b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : West Ham – Manchester City – 10/24 13:30

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

A West Ham – Manchester City meccsen bízom a statisztikai rendszerünkben, illetve abban a tényezőben, hogy a City képes lesz uralni ezt a meccset. Őszintén szólva a WHU jobb teljesítményét én átmenetinek érzem és ezért sem mernék mérget venni rá, hogy ma annyira biztos a góljuk, pedig a vendég sikerben és a gólváltásban statisztikailag mindenképp van érték. Ám láthatjuk, hogy az utóbbi időben a számok, illetve a nagyobb kaliberű csapatok botlanak, ám a City kerete, illetve Pep Guardiola taktikai képessége szerintem ma túl nagy falat a WHU-nak. 


xG (várható gólszámadat)
1.622.17
Várható végeredmény : 1-2

Egyszóval a vendégek sikerében látok reális esélyt, illetve bízom abban, hogy ma azért három gólig eljutnak a csapatok. Mindenképp remek hír, hogy a vendégek keretében egyre több kulcsjátékos kap szerepet, ugyanis felépültek sérüléseikből, ill. többen eltiltásukból térnek vissza. A fogadásom tehát a vendégek sikerére és a 2.5 gól feletti opcióra vonatkozik.

Predikció : 
Manchester City + 2.5 felett (1×2 + Összesített gólok)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: