b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Premier League : West Brom – Chelsea – 09/26 18:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 18:30

Lampardék az első igazi erőpróbán elvéreztek, ugyanis a Liverpool ellen rúgott gól nélküli vereséget szenvedtek. Persze azt is meg kell említeni, hogy a Chelsea mindezt pirossal és egy kihagyott büntetővel tette meg, de a focit továbbra is gólra játsszák. A West Brom nem kezdte valami jól a szezont, ráadásul egyre többen hiányoznak a csapatból és Gibbs felelőtlen megmozdulása is oda vezetett, hogy a West Brom védelme tovább gyengült. A csapat a szezont két három gólos vereséggel kezdte, elsőként a Leicester nyert 3-0-ra ellenük, majd az Everton 5-2-es sikert aratott. Ezt leszámítva most a hét közepén kiestek a Brentford elleni mérkőzésen a kupából és ilyen formát látva nem sok esélyt látnak a fogadók és az irodák sem a hazai pontszerzésre. A kérdés már csak az, hogy Lampardék képesek lesznek-e ismét gálát tartani, ahogy azt a Barnsley ellen is megtették, vagy jön egy meglepetés eredmény. Annyi biztos, hogy a fiatal trénernek még kell idő, hogy megtalálja a tökéletes felállást és Havertz, illetve Abraham is égett a bizonyítástól szerdán az EFL kupában. Lampard kiemelte, hogy még a csapat stratégiáját, illetve a felállást is folyamatosan tökéletesíteni kell, hiszen annyi tehetséges és kiváló képességű játékos áll rendelkezésére, hogy a bőség zavarában nincs egyszerű dolga. A Brighton elleni rajt egyébként nagyon jól sikerült a kékeknek, a Liverpool ellen inkább peches volt a csapat és most úgy véljük, hogy a sérültekkel tűzdelt West Brom otthonából három ponttal távoznak. A kérdés mindössze annyi, hogy a különbség mennyi lesz a csapatok között és ennek ismeretében mi most a fogadóirodák által megadott -1.25-ös hendikep opciót favorizálnánk. Ez az opció akkor “zöldül” teljes egészében, ha két góllal nyer a Chelsea, amit a mostani eredmények és formák alapján egyáltalán nem tartunk elképzelhetetlennek.

📊 Ajánlott predikció: 
Chelsea -1.25 (Hendikep)

odds: 
1.88 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: