b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : West Ham – Southampton – 02/29 16:00

A Southampton játékosok bebiztosították a jövő évi indulást a Premier League-ben. (Fotó: Getty Images)

A mai nap borzasztóan indult, hiszen az NBA ajánlások egy pont, ill. egy pocsék teljesítmény miatt veszteséggel zártak. A folytatásban több elemzést publikálok és nagyon bízom benne, hogy a statisztikai rendszerünk ma sem okoz csalódást számunkra.


A West Ham – Southampton kettős mérkőzésén a statisztikai rendszer által ajánlott predikcióval kalkulálnék, ami a gólváltás lenne. Őszintén szólva a West Ham igencsak meggyőzően játszott legutóbb a Liverpool ellen és összességében hazai pályán roppantul hatékonynak mondható az együttes, ám a legnagyobb gyengeségük a védekezés. Márpedig ma az a Southampton lesz a vendégük, akik támadásban rengeteget fejlődtek, szinte minden meccsükön képesek gólt szerezni.

A várható gólszámadatok alapján 1,42, ill. 1,65 a két csapat mutatója. 

Vajon képes lesz ma is gólt szerezni a vendég együttes? (Fotó : Getty Images)

Összességében tehát mindkét csapat gólerősnek mondható a mostani felállásban, de hogy ezt a statisztikai adatok is alátámasszák a tizenhárom lejátszott mérkőzésből két-két alkalommal nem találtak be a felek a mostani felállásban az ellenfeleiknek. A Southampton már az Aston Villa elleni mérkőzésükön is mondtam, hogy számomra az egyik legpotenciálisabb csapat, akik gólváltásokkal kapcsolatosan hatalmas esélyt jelentenek a PL keretein belül. Most pedig tényleg minden feltétel adott ahhoz, hogy a két fél betaláljon. A West Ham otthon gólerős, ráadásul hiányzók esetében mindössze a középpályáról hiányoznak, de összességében egy szinte hibátlan keret lett a mai mérkőzésre meghirdetve. A vendégek részéről is egyedül Redmond az aki sérüléssel bajlódik, de rajta kívül minden kulcsjátékos játékára lehet számítani. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és szerintem a gólváltás reális érték lehet a mérkőzésen, amit 2,5 egységgel ajálnok fogadásként.

West Ham – Southampton Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: