b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premiership : Ross County – Livingston – 02/05 20:45

A mai nap folyamán mindössze egy elemzés kerül megosztásra. A skót Premiership mezőnyéből favorizálnék egy mérkőzést, ahol az esélyek hihetetlen magasnak mondhatóak a kiválasztott opcióra.


A találkozón leginkább a statisztikai adatokban bízva hoztam meg a döntésem, hiszen két gyengébb védelemmel rendelkező együttes találkozik egymással, akik a mostani felállásukban amúgy igencsak hatékonyak a kapu előterében. A Ross County hazai pályán 11 lejátszott mérkőzéséből 9 alkalommal képes volt betalálni az ellenfeleknek, míg a Livingston 12 alkalomból mindössze 1 alkalommal maradt rúgott gól nélkül. A vendégek védelme viszont minden egyes idegenbeli mérkőzésen kapott legalább egy gólt.

A várható gólszámadatok alapján 1,79, ill. 1,83 a két csapat mérlege. Ennek megfelelően a 2-2-es végeredmény reális lehet a találkozón.

Több tényező is szólhatna a Livingston sikere mellett, ám a gólokban ma nagyobb érték van. (Fotó : Getty Images)

A Premiership mezőnyében igencsak magas a statisztikai rendszerünk találati aránya és a 80%, vagy magasabb eséllyel rendelkező opciók eddig hibátlan mutatóval rendelkeznek. Márpedig most a gólváltás esélyessége 78%, míg a 2,5 gól feletti opció esélye 87%, ami igencsak magasnak mondható. A Ross County három idegenbeli mérkőzést követően tér vissza ismét a Victoria Parkba. Az idegenbeli szereplések nem voltak a legjobbak a Ross County esetében, ám hazai pályán a csapat ritkán játszik 1-2 gólos mérkőzéseket. Ehhez megfelelően asszisztálhat az amúgy 2020-as évet remekül kezdő Livingston, akik idén még minden meccsüket megnyerték. Legutóbbi idegenbeli túrájukon 6 gólig jutottak a Hamilton vendégeként, ill. a Ross County ellen a mostani kiírásban mindkétszer nyerni tudtak. Most is esély lehet a vendégek sikerében, ám a 2,5 gól feletti opció esélyessége nem véletlen ilyen magas, ráadásul az előző két idénybeli mérkőzést rendre ezen határ fölött zárták a felek. Legutóbb 4-0-ra nyert a Livingston, de ezt megelőzően 4-1-re nyertek a mostani felállásban. Úgyhogy bizakodó vagyok és ezt a magas szorzót bátran ajánlom, hiszen bízom a statisztikai rendszerben. Ami jó hír lehet számunkra, hogy mindkét oldalon a leggólerősebb játékosok a keret részesei, úgyhogy minden feltétel adott ahhoz, hogy itt ma 3 gól szülessen.

Ross County – Livingston Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 gól felett (Gólszám összesített) 1,90 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: