b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Wolves – Leicester – 02/14 21:00

Győzelmet ünnepelhetnek hazai pályán Vardyék. A kérdés az, hogy mennyi gól fog születni a találkozón.

A Wolves – Leicester mérkőzésen számomra egy percig sem volt kérdés, hogy a favorizált opció mi is lesz.


A mérkőzés mindenképp rengeteg izgalmat tartogathat önmagában, hiszen mindkét oldal remek képességű játékosokkal, ill. egy lélegzetvételnyi pihenő után feszül újra egymásnak. A februári leállás pedig ma jót tehet a meccsnek és én úgy vélem, hogy ma felpöröghetnek a felek a találkozóra, hiszen volt idő regenerálódni a játékosoknak, ill. készülhettek is a találkozóra. Ami azt illeti a mostani mérkőzést is leginkább a statisztikai rendszer adataira alapoztam.

A várható gólszámadatok 1-2-es eredmény a várható a mérkőzésen.

Győzelmet ünnepelhetnek idegenben Vardyék, viszont semmiképp sem szabad leírni a Wolves csapatát hazai pályán. (Fotó : Getty Images)

A Leicester mérkőzéseire elég sűrűn kötöttünk idén fogadást, de ugyanezt elmondhatom a Wolves csapatáról is, akiket legutóbbi meccseiken rendre favorizáltunk. Hazai pályán borzasztó gólerős a csapat, sőt 12 lejátszott mérkőzésből mindössze 3 vereséget számolnak, ami valljuk be nem rossz mutató. Mindezek mellett fontos megemlíteni azt is, hogy minden meccsükön képesek voltak gólt/gólokat szerezni, viszont két találkozót leszámítva rendre gólt is kaptak. Márpedig most az a Leicester érkezik, akik remek szezont futnak, ráadásul gólerősek és eddig 12 túrából 11 alkalommal betaláltak, úgyhogy vélhetően itt is lejöhet a gólváltás, mint opció. Ennek egyébként az esélye 71%, amiben mindenképp van érték. A hiányzók esetében a hazaiaknál mindössze R. Vinagre az aki kénytelen kihagyni a meccset, míg a vendégeknél az Amartey, Bennett, Mendy trió sérülése miatt lemarad a mérkőzésről. Rajtuk kívül viszont nagy kérdés, hogy a hazaiaknál az utolsó mérkőzésen vállhúzódást sérülő Traore játszani fog-e (véleményem szerint igen), ill. a vendégek részéről Ndidi, James játéka kérdéses. Annyi szent, hogy nem fogunk unatkozni, ám én itt kellő fenntartással kezelem a meccset, hiába várható mindkét oldalról szinte a legjobb kezdő. Úgyhogy a gólváltás a favorizált opció, amit 2,5 egységgel ajánlok fogadásként!

Wolves – Leicester Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,80 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: