b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Wolves – Crystal Palace – 10/30 21:00

Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez celebrates with team-mates after scoring his side's first goal of the game (Photo by Nick Potts/PA Images via Getty Images)

A Premier League hetedik fordulójának nyitómérkőzésén egy igencsak izgalmas mérkőzés szemtanúi lehetünk. A Wolves elég kiszámíthatatlanul kezdett, ám az utóbbi három meccsén viszonylag magabiztos teljesítménnyel abszolválta a mérkőzéseket a csapat. A Crystal Palace is egy kisebb hullámvölgyet leszámítva jól szerepel, ráadásul a csapat a Batshuayi, Zaha duónak köszönhetően elől roppantul erősnek mondható.

xG (várható gólszámadat)
1.171.31
Várható végeredmény : 1-1

A mérkőzés esetében a gólváltás esélye igencsak magas eséllyel várható, hiszen jelen értékek birtokában 61% az opció esélyessége. Viszont a mai találkozón elvonatkoztatunk ezen adatoktól és inkább egy “biztosabb” opció felé mozdultunk. A favorizált opció pedig az 1.75-ös ázsiai gólszám line lenne, ami azért is remek opció, hiszen egy esetleges 2-0, vagy 0-2-es eredménynél is már “zöldülne” a tippünk és látva azt, hogy a csapatok milyen szezont futnak eddig aligha elképzelhető, hogy 0-0-ás döntetlent érjenek el. Mindkét együttes elől erősnek mondható, bár a gólszerzésben a Wolves a maga rúgott hat góljával messze elmarad a középmezőnytől és az élmezőnytől is, ennek ellenére hazai pályán minden egyes meccsén szerzett gólt a csapat. Egy szó, mint száz a fogadásunk tehát az összesített gólokra vonatkozik, amit az 1.5 , 2.0-ás ázsiai határon ajánlunk fogadásként. Az opció teljes egészében akkor “zöldül”, ha három gólt látunk a találkozón, két gól esetén fél nyertes, míg nulla, vagy egy gól esetén vesztes lesz a tippünk. 

Predikció : 
1.5 , 2.0 felett (Összesített gólok)
Odds: 1.70

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: