazda nem a legerősebbek közé tartozik a szezon kezdeti részében hazai pályán 3 forduló alatt mindössze 1 pontot szereztek, míg a Paysandu idegenben 1-2-1-s mérleggel rendelkezik. Ugyan a vereségét pont idegenben szerezte, de mi úgy véljük, hogy ma döntetlennel, vagy vendég sikerrel kell, hogy záruljon a találkozó. A vendégek ezzel akár a 2. helyet is átvehetnék átmenetileg, de mint a CSA, mint a Fortaleza csapatára, akik a dobogó első és második helyét birtokolják sokkal nehezebb meccsre készülhetnek, így ma úgymond egy kötelezőnek tűnő mérkőzésen kellene remekelni a PSC játékosainak!

Sok sikert!

 

0
%d bloggers like this: