b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium „gold” szolgáltatás

Szolgáltatásunkról

Elhoztuk neked a sportfogadás új generációját! Manapság a legtöbb sportfogadó már valamelyik online bukmékernél fogad és ennek köszönhetően rengeteg változás látható a fogadóirodáknál. Ez a szolgáltatás kimondottan a bet365 fogadóirodára épül és ennek a legfőbb oka, a bukinál található fogadáskészítő! 
Az előfizetés a prémium szolgáltatás kiegészítője, amely a prémium elemzések mellett olyan opciókat tartalmaz, amelyeket csak és kizárólag a bet365 fogadóirodában lehet megtalálni.

A szolgáltatás esetében rögtön ki kell azt emelnünk, hogy itt dolgozunk a legmagasabb tippszámmal és itt láthatóak a legnagyobb ingadozások. Tehát itt bármikor előfordulhat az, hogy egy hónap alatt megduplázod a tőkéd, illetve azt is megtapasztalhatod, hogy a fogadásra szánt bankod 30-40%-át „elbukod”. Ettől eltekintve érdemes azt is tudnod, hogy a prémium gold szolgáltatásunk évek óta az egyik legmagasabb profitot alakítja ki számunkra, ez pedig leginkább annak köszönhető, hogy az igencsak stabil teljesítménnyel rendelkező prémium elemzések mellett pár havonta egy, vagy akár több nagy szorzóval (50.00, 60.00, vagy akár 100.00 feletti oddsok) is nyerhetnek. A szolgáltatás fennállása során a legnagyobb nyereségünk egy mérkőzésen 181.00-ás szorzón „zöldült”. Egyszóval ezt a szolgáltatást bet365 regisztrációval rendelkező felhasználóknak, illetve olyan személyeknek ajánljuk, akik képesek elviselni a gyengébb sorozatokat is. Erre a szolgáltatásra igaz leginkább az, hogy hosszútávú befektetésként kell rá tekinteni tehát, ha Te is a rutinos sportfogadók közé tartozol, akkor ezt a szolgáltatást ne hagyd ki, hiszen hosszabb távon, szinte garantáltan óriási nyereményekben lesz részed és olyan fogadásokkal nyerhetsz, amelyekben még a sportfogadó „karrieredben” nem volt részed!

Tehát mire is számíthatsz, ha Te is prémium „gold” előfizetővé válsz?!ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 150+

Mivel a szolgáltatásban megtalálhatóak a prémium elemzéseink is, így ezeket az elemzéseket kiegészítve a prémium gold ajánlásokkal, igencsak magas tippszámmal kell, hogy kalkulálj. Általánosságban elmondható, hogy havi szinten minimum 150 fogadást kötünk.KÖZEPES TALÁLATI ARÁNY

A prémium „gold” szolgáltatásban magas szorzókra fogadunk, nem ritka a 40-50, vagy akár 150-es szorzó sem. Ennek megfelelően a találati arányunk nem magas, ám hosszútávon ez a szolgáltatás realizálja a legmagasabb profitot!ÜGYELJ AZ ÉLŐ TIPPEKRE!

Mivel ebben a szolgáltatásban könnyedén kialakulhat rövid távon egy-egy negatív széria, így több élő tippet is megosztunk, amelyeknek köszönhetően évek óta képesek vagyunk minimalizálni a veszteségeket. Az élő tippeket mindig a külön erre a célra kialakított telegram csatornákon érheted el!BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben. A prémium „gold” szolgáltatás esetében az ajánlott tőkefelosztásunk 200 egység!ÁTLÁTHATÓSÁGRA!

Minden egyes általunk megosztott tippet gondosan könyvelünk a b&wtips hivatalos statisztikájába, amit bármikor elérhetsz Te is! Nálunk nincs susmus, nincs mellébeszélés, nyílt lapokkal játszunk és ennek köszönhetően mondják azt rólunk sokan, hogy megbízhatóak, illetve korrektek vagyunk.

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: