b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : West Ham – Arsenal – 03/21 16:00

Az Arsenal az utóbbi hetekben pocsék formába került és rég volt arra alkalom, hogy a képen látható módon örüljenek a játékosok. (Fotó : Getty Images)

A vasárnapi kínálatból mindössze egy futballmérkőzés kerül kielemzésre, ami a West Ham – Arsenal párosítás lenne. Őszintén szólva nem nagyon értem a fogadóirodák szorzóit, ugyanis mindkét fél elég jó formának örvend, ráadásul egyik csapat sem pazarolhatja el a pontokat. Jelenleg a West Ham az egyik meglepetése a Premier League 2020/2021-es kiírásának és ez leginkább az együttes támadósorának köszönhető, ugyanis Lingard érkezésével a Benrahma, Fornals, Antonio trió nagyon hatékony lett. Legutóbb Lingard nem játszott a Manchester United ellen, ugyanis az igazolásánál ezt szerződésbe kötötték, így a fiatal támadó pihenhetett és készülhetett az Arsenal elleni mérkőzésre.

xG (Várható gólszámadat)
1.691.55
Várható végeredmény : 1-1

 

Az ágyúsok nem futnak jó szezont, ám a kisebb gödörből, amibe kerültek szépen kászálódik kifelé a csapat. A vendégek ugyanis az utóbbi bajnokikon rendre képesek pontokat szerezni és az Európa Ligában is sikerült kiharcolniuk a továbbjutást. A West Ham hazai pályán nagyon hatékony csapat és erről tanúskodik a statisztikájuk is, ugyanis tizennégy lejátszott mérkőzésen 8-3-3-as mutatót alakítottak ki, illetve 23:15-ös gólkülönbséget tudhatnak magukénak. Az Arsenal idegenben többször botlott, de azért a 19:14-es gólkülönbségük mindenképp beszédes számomra. A várható gólszámadatok alapján 1-1-es döntetlenre van kilátás és a gólváltás ugyan nem várható kimagasló eséllyel, ettől függetlenül a saját véleményem alapján bízom mindenképp az opcióban. A felek legutóbb szeptember közepén találkoztak egymással és akkor 2-1-re nyert az Arsenal. Most is bízom benne, hogy mindkét fél hatékony lesz a kapu előterében és kialakul a gólváltás a találkozón!

Predikció : 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.75Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: