b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium “gold” szolgáltatás

Szolgáltatásunkról

A prémium "gold" szolgáltatás kimondottan bet365 regisztrációval rendelkező felhasználók számára jött létre. A prémium szolgáltatás kiegészítője a "gold", amely a prémium elemzések mellett olyan opciókat tartalmaz, amelyeket csak a bet365 fogadóirodában lehet megtalálni.

Az előfizetés igénylése után, (kínálat függvényében) olyan magas eséllyel rendelkező opciókat osztunk meg veled, amelyek döntő többségben képesek profitot kialakítani számunkra. Mi csak annyit kérünk tőled, hogy légy végig türelmes, tartsd be az ajánlásainkat és kövesd figyelemmel a mérkőzéseket. Utóbbi miért fontos?! Adott elemzéseinket egy piros lap, vagy épp egy rosszabb forma bármikor felülírhatja, ezért ilyen esetekben egy-egy élő tippel próbáljuk meg korrigálni a váratlan eseményeket. Így bőven van arra realitás, hogy egy vesztes elemzést, a megosztott élő tippek segítségével nyereségessé alakítsunk át! A prémium elemzések mellett, többnyire büntetőlapokra, szögletekre, lesekre, breakekre, illetve játékos speciális opciókra fogadunk.

55% KÖRÜLI TALÁLATI ARÁNY

A prémium "gold" szolgáltatásban magas szorzókra fogadunk, nem ritka a 40-50, vagy akár 150-es szorzó sem. Ennek megfelelően a találati arányunk nem magas, ám rövid-, illetve hosszútávon is ez a szolgáltatás realizálja a legmagasabb profitot!

BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 150

Kínálat függvényében kerülnek megosztásra az elemzéseink, de megpróbálunk nap, mint nap legalább egy elemzést megosztani veled!

KÖVESD FIGYELEMMEL A MÉRKŐZÉSEKET!​

Az élő tippek segítségével képesek lehetünk korrigálni egy-egy vesztes elemzést és így minimalizálhatjuk a veszteséget, vagy épp profitot alakíthatunk ki!

Előfizetői vélemények

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
19999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
37999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: