b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Zorya – Sahtar Donyeck – 03/15 13:00

Az ukrán első osztályban már a rájátszás zajlik és a jelenleg 3. helyen lévő Zorya a csütörtökön még az Európa Ligában szereplő Sahtar Donyecket fogadja otthonában.


Ami azt illeti ezen a találkozón is leginkább a statisztikai rendszerünkben látott adatokra hagyatkoztam, ill. ismerve a Sahtar játékát, azt amit játszottak a Wolfsburg ellen engem nagyon meglepne, ha a mostani találkozón 100%-os formát tudnának nyújtani. Annyi biztos, hogy a Zorya versenyben van a második pozícióért, ami számukra a Bajnokok Ligájában való indulást jelentené, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a második és negyedik hely között mindössze három pontnyi távolság van, így kijelenthetjük, hogy a Sahtar mögötti trió (Dinamo Kijev, Zorya, Deszna) igencsak nagy harcban van a helyezésekért. Talán a Zorya lehet a hétvége nyertese, hiszen a Dinamo Kijev a Desznával találkozik, ami szintén nagy csörte lehet és épp benne van az a tényező, hogy a Sahtar a mostani találkozót leadja a Zorya ellen. Persze nem erről híres a vendég csapat, de mindenképp benne lehet a játékosok lábában a csütörtöki mérkőzés.

A várható gólszámadatok alapján 1,16, ill. 1,71 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően az 1-2-es eredmény a reális a találkozón.

A Sahtar kiváló szezont fut idén, vajon képesek lesznek a csütörtöki túrájuk után kellő hőfokon pörögni? (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok alapján megfigyelhető, hogy mindkét csapat elég masszív védekezéssel rendelkezik, ám mindezek mellett őrült hatékonysággal termelik a gólokat a támadóik. A hazaiak és a vendégek is mindössze egyetlen mérkőzésen maradtak rúgott gól nélkül, ráadásul nem is olyan rég, még december közepén is mattolták egymás védelmét. A szezon során amúgy ez lesz a harmadik mérkőzése a csapatoknak és a decemberit megelőzően még szeptemberben mérkőztek meg a felek, akkor 4-3-as eredménnyel zártak. Egyszóval a szezon során eddig mindig “partiban” maradt a Zorya és szerintem ezt holnap is meg fogja tenni az együttes. A statisztikai rendszerünk adatai alapján a gólváltásra van a legnagyobb esély a mérkőzésen és erre 66% esély van. Úgyhogy én erre ajánlanék fogadást, alacsony téttel.

Zorya – Sahtar Donyeck Fogadási határidő : 13:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: