b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premiership: Erre a tippre fogadunk a skót derbin!

Ismét egy izgalmas mérkőzést hozhatnak össze a csapatok! (Fotó: Getty Images)

2022-09-03209

A Premiership hatodik fordulójában megrendezésre kerül az utóbbi évek egyik legnagyobb skót derbije, a Celtic – Glasgow Rangers összecsapás!

Összességében mindkét együttes a várakozásoknak megfelelően teljesített eddig a 2022/2023-as szezonban, ugyanis a bajnokságban a Celtic minden egyes mérkőzését megnyerte, míg a Rangers 4-1-0-ás mérleggel áll öt fordulót követően. A vendégek a bajnokság, illetve a hazai kupaszereplésen kívül a Bajnokok Ligájában több selejtezőmérkőzést is lejátszottak és végül nekik is sikerült kiharcolni a Bajnokok Ligája főtábláját. Ennek köszönhető az, hogy a 2022/2023-as Bajnokok Ligája csoportköreiben két skót együttest is láthatunk. A felek múltja igencsak beszédes és a 2022 évben immáron ez lesz az ötödik mérkőzése a feleknek. Ami látható, hogy egy februári találkozótól eltekintve (3-0), szinte minden meccsen végletekig kiélezett mérkőzést játszottak egymással a csapatok és többször 1-1-es döntetlennel zártak.

Celtic - Glasgow RangersFogadási határidő: 13:30

Összességében elmondható, hogy mindkét fél remek formának örvend és ez kellőképp megalapozhat egy remek mérkőzést. Mivel mindkét együttesben igencsak gólerős támadók szerepelnek, ezért egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk. Persze nem gondoljuk azt, hogy itt 4-5 gólt is szereznek a csapatok, de bőven reálisnak tartjuk azt, hogy egy-egy gól erejéig betaláljanak egymásnak. A pontosztozkodás most is reális lehet, úgy ahogy ez az előző mérkőzéseken is megtörtént. Több mutatóban is közel azonos teljesítménnyel rendelkeznek a felek, ráadásul a keretek között is minimális a minőségbeli, illetve értékbeli különbség. Egyszóval a gólváltásra fogadunk, ami a felek legutóbbi három összecsapásán “zöldült” és reméljük, hogy ez ma is megtörténik!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: