Prémium Gold

A szolgáltatás igénylése esetén Ön egy követhető, profitorientált és letesztelt fogadási stratégiát kap kézhez. Minden egyes elemzés esetében segítünk Önnek, hiszen a megosztott predikciók mellett, az ajánlott fogadási egységet is megjelenítjük. A bankroll menedzsmentet és a stratégiai alapelemeket a “gold” szolgáltatás igénylése után tesszük Önnek elérhetővé. Kérjük, hogy olvassa át és értelmezze az alapokat.

A szolgáltatás keretein belül kétféle lehetőséget nyújtunk Önnek:

Elemzések
 Statisztikai mutatókra, ill. adatokra építjük az elemzéseinket. Ezen kívül pedig a csapatok közösségi felületeit rendre követjük, a hiányzókat számításba vesszük, ezért minden egyes elemzésünk kellő pontossággal és precizitással kerül megosztásra.
Statisztikai rendszer
Az elemzések megértéséhez egyfajta statisztikai rendszert alakítottunk ki, amelyekben az európai futball ligák mérkőzéseit láthatja és ennek köszönhetően heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki az Ön számára. A rendszer keretein belül Önnek ajánlásokat is készítünk, amelyek mellé %-os formában esélyességi mutató is megosztásra kerül.

 A “Prémium gold” szolgáltatásunkk két formában is igényelhető:

Garancia nélküli szolgáltatás
Korlátlan hozzáférés által, az év bármely napján igényelheti a szolgáltatást. Az igénylés esetén Ön 30 napra válik előfizetőnkké. A szolgáltatás egy az egyben megegyezik a garanciális szolgáltatással, ám azt nem tudjuk Önnek garantálni, hogy az Ön befizetésétől számítva, hasonló profitot érjen el, mint a garanciális szolgáltatás.
Garanciális szolgáltatás
Korlátozott hozzáférés, ami alatt a turnusokban való indulást értjük. Minden hónap tizedik napjától indul az adott turnus és a következő hónap kilencedik napjáig tart. Ez idő alatt pontosan tudjuk követni az eredményeket, tehát könnyedén megtudjuk határozni azt, hogy a szolgáltatás eredményesen zárt, vagy sem. Részletesen a garanciánkról ide kattintva olvashat.

Mire számíthat a szolgáltatás igénylése esetén?

Elemzések, statisztikai rendszer és privát chat csatlakozási lehetőség. Egyéni bankroll menedzsment, ill. igény szerinti konzultációt, amit email, ill telefonon keresztül is igényelhet.

Reméljük, hogy sikerült meggyőznünk Önt is! Csatlakozzon Ön is Magyarország egyik legnagyobb sportfogadói közösségéhez és legyünk közösen sikeresek!

2019-07-16