b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premiership: Már az első fordulóban hengerelhet a Celtic!

Győzelemmel rajtolhat a Celtic! (Fotó: Getty Images)

Kezdetét vette a skót Premiership 2022/2023-as szezonja is!  A szombati mérkőzések rengeteg izgalmat hoztak és vélhetően ez ma sem lesz másként!

A Cetlic csapatát szinte végig favorizáltuk a felkészülési szezon során, ugyanis a hazaiak nagyon gólerősek voltak és ennek megfelelően szinte végig szállították a 2.5 gól feletti opciót számunkra. Ritka volt az, hogy a zöld-fehér mezes csapat ne kapott volna egy gólt, de arra sem volt igazán példa, hogy kevesebb, mint két rúgott góllal zártak volna. Persze a felkészülési eredményekből kiindulni nagy hiba lenne, de azért mindenképp beszédes számunkra a Celtic teljesítménye. Az Aberdeen viszont már négy tétmérkőzésen is túl van és a Ligakupában eddig hengerelt a csapat a jóval gyengébb riválisok ellen, illetve a felkészülési szezon során is végig veretlenek tudtak maradni. Persze a csapatok között így is óriási a különbség, de azért az Aberdeen könnyedén megizzaszthatja a bajnoki címvédőt!

Összességében nehéz párhuzamot vonni a csapatok között és elnézve a tavalyi eredményeket, azért látható, hogy a Celtic rendre képes volt egy góllal többet szerezni a mai riválisnál. Ugye legutóbb februárban találkoztak és akkor fordított felállásban 3-2-re nyert a Celtic, de azt megelőzően is rendre 2-1-es győzelmet értek el a hazaiak. Persze lehet némi előnye az Aberdeen csapatának a négy lejátszott tétmérkőzés miatt, de a Celtic kerete így is jóval jobb és tehetségesebb játékosokból tevődik össze, illetve a hazaiak célja a címvédés lesz idén is. Úgyhogy bárhonnan is közelítjük meg ezt a meccset, a Celticnek ma nyerni kell és erre számítanak a fogadóirodák is, hiszen 1.25-ös oddson lehet fogadni a hazai győzelemre. Ezzel mi egyet is értünk, de látva a felkészülési mérkőzéseket, azért egy gól benne lehet az Aberdeen csapatában is, úgyhogy a fogadásunk a hazai győzelem mellett a 2.5 gól feletti opcióra vonatkozik és ez a párosítás így elég magas szorzón fizet!

Tipp: Celtic + 2.5 felett (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: