Premier League : Wolves – Manchester United

Az ötletadó rovatunk első részében a PL 33. fordulójában megrendezésre kerülő Wolves – Manchester United ajánlanánk fogadást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
101 nyertes – 57 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon kiharcolja a győzelmet a Manchester United, vagy megismétlődik ismét a Wolves ellen az ami pár héttel ezelőtt a kupában és kikap az együttes? (Fotó : Michael Regan/Getty Images)

I Wolves – Manchester United I

A “vörös ördögöknek” ma nagyon nehéz dolguk lesz, hiszen az ellenfelük az a Wolves, akik a 7. helyen állnak és hazai pályán igencsak “veszélyesnek” mondható a csapat. A Manchester United az edzőváltás óta remekel, ugyan egy-egy vereség már becsúszott az O.G. Solskjaer “érába”.

O. G. Solskjaer irányítása óta a “vörös ördögök” 20 mérkőzésből 17 alkalommal legalább döntetlennel végeztek. Ami szintén érdekes adat, hogy az együttes ezen találkozókból mindössze 2 alkalommal nem talált be az ellenfeleknek.

A találkozón lényegében a bet365 fogadáskészítő opcióját vennénk igénybe, ahol a kétesélyes fogadást és a gólszám összesített opciót favorizálnánk. Elképzeléseink szerint ma akár 3 ponttal is távozhatnak a vendégek a Molineux gyepéről. Mindkét csapat jó formában van, ráadásul a hiányzókat tekintve a hazaiknál csak Benett kénytelen kihagyni a mérkőzést eltiltása miatt, míg a vendégek oldaláról Darmian, Sanchez és Valencia hagyja ki a mérkőzést. Úgyhogy csekély a hiányzók listája. Vendégek részéről várhatóan ma is a Martial, Rashford duó rohamozhat, de rajtuk kívül Pogba és Lukaku is kiveheti a részét a támadásokból és a gólszerzésekből. A hazaiak részéről R. Jimenez játéka szinte borítékolható, de vélhetően Jota is a kezdőben kap szerepet. Egy szó, mint száz a találkozón számolnánk a találatokkal és akár a gólváltás is lejöhet, ezért az 1,5 gól over  és a döntetlen, vagy Manchester United opciót helyeztük el a fogadáskészítőben és az így kapott 1,78-s szorzóra úgy véljük, hogy kötelező alacsony téttel fogadást kötni.

Érdekességként:
A két együttes legutóbb 03.16-án találkozott egymással a kupában akkor 2-1-re nyert a Wolves, ezt megelőzően pedig még szeptember végén mérkőzétek meg egymással akkor 1-1-s döntetlen született. Úgyhogy a gólváltás bőven esélyes és erre is megéri “apróval” fogadni.

Wolves – Manchester United (20:45)
Tipp:Döntetlen, vagy Manchester United + 1,5 gól felett (Fogadáskészítő) odds:1,78 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021