b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Wolves – Manchester United

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal with his Manchester United team mates during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 26, 2017 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Az ötletadó rovatunk első részében a PL 33. fordulójában megrendezésre kerülő Wolves – Manchester United ajánlanánk fogadást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
101 nyertes – 57 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon kiharcolja a győzelmet a Manchester United, vagy megismétlődik ismét a Wolves ellen az ami pár héttel ezelőtt a kupában és kikap az együttes? (Fotó : Michael Regan/Getty Images)

I Wolves – Manchester United I

A “vörös ördögöknek” ma nagyon nehéz dolguk lesz, hiszen az ellenfelük az a Wolves, akik a 7. helyen állnak és hazai pályán igencsak “veszélyesnek” mondható a csapat. A Manchester United az edzőváltás óta remekel, ugyan egy-egy vereség már becsúszott az O.G. Solskjaer “érába”.

O. G. Solskjaer irányítása óta a “vörös ördögök” 20 mérkőzésből 17 alkalommal legalább döntetlennel végeztek. Ami szintén érdekes adat, hogy az együttes ezen találkozókból mindössze 2 alkalommal nem talált be az ellenfeleknek.

A találkozón lényegében a bet365 fogadáskészítő opcióját vennénk igénybe, ahol a kétesélyes fogadást és a gólszám összesített opciót favorizálnánk. Elképzeléseink szerint ma akár 3 ponttal is távozhatnak a vendégek a Molineux gyepéről. Mindkét csapat jó formában van, ráadásul a hiányzókat tekintve a hazaiknál csak Benett kénytelen kihagyni a mérkőzést eltiltása miatt, míg a vendégek oldaláról Darmian, Sanchez és Valencia hagyja ki a mérkőzést. Úgyhogy csekély a hiányzók listája. Vendégek részéről várhatóan ma is a Martial, Rashford duó rohamozhat, de rajtuk kívül Pogba és Lukaku is kiveheti a részét a támadásokból és a gólszerzésekből. A hazaiak részéről R. Jimenez játéka szinte borítékolható, de vélhetően Jota is a kezdőben kap szerepet. Egy szó, mint száz a találkozón számolnánk a találatokkal és akár a gólváltás is lejöhet, ezért az 1,5 gól over  és a döntetlen, vagy Manchester United opciót helyeztük el a fogadáskészítőben és az így kapott 1,78-s szorzóra úgy véljük, hogy kötelező alacsony téttel fogadást kötni.

Érdekességként:
A két együttes legutóbb 03.16-án találkozott egymással a kupában akkor 2-1-re nyert a Wolves, ezt megelőzően pedig még szeptember végén mérkőzétek meg egymással akkor 1-1-s döntetlen született. Úgyhogy a gólváltás bőven esélyes és erre is megéri “apróval” fogadni.

Wolves – Manchester United (20:45)
Tipp:Döntetlen, vagy Manchester United + 1,5 gól felett (Fogadáskészítő) odds:1,78 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: