b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : West Ham – Chelsea – 07/01 21:15

A Chelsea igencsak remek formában kezdte meg a kényszerszünet utáni folytatást és ma Lampardéknak kötelező a három pont begyűjtése.


A vendégek három mérkőzést játszottak le a kényszerszünetet követően és mindhárom meccset megnyerték, noha az ellenfelek között az Aston Villa, Manchester City és a Leicester szerepelt. A hazaiak ezzel ellentétben két találkozóból kettőt buktak és kijelenthetjük, hogy nem alakult számukra kedvezően a folytatás, talán gyenge volt a felkészítés, vagy valami hibádzik, ráadásul a hazaiak a kiesőzóna közelébe kerültek.

A várható gólszámadatok alapján 1-2-es eredményre van kilátás.

Kemény mérkőzés vár a Chelsea-re, ám ha szeretnék kiharcolni a Bajnokok Ligájába való jutást, akkor ma is nyerniük kell. (Fotó : Getty Images)

A mérkőzés mindkét csapatnak kulcsfontosságú, ugyanis egy esetleges pontvesztés, akár fájó hibapont is lehet a későbbiekben. A Chelsea egyértelműen a Bajnokok Ligája indulásért, illetve a harmadik helyért “küzd”, míg a West Ham a fentiekben leírt módon a bennmaradásért harcol. A hazaiak nagy hibafaktora viszont, hogy rengeteg gólt kaptak és idén már ötvennégyszer találtak be nekik a riválisok, ami őrülten magas szám elnézve a PL mezőnyét. A Lampard által vezényelt Chelsea sem rendelkezik jó mutatóval a kapott gólok terén, ám a csapat támadósora igencsak hatékony, hiszen ötvenöt gólt szereztek idén, amivel a top5-ös mezőnyben helyezkednek el. Egy szó, mint száz a szimpla nyers adatokon kívül, érdemes a motivációra és formai különbségekre helyezni a hangsúlyt. A Chelsea nagyon összeszokott és vélhetően ma is mindent megfog tenni a vendég csapat a győzelemért. Látható, hogy a fogadóirodák is a vendég győzelemmel kalkulálnak és bízva a statisztikai rendszerünk előrejelzéseiben, mi a gólszámokkal is kalkulálnánk. Ugyan nem alakítottunk ki magas szorzót, ám a vendégekben mindenképp van két gól. Úgyhogy a fogadásunk alapja a vendégek sikerére és a másfél gól feletti opció közösére vonatkozik. Ezt az opciót a bet365, unibet fogadóirodákban a fogadásépítő/fogadáskészítő “segédlettel” tudjátok elkészíteni, míg papíron egy az egyben megtalálható a favorizált opció.

West Ham – Chelsea Fogadási határidő : 21:15
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Chelsea + 1,5 gól felett (Fogadáskészítő) 1.86 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: