b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premiership : Hibernian – Aberdeen – 16:00

18/08/18 BETFRED CUP 2ND ROUND ABERDEEN v ST MIRREN PITTODRIE - ABERDEEN Aberdeen's Gary Mackay-Steven (R) celebrates his penalty with teammate Graeme Shinnie.

A mai nap folyamán négy elemzés kerül megosztásra. Tudom kissé túlzó, de minden egyes mérkőzés esetében olyan érvek sorakoznak fel az ajánlások mellet, amelyeket nem tudtam egyszerűen elengedni. 


A skót bajnokságban két igencsak gólerős együttes fog egymással találkozni és leginkább a találkozóra azért ajánlok fogadást, mert a várható gólszámadatok alapján 78% az esélyessége, hogy mindkét csapat betalál. Márpedig ebben mindenképp van érték. Ami biztos, hogy most én erre építettem az elemzésem, ill. az ajánlásomat is. A Hibernian jelenleg a hatodik, 24-29-es gólkülönbsége van a csapatnak és hazai pályán nyolc mérkőzést követően mindössze egy vereséget számlál az együttes. Az Aberdeen idegenben teljesít jobban, mindössze két veresége van a csapatnak és szinte minden egyes meccsükön képesek voltak gólt/gólokat szerezni.

A várható gólszámadatok alapján 1,75, ill. 1,59 a két csapat mutatója. Tehát a gólváltás bőven reálisnak tűnik.

Az utóbbi fordulókban rendre képes volt betalálni az Aberdeen, ráadásul pontokat is sikerült szereznie a csapatnak. Vajon ma is megteszik?! (Fotó : Getty Images)

A szimpla statisztikai adatok tehát nagyon beszédesek, ráadásul aki megnézi a Hibernian hazai mutatóit, láthatja, hogy a bajnokságban minden egyes mérkőzésen betalált a csapat, viszont az első fordulóbeli St. Mirren elleni mérkőzést leszámítva rendre gólt is kapott az együttes. Annyi biztos, hogy nem szabad a csapatot leírni, nem véletlen az, hogy ilyen kevés vereségük van hazai pályán. Viszont, az Aberdeen az utóbbi öt fordulóban magára talált és remizett például legutóbb a Rangers ellen, ill. 2,2-es a rúgott gólátlaga a csapatnak. Egyszóval én a gólváltást favorizálom ezen a mérkőzésen és a találkozón most bevállalós leszek és öt egységgel ajánlok fogadást.

Hibernian – Aberdeen Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: