b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premiership : Hibernian – Hearts – 03/03 20:45

A mai nap több elemzés is megosztásra kerül és elsőként a statisztikai rendszerünkre bíznám a döntést. A skót bajnokságban a Hibernian a Hearts csapatát fogadja.


Ami azt illeti elkészült a statisztikai rendszerünk fejlesztése és a látott adatok, amit elért a rendszer szinte hihetetlen. Ezeket látva pedig nehéz is lenne elvonatkoztatni és nem is teszem meg ezt. A skótok is szép eredményeket produkáltak, ráadásul ma egy úgymond kiszámítható mérkőzésre fogadhatunk, hiszen a Hibernian számára minden egyes pontra szükség van a rájátszás miatt, míg a Hearts azzal küzd, hogy ne utolsóként végezzen.

A várható gólszámadatok alapján 1,73, ill. 0,69 a két együttes mutatója.

A Hearts legutóbb meglepetést okozott, ám idegenben nagyon gyengén teljesít a csapat. (Fotó : Getty Images)

Az adatok alapján a 2-1-es eredmény lehet a reális, bár a vendégek gólszerzése kérdőjeles, hiszen épphogy belefért abba a határba, ami fölött már azt ítéli a rendszerünk, hogy egy gólt rúgnak. Úgyhogy én bizakodóan várom a mérkőzést, látva a mutatókat, ismerve a hiányzókat nagyon meglepne, ha nem szerezne pontot hazai pályán a Hibernian, ill. az is meglepő lenne, ha 0-1 gólos mérkőzést látnánk. Legutóbb a felek decemberben találkoztak, akkor 2-0-ra nyert a Hibernian, úgyhogy bizakodom és remélem, hogy nem okoznak csalódást a felek. Az ajánlásom fogadáskészítővel készítettem el, ahol a “Hibernian, vagy döntetlen” opciót a “1,5 gól feletti” opcióval párosítottam.

Hibernian – Hearts Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1,5 gól felett + Hibernian, vagy döntetlen (Fogadáskészítő) 1,70 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: