b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium “gold” szolgáltatás

Szolgáltatásunkról

A prémium "gold" szolgáltatás kimondottan bet365 regisztrációval rendelkező felhasználók számára jött létre. A prémium szolgáltatás kiegészítője a "gold", amely a prémium elemzések mellett olyan opciókat tartalmaz, amelyeket csak a bet365 fogadóirodában lehet megtalálni.

Az előfizetés igénylése után, (kínálat függvényében) olyan magas eséllyel rendelkező opciókat osztunk meg veled, amelyek döntő többségben képesek profitot kialakítani számunkra. Mi csak annyit kérünk tőled, hogy légy végig türelmes, tartsd be az ajánlásainkat és kövesd figyelemmel a mérkőzéseket. Utóbbi miért fontos?! Adott elemzéseinket egy piros lap, vagy épp egy rosszabb forma bármikor felülírhatja, ezért ilyen esetekben egy-egy élő tippel próbáljuk meg korrigálni a váratlan eseményeket. Így bőven van arra realitás, hogy egy vesztes elemzést, a megosztott élő tippek segítségével nyereségessé alakítsunk át! A prémium elemzések mellett, többnyire büntetőlapokra, szögletekre, lesekre, breakekre, illetve játékos speciális opciókra fogadunk.

KÖZEPES TALÁLATI ARÁNY

A prémium "gold" szolgáltatásban magas szorzókra fogadunk, nem ritka a 40-50, vagy akár 150-es szorzó sem. Ennek megfelelően a találati arányunk nem magas, ám rövid-, illetve hosszútávon is ez a szolgáltatás realizálja a legmagasabb profitot!

BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 150+

MIVEL A SZOLGÁLTATÁSBAN MEGTALÁLHATÓAK A PRÉMIUM ELEMZÉSEINK IS, ÍGY EZEKET AZ ELEMZÉSEKET KIEGÉSZÍTVE A PRÉMIUM GOLD AJÁNLÁSOKKAL, IGENCSAK MAGAS TIPPSZÁMMAL KELL, HOGY KALKULÁLJ. Általánosságban elmondható, hogy havi szinten minimum 150 fogadást kötünk.

KÖVESD FIGYELEMMEL A MÉRKŐZÉSEKET!​

Az élő tippek segítségével képesek lehetünk korrigálni egy-egy vesztes elemzést és így minimalizálhatjuk a veszteséget, vagy épp profitot alakíthatunk ki!

Előfizetői vélemények

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: