b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : Wolverhampton – Manchester City – 20:45

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

A Manchester City győzelmi kényszerben lép pályára, hiszen ha ma megszerzik a győzelmet, akkor ismét a tabella második helyén állhatnak Pep Guardioláék.


A találkozón a statisztikai rendszer adatait használtam fel ismét. Ezen adatok alapján pedig a gólokkal ismételten megéri kalkulálni. A Wolves hazai pályán eddig minden egyes bajnokiján képes volt gólt szerezni és ugyanezt lehet elmondani a vendégekről is. Az-az kilenc-kilenc mérkőzésen eddig mindig gólt szereztek a felek. A Wolves kapott gól nélkül mindössze két mérkőzést tudott le, míg a Manchester City három alkalommal mondhatta el azt a túrái során, hogy nem kaptak gólt.

A statisztikai adatok alapján a Wolves 1,44, míg a Manchester City 2,78-as átlaggal rendelkezik a rúgott gólokat tekintve.

Agüero visszatért a sérüléséből és vele együtt még hatékonyabb lehet a vendég csapat. (Fotó : Sky Sports)

A Wolves nem mellesleg hazai pályán eddig alig szenvedett el vereséget, az-az egy igencsak kellemetlen ellenfélnek számítanak. Ám semmiképp sem lehet azt elfelejteni, hogy a vendégek részéről milyen kaliberű együttes érkezik. A hiányzók esetében már-már a megszokott játékosokat kell nélkülöznie a csapatoknak, ám remek hír lehet a manchesterieknek, hogy Agüero már felépült a sérüléséből, ill. a hiányát nem nagyon érezte meg a csapat, hiszen Gabriel Jesus, Mahrez, Sterling, De Bruyne négyes parádézott az argentin hiányában. Összességében egy izgalmas mérkőzésre számítok és véleményem szerint a gólváltás reális lehet a találkozón. Egyik fél sem a védekezéséről híres, viszont a gólszerzésekkel sem állnak hadilábon a felek. Úgyhogy én a statisztikai rendszerben megosztott ajánlott predikcióra alapoztam most, ami a gólváltás lenne. Ennek az esélye 72%, ami igencsak magasnak mondható.

Wolverhampton – Manchester City Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,80 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: