b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : West Ham – Manchester United – 12/05 18:30

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal with his Manchester United team mates during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 26, 2017 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

A West Ham – Manchester United mérkőzésen nem követem el azt a hibát, mint legutóbb a WHU – Manchester City meccsen. Akkor a gólváltást és a 2.5 gól feletti opció közösét favorizáltam és ugyan ma is ez az opció fizetne a legjobban, hiszen 2.00-ás szorzót láthatunk ezen az opción, viszont ismerve a West Ham védelmét, illetve a vendégek helyzetét nem lennék annyira biztos abban, hogy itt ma lesz három gól. A statisztikai rendszerünk persze ezt az opciót ajánlja legesélyesebbként, de a gólváltás, mint opció számomra jóval kecsegtetőbb értékkel rendelkezik. 

xG (várható gólszámadat)
1.572.11
Várható végeredmény : 1-2

 


A várható gólszámadatok alapján mindkét csapat jóval az 1.0-ás határ feletti értékkel rendelkezik és ebből kiindulva a gólváltás valóban reális lehet a mérkőzésen. A Manchester United nem szórakozhat, hiszen itt a PL-ben, illetve a BL-ben is bizonyítaniuk kellene . A vendégek keretében végre alig vannak sérültek és ebből kiindulva az egyik legerősebb kezdőjét küldheti ma pályára Solskjaer. A vendégek legutóbbi meccsén nyerni tudtuk, hiszen a Southampton elleni mérkőzésen is kiemeltem azt, hogy a gólváltás bőven fogadható a “vörös ördögök” mérkőzésein és mivel a West Ham is hazai pályán nagyon jó mutatóknak örvend nem is gondolom túl és ugyan egy alacsonyabb szorzóra ajánlok fogadást a téttel némileg korrigálni tudom azt. Ennek ismeretében a gólváltásra vonatkozik az ajánlásom, amit érdemes mihamarabb megtenni, hiszen ma reggel még 1.70-es szorzón volt látható az opció, ami mostanra 1.65-ös értékre csökkent.

Predikció : 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.65Tét: 5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: